Diskuse
Re: Diskuse
To samý si myslím o tvým Lambu s truhlou na střešebazilišek píše:Naprostá neúcta k Lamborghini

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Tu truhlu beru ještě jako kuriozitu (rakve cpou na vícero sportovních aut)
ale udělat z lamba pouťovou atrakci
ale udělat z lamba pouťovou atrakci

Japonci jsou na tohle blázni. Oni maj daný společností, že rádi dělaj šílený věci, aby se mohli vyjádřit. Aspoň něco, kde můžou naplno dát najevo svou individualitu a odlišit se od precizního systému 
Btw o víkend jsem dokreslil Lotuse 95T do soutěže. Jmenuje se to "Dotek anděla", protože tak se jmenoval jeden článek v F1 Racing magazínu před pár lety.
Na fotce je Elio de Angelis - proto to tehdy autor článku (Roman Klemm) tak pojmenoval - a od tý doby jsem to nosil v hlavě

Btw o víkend jsem dokreslil Lotuse 95T do soutěže. Jmenuje se to "Dotek anděla", protože tak se jmenoval jeden článek v F1 Racing magazínu před pár lety.
Na fotce je Elio de Angelis - proto to tehdy autor článku (Roman Klemm) tak pojmenoval - a od tý doby jsem to nosil v hlavě

- PeťoWRC
-
Veľmi pekná kresba chlape!!! 

vobec sa mi ten chrom nepaci. na vacsie plochy by som uvazil skusit toto?
http://www.streetkolor.sk/streetkolor-s ... rome-Farba
http://www.streetkolor.sk/streetkolor-s ... rome-Farba

In Rust I Trust
Madish píše:
Btw o víkend jsem dokreslil Lotuse 95T do soutěže. Jmenuje se to "Dotek anděla", protože tak se jmenoval jeden článek v F1 Racing magazínu před pár lety. :[/attachment]
Super kresba, tenhle talent ti zavidim!
Docela poučný čtení o dotacích pro motoristický sport.
Zajímavá je taky situace ohledně MotoGP v Brně 2015, vyjádření ředitelky okruhu je tady. Poslouchal jsem rozhovor s ní na Radiožurnálu a málem mi vysadila hercna, když se rozpovídala o finančním toku dotací. Příjemcem této dotace musí být Autoklub ČR jako zástupce České republiky v mezinárodní organizaci. Dle vyjádření ministra Chládka však nelze tuto dotaci poskytnout, protože existují pochybnosti o hospodaření Autoklubu ČR a o tom, že by s touto dotací naložil ve prospěch Grand Prix České republiky.
Už i ve vládě se ví, co je FAS, resp. Ječmínek zač a stejně tam sedí dál a nikdo nic neudělá. Jak může být toto zástupce pro motorsport v ČR, když je schopný pohřbít rally i MotoGP? O vztahu Ječmínek vs. Abrahám ví asi každý, to není třeba rozebírat. A nejhorší na tom je, že vedení FASu je neodvolatelné

Zajímavá je taky situace ohledně MotoGP v Brně 2015, vyjádření ředitelky okruhu je tady. Poslouchal jsem rozhovor s ní na Radiožurnálu a málem mi vysadila hercna, když se rozpovídala o finančním toku dotací. Příjemcem této dotace musí být Autoklub ČR jako zástupce České republiky v mezinárodní organizaci. Dle vyjádření ministra Chládka však nelze tuto dotaci poskytnout, protože existují pochybnosti o hospodaření Autoklubu ČR a o tom, že by s touto dotací naložil ve prospěch Grand Prix České republiky.
Už i ve vládě se ví, co je FAS, resp. Ječmínek zač a stejně tam sedí dál a nikdo nic neudělá. Jak může být toto zástupce pro motorsport v ČR, když je schopný pohřbít rally i MotoGP? O vztahu Ječmínek vs. Abrahám ví asi každý, to není třeba rozebírat. A nejhorší na tom je, že vedení FASu je neodvolatelné

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Michal Doskočil
-
dostal jsem se k tomu taky a je to celkem neuvěřitelný, jak se může vůbec ještě někdo z FAS objevit mezi lidma z prostředí motorsportu . O Abrahámovi toho moc nevim, ale tak prostě se snaží pro kluka bych řekl, i když s tím jeho talentem stále nevím ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...