Diskuse
Re: Diskuse
nevíte někdo proč jsou v BMW M3 DTM M.Tomczyk Revell,vložené další 4 dekály na boky pneu,když na aršíku jich 8 je? 

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- Michal Doskočil
-
... vždyť i ty němci jsou jen lidi ... podle mne normální minela ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
mě se stalo že jsem u Focusu WRC od SimilR měl dva rámečky se skly.Kdyby někdo potřeboval, mám je pořád doma.
Kluci nevím,nějak mě to i přesto mate... 

850 v kombiku i sedanu dělala Tamka, Begi bude určitě mít obě dvě. Problém bude ve starých a asi nepoužitelných dekálech
S60 Polestar je krásný auto, ale ne dost na to, aby se toho nějaký výrobce ujal. Okruhový 850 i 240 dělá AutoArt, tak se toho možná dočkám v 1:18

S60 Polestar je krásný auto, ale ne dost na to, aby se toho nějaký výrobce ujal. Okruhový 850 i 240 dělá AutoArt, tak se toho možná dočkám v 1:18

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
máte někdo nějakej tip jak na zažloutlý dekály?Někde jsem četl že má pomoct dát je na sluníčko,ale nebude to pak ještě horší?
Koudy, ja by som to s tými dekálmi nevidel tak strašne. Sierra je podobne stará stavebnica a tie dekály, čo tam mám ja sú v bezchybnom stave.
Ján Hanuska
tie zlte dekaly sa uz preberali aj tu. ano, prilepit na okno a nechat na ne svietit slnko je 100% pomoc. ale pozor, ked ich das dole zo slnka, za kratky cas opat zozltnu, takze nechat vybielit, ihned pouzit a bezpecne zalakovat!

In Rust I Trust
Napr. tie pri tej Sierre sú úplne biele. Tak isto to bolo aj na Primerách (podobne staré stavebnice) a dekály boli absolútne bezchybné.
Ján Hanuska
.. a potom je seria dekalov v urcitych modeloch, ktore su sice biele, ale z nejakho dovodu su totalne tvrde, krehke, uplne rozpadaju a krutia pri aplikovani. uplne nepouzitelne.

In Rust I Trust
ron píše:.. a potom je seria dekalov v urcitych modeloch, ktore su sice biele, ale z nejakho dovodu su totalne tvrde, krehke, uplne rozpadaju a krutia pri aplikovani. uplne nepouzitelne.
Ano,takéto som mal na revell JPS Mustangu...
Keď to ale vezmeme čisto na Tamiyu, tak tam bol tento problém skôr s novšími stavebnicami.
Ján Hanuska