Diskuse
Re: Diskuse
Dnes sa mi stala veľmi zvláštna vec. Pri upratovaní auta som v ňom našiel kúsok plastu o rozmeroch približne 3x1x1 mm, ktorý sa mi odlomil z podvozku Nekonečného Healeyho. Na tom by nemuselo byť nič zvláštne, keby sa mi to neodlomilo na Burnoute 2013 v Hustopečiach. Ani na tom by nemuselo byť nič zvláštne, avšak to auto som v Hustopečiach ani nemal (myslím veľké auto, nie Healeyho
). A ďalšia vec je, že od Burnoutu sa to auto vysávalo možno aj 3 krát...
Stalo sa niečo podobné aj niekomu z vás?

Stalo sa niečo podobné aj niekomu z vás?
Ján Hanuska
Vysával som to ja osobne a skutočne dôkladne
A aj keby sa to zrovna nevysávalo, tak to auto sa tak aktívne využívalo, že by to tam ani nemohlo tak dlho zostať, určite nie uprostred kufra

A aj keby sa to zrovna nevysávalo, tak to auto sa tak aktívne využívalo, že by to tam ani nemohlo tak dlho zostať, určite nie uprostred kufra

Ján Hanuska
Pusť si tento song, možná to s tím má něco společnýho 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Konec F1 na Nově? Asi vůbec nejlepší by bylo, kdyby skončila celá Nova...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy píše:Konec F1 na Nově? Asi vůbec nejlepší by bylo, kdyby skončila celá Nova...
to není nic co by mě štvalo,na F1 se dívám na slováky,je to dalece kvalitnější.
Včera jsem viděl poprvé ty letošní sekačky pří kvalifikaci a hlavně slyšel,no to je nářez...proboha co se z toho snaží udělat? To ať se na to zrovna vykašlou.
A je jasně vidět,že výsledky jsou jen a jen o technice,minimálně první desítka pilotů je zcela vyrovnána a nikdo z nich nevyčnívá,namyšlenec měl jen štěstí,že mu Nevey byl schopný postavit šasi a renault dodal motory na které jiné stáje neměly.Dneska nemají motory,které jsou konkurence schopné a jsou vzadu.Mercedes prostě chytil příležitost za pačesy a vyvinul s předstihem celkem dobrý motor...
Za chvíli se bude F1 jezdit bez zvuku,bo tam budou mít elektromotory,ale tak je to bohužel i u normálních aut a jsem rád,že už snad dožiju ještě s v celku normálními auty(pokud nějakého dementa nenapadne spalovací motory definitivně zakázat...)

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
taky přidám svůj názor/postřeh: letos jsem zatím měl možnost shlédnout oba dva dosavadní závody F1 (ten třetí který bude za chvíli zkouknu taky)
a řekl bych že ty změny pro letošní sezonu byl krok správným směrem,závady jsou mnohem zajímavější a alespoň prozatím mnohem vyrovnanější.
A to že k tomu slyšíte i komentář( přiznám že ten na Nově je katastrofický) mi vůbec nevadí,spíš naopak konečne je slyšet i takové pískání pneu a dalších zvuků z tratě a ne jen uječené formule.
Ale každý na to má jiný názor.
Nicméně než tyto změny v F1 ocenuji letos jiné změny a to přimé přenosy z WRC.Zatím byl minimálně jeden přímý přenos z každého letošního závodu a to ve skvělý kvalitě ( co vaše televize dovolí) i s přijatelným komentářem,snad tento trend udrží.
takže za mě
a řekl bych že ty změny pro letošní sezonu byl krok správným směrem,závady jsou mnohem zajímavější a alespoň prozatím mnohem vyrovnanější.
A to že k tomu slyšíte i komentář( přiznám že ten na Nově je katastrofický) mi vůbec nevadí,spíš naopak konečne je slyšet i takové pískání pneu a dalších zvuků z tratě a ne jen uječené formule.
Ale každý na to má jiný názor.
Nicméně než tyto změny v F1 ocenuji letos jiné změny a to přimé přenosy z WRC.Zatím byl minimálně jeden přímý přenos z každého letošního závodu a to ve skvělý kvalitě ( co vaše televize dovolí) i s přijatelným komentářem,snad tento trend udrží.
takže za mě

Sete,po zhlédnutí svého letošního prvního závodu F1,ti musím dát za pravdu,skvělé závody až do posledního kola a nějaký zvuk motoru jsem ani nevnímal...na ten si zvyknu asi celkem rychle,tak jako na tiché dýzly v endurance...
Tak snad to nebude tak špatné jak jsem si myslel a jak hodně lidí prorokovalo.
Tak snad to nebude tak špatné jak jsem si myslel a jak hodně lidí prorokovalo.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Koudy píše:Konec F1 na Nově? Asi vůbec nejlepší by bylo, kdyby skončila celá Nova...
No ono by stačilo kdyby tam skončily ty hysterky v čele s Richtrem,jeho komentátorský projev to je děs

Pěkný ,ale to dio s vodou je dost nereálně uděláno . Pochybuji ,že by voda takto tekla po kolech. Neměla by se zvedat od kol nahoru ?
- Michal Doskočil
-
no mě právě ta voda přijde dost reálná . To není vůbec snadný udělat .. tedy určitě pro mne . Má to docela kouzlo, i ty drobné havárie a tak ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Neříkám ,že je to snadné udělat, ale pokud se do toho pustím mělo by to být jak v reále...
Takto :
ono to jde od předních kol obloukem nad zadní a vrchol oblouku je kousek za vozem . Pak ta vodní tříšť padá strměji dolů.
Tak jak to má ten člombrďa to opravdu není.
Takto :
ono to jde od předních kol obloukem nad zadní a vrchol oblouku je kousek za vozem . Pak ta vodní tříšť padá strměji dolů.
Tak jak to má ten člombrďa to opravdu není.
- Michal Doskočil
-
já ti nevim, mě se to zdá i podle fotek docela dobré. Spíše mi to poprve nepřijde trapné, alespoň na těch fotkách a sám bych to neuměl ani podobně ... ale názory budou vždy různé . Sám jsem u sebe zvědav na mokrou M23 ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...