Diskuse
Re: Diskuse
och jesus, keby sa takto dala postavit revellacka 458, tak okamzite otvaram krabicu 

- Přílohy
-

In Rust I Trust
- PeťoWRC
-
kola delaj auto....

- PeťoWRC
-
ci boha Jano..to je nálož......
...orgazmus...

Malinký test
Zkuste si jaký máte barvocit.
http://www.xrite.com/custom_page.aspx?pageid=77&lang=en
přetažením jednotlivých čtverců seřaďte spekterum zleva doprava
já měl výsledek 12. Problém mám ve spektru modré a fialové
Zkuste si jaký máte barvocit.
http://www.xrite.com/custom_page.aspx?pageid=77&lang=en
přetažením jednotlivých čtverců seřaďte spekterum zleva doprava
já měl výsledek 12. Problém mám ve spektru modré a fialové

Design Fiesty WRC pro sezonu 2014 bude pro výrobce dekálů dost velká výzva 

- Přílohy
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- PeťoWRC
-
Toto asi neurobí nikto Koudy....
,osobne mi to ani chýbať nebude...nepáči sa mi to.Zloženie Fordu pre rok 2014 ako aj celý slavný Malcomov prístup smeruje do riti pre jeho nenažratosť. Ak toto všetko m-sport ustane....jasne som to videl na janner rally,kde Pech bil Kubicu ,,coby,, svetového jazdca jak malého chlapca...a to má ozaj jazdiť svet za ford...Pechova jazda...profesorská...čistá....krásna.....Kubicova.....kokotina....ani hlavu,ani päty....kaskaderčina šuviks bez rozumu....dúfam,že ma takto pomalovaných Fiest Willson dosť....to budú mordy...to už je na zamyslenie,kam to všetko dospelo....peňáze,peňáze,peňáze....

Bazi, člověče tys to zas nepochopil
Petr už neřešil nenažranost za licenci pro obtisky, ale celkově.
A ted můj názor zarputilýho Fordisty
Design se mi líbí, i když bych neřekl že je zdaleka tak ohromný. Hodnotil bych to za 2.
Malcolm je především podnikatel a potřebuje vydělávat, zvlášt po tom, co mu nejprve odřekl podporu Ford a letos i Qatar. A on přesto zvládne nasazovat 2 - 3 auta, to je podle mě frajeřina.
Prodrive podobnou věc těžce nezvládl, i když Mini potencial mělo.
Navíc udajně od Portugalské rally my měli nasadit homologovanou verzi Fiesty s faceliftem ala Fiesta R5.
Doufám, že v průběhu sezony se nějaký větší sponzor pro M-Sport najde, přeci jen Ford do rally patří, no ne?

Petr už neřešil nenažranost za licenci pro obtisky, ale celkově.

A ted můj názor zarputilýho Fordisty

Design se mi líbí, i když bych neřekl že je zdaleka tak ohromný. Hodnotil bych to za 2.
Malcolm je především podnikatel a potřebuje vydělávat, zvlášt po tom, co mu nejprve odřekl podporu Ford a letos i Qatar. A on přesto zvládne nasazovat 2 - 3 auta, to je podle mě frajeřina.
Prodrive podobnou věc těžce nezvládl, i když Mini potencial mělo.
Navíc udajně od Portugalské rally my měli nasadit homologovanou verzi Fiesty s faceliftem ala Fiesta R5.
Doufám, že v průběhu sezony se nějaký větší sponzor pro M-Sport najde, přeci jen Ford do rally patří, no ne?
sete píše:přesto zvládne nasazovat 2 - 3 auta, to je podle mě frajeřina.
Jenže peníze a silní sponzoři už dostávají přednost před talentem. Vždy, když se řešilo obsazení týmů, tak se kolikrát na mladý a talentovaný posádky nedostalo z důvodů, že nemají s tratěma MS zkušenosti. Dneska se to prostě přeplatí

Design se mi taky moc nelíbí, ale pořád lepší než ten barevný cirkus v barvách Qataru.

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- PeťoWRC
-
Samozrejme,že tam Ford patrí sete,bez debaty,ja samozrejme na ford nešpiním,som ich fanda,len ma serie,čo sa deje,ako je to nastavené,že je to o peniazoch a to čaro sa vytráca už totálne.každopádne má ford velkú historiu a na to sa nezabúda!!!
keď si spomeniem na staré časy a aké mená tam jazdili..
tak teraz dúfam,že sa tam hurvajs opäť chytí,keď to už v Citroene nešlo.. 

keď si spomeniem na staré časy a aké mená tam jazdili..

- Michal Doskočil
-
... design pěknej, když se oddělí nápisy a dají se tomu přesahy a rozdělení na díly, nevidim problem v dekálech. Jinak do dění okolo nevidim, ale každý si může rozmyslet, jak to udělat, aby byla jeho reklama vidět vpředu ... Ale jinak je to o sledovanosti, tam to začíná. Pokud není, půjde do háje cokoliv, jakákoliv soutěž ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...