Diskuse
Re: Diskuse
No podle mě ale Ford zvolil jezdeckou sestavu vcelku strategicky dobře- Hirvonen - zkušenost
Evans - mládí,dravost,určitě má potencial loni se přetahoval s Kubicou ve WRC 2 o titul
Kubica - podle mě velký talent,sice ve stylu Mcrae ale rychlost tam je.A přiznejme si takový člověk v posledních letech ve WRC chyběl.
Podle mě to bude po dlouhé době zajímavá sezona, i když titul Ogiera je podle mě jasný.
Evans - mládí,dravost,určitě má potencial loni se přetahoval s Kubicou ve WRC 2 o titul
Kubica - podle mě velký talent,sice ve stylu Mcrae ale rychlost tam je.A přiznejme si takový člověk v posledních letech ve WRC chyběl.
Podle mě to bude po dlouhé době zajímavá sezona, i když titul Ogiera je podle mě jasný.
sete píše:Bazi, člověče tys to zas nepochopil![]()
Petr už neřešil nenažranost za licenci pro obtisky, ale celkově.![]()
A ted můj názor zarputilýho Fordisty![]()
Design se mi líbí, i když bych neřekl že je zdaleka tak ohromný. Hodnotil bych to za 2.
Malcolm je především podnikatel a potřebuje vydělávat, zvlášt po tom, co mu nejprve odřekl podporu Ford a letos i Qatar. A on přesto zvládne nasazovat 2 - 3 auta, to je podle mě frajeřina.
Prodrive podobnou věc těžce nezvládl, i když Mini potencial mělo.
Navíc udajně od Portugalské rally my měli nasadit homologovanou verzi Fiesty s faceliftem ala Fiesta R5.
Doufám, že v průběhu sezony se nějaký větší sponzor pro M-Sport najde, přeci jen Ford do rally patří, no ne?
Pochopil, reagoval jsem na prvních pět slov Péti o tom, že to asi nikdo (nikdo kdo standartně platí autorský práva) nevyrobí díky předpokládané ceně práv.
U designu Fiesty bych spíš řešil to, kdo bude vůbec schopný udělat podklady pro tisk. Vytvoření základního designu vyžaduje hodně dobrou znalost Photoshopu, toto nejde jen tak obkreslit. Navíc je to celopolep, tak to musí perfektně navazovat. Další věc je kvalitní tiskárna typu Cartograf, neumím si představit na Fiestě ohýbat např. dekály od REN.
Licence - pochybuju, že toto někdo z výrobců dekálů řeší, to by nepřežili první zakázku
Sete: v rally určitě nikdo jako Kubica nechyběl. Co Mikkelsen, Ostberg, Novikov nebo Block? To jsou podle mě daleko větší srdcaři než Kubica. Jedinný, co rally chybí je sledovanost a to už několik let
Licence - pochybuju, že toto někdo z výrobců dekálů řeší, to by nepřežili první zakázku

Sete: v rally určitě nikdo jako Kubica nechyběl. Co Mikkelsen, Ostberg, Novikov nebo Block? To jsou podle mě daleko větší srdcaři než Kubica. Jedinný, co rally chybí je sledovanost a to už několik let

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Sledovanost je mizerná to souhlasím.
Co se týče těch jezdců tak loni určitě Ostberg ani Novikov ke špici nepatřili.U Mikkelsena nechci spekulovat byla to první sezona s WRC.Pravda Block chybí,ale to byl šoumen ne závodník.
Pro mě je Kubica prostě stejnej blázen jako Colin.Uvidíme co předvede letos.Jinak jsem zvědavej na Meeka,je to jeho životní šance ukázat se,zvlášt potom co to loni dvakrát rozmontoval.
Jinak design Hyundai je teda na živo pěkně ošklivej
Co se týče těch jezdců tak loni určitě Ostberg ani Novikov ke špici nepatřili.U Mikkelsena nechci spekulovat byla to první sezona s WRC.Pravda Block chybí,ale to byl šoumen ne závodník.
Pro mě je Kubica prostě stejnej blázen jako Colin.Uvidíme co předvede letos.Jinak jsem zvědavej na Meeka,je to jeho životní šance ukázat se,zvlášt potom co to loni dvakrát rozmontoval.
Jinak design Hyundai je teda na živo pěkně ošklivej
- Přílohy
-
-
- PeťoWRC
-
Colin to ale vedel,on sa tak narodil ale Kubica...no neviem... 
Ako už písal Koudy..tie auta sú jak jedno vajce od jednej sliepky....kde sú časy,keď boli všetky autá rozdielne a keď sa valila palba cez les,tak sme počuli,ktorá značka ide..

Ako už písal Koudy..tie auta sú jak jedno vajce od jednej sliepky....kde sú časy,keď boli všetky autá rozdielne a keď sa valila palba cez les,tak sme počuli,ktorá značka ide..

V brně se pojedou historické F1 6.7. 2014
a budou i sportovní vozy
velká škoda,že nepojedou i "sedmdesátky",ty ale pojedou v histo cup už 26.-27.4. taky v Brně a potom 2.-3.8. na Slovakiaringu u Dunajskej Stredy...
a budou i sportovní vozy
velká škoda,že nepojedou i "sedmdesátky",ty ale pojedou v histo cup už 26.-27.4. taky v Brně a potom 2.-3.8. na Slovakiaringu u Dunajskej Stredy...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Kubica(dojel ten chlapec v rally někdy?
)

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
dojel třeba letošní Jaenner rally a to na prvním místě,jinak by se dalo říct že kubica je v cíli vždy o něco dřív 

tak ten wrecker, sen vela modelarov. no, odkusnes si tym slusne susticko...

In Rust I Trust
Mám už jeden truck X let rozdělanej a dělal jsem na něj přestavbu na dálniční vlak (původně Australskej, ale nakonec Americkej)
Ford LTL 9000 s dvěma car transportéry.
Tohle postavit jen tak z krabky a bez větších úprav jako leštěnku dá zabrat.
Když jsem viděl těch dílů a toho chromu, kterej nejspíš nahradím alcladem
Spíš řeším barevné provedení ?????????
Hodně se mi líbí to tuším od Doris na MF v zelené
Ford LTL 9000 s dvěma car transportéry.
Tohle postavit jen tak z krabky a bez větších úprav jako leštěnku dá zabrat.
Když jsem viděl těch dílů a toho chromu, kterej nejspíš nahradím alcladem

Spíš řeším barevné provedení ?????????
Hodně se mi líbí to tuším od Doris na MF v zelené

No ty woe, ten Wrecker už je solidní kus nábytku
Ale nejvíc jsem zvědavý na Veneno, to auto se mi líbí čímdál víc a možná bych do toho šel taky 

No já uvažuji nad barvou Venena. nejdřív jsem vytáhl penzoil yellow a pak mě napadl alclad přestříknutý yellow clearem (který zatím vítězí na 80% ) 
Další je interiér.....krémovej luxus, červenej kontrast, nebo černá klasika
U takhle vyjmečného a drahého autí si majitel může vymýšlet spoustu extrémů a výstředností.....takže mě hlavou prolítla i růžová
Jednou musím nějaký autí udělat růžový......jenže zatím jsem neměl to srdce to nějakýmu udělat.
Jinak model je to pěknej až na ty mřížky na které bohužel není a zřejmě ani nebude náhrada ve formě leptů
.

Další je interiér.....krémovej luxus, červenej kontrast, nebo černá klasika

U takhle vyjmečného a drahého autí si majitel může vymýšlet spoustu extrémů a výstředností.....takže mě hlavou prolítla i růžová

Jednou musím nějaký autí udělat růžový......jenže zatím jsem neměl to srdce to nějakýmu udělat.
Jinak model je to pěknej až na ty mřížky na které bohužel není a zřejmě ani nebude náhrada ve formě leptů

Bazi, zrovna u takovýho auta bych s barvama neexperimentoval a držel se originálu...