Volvo 760 (2x), Revell/Italeri 1/24
Volvo 760 (2x), Revell/Italeri 1/24
Tak si tu zakladam chlievik na jeden z mojich rozostavanych 4kolesovych projektov.
Viem ze nuda a hroza, no pre mna srdcovka, Volvo ktore zachranilo Volvo.
Modely ma stali dost penazi (cez ebay), no povedal som si ze zozeniem vsetko co sa s logom Volvo standardne vyprodukovalo.
Sa na tom az smejem, ked kolega z volvoklubu si nedavno kupil ozajstnu 740ku s papiermi v dobrom stave za nejakych 300evri...
Momentalne som stale vo faze prerabky jedneho z kitov na kombi. Druhy je zatial netknuty, do stavby sa pustim naraz ked bude nachystana kasna.
Inbox som davnejsie uverejnil n mojom blogu...
Viem ze nuda a hroza, no pre mna srdcovka, Volvo ktore zachranilo Volvo.
Modely ma stali dost penazi (cez ebay), no povedal som si ze zozeniem vsetko co sa s logom Volvo standardne vyprodukovalo.
Sa na tom az smejem, ked kolega z volvoklubu si nedavno kupil ozajstnu 740ku s papiermi v dobrom stave za nejakych 300evri...
Momentalne som stale vo faze prerabky jedneho z kitov na kombi. Druhy je zatial netknuty, do stavby sa pustim naraz ked bude nachystana kasna.
Inbox som davnejsie uverejnil n mojom blogu...
- Přílohy
-
-
Vlado Begera
Re: Volvo 760 (2x), Revell/Italeri 1/24
a neda mi, dobove reklamy z USA, proste bomba!!!
- Přílohy
-
-
-
-
-
Vlado Begera
Trošku se mě dotýká poslední reklama........
Dělat si srandu z countachu
Dělat si srandu z countachu
To vypadá hodně dobře Předpokládám, že časem uvidíme i 850 Sallon BTCC a Estate BTCC
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
jasne, obe BTCC su na sklade, tiez civilny kombik 850 T5
Vlado Begera
pokracujem na "lednicich na koleckach"
kombik uz ma osadene okna na "nadstavbe", este musim nejako vymysliet zadne svetla.
motor nebudem otvarat a tak linka okolo kapoty posobi jak koryto dunaja, cize to upravim (na bielom uz je)
kombik uz ma osadene okna na "nadstavbe", este musim nejako vymysliet zadne svetla.
motor nebudem otvarat a tak linka okolo kapoty posobi jak koryto dunaja, cize to upravim (na bielom uz je)
- Přílohy
-
-
-
-
-
Vlado Begera
Hezky to máš rozdělaný. Vůbec mi nedošlo, že si předělával sedan na kombi - až když jsem si přečetl zbytek a koukl detailněji na foto - smekám
dnes som prerobil klucky na dverach.
carovnou hmotou narobit formy, odrezat klucky, vyfrezovat priehlben vo dverach, odliat nove klucky...
carovnou hmotou narobit formy, odrezat klucky, vyfrezovat priehlben vo dverach, odliat nove klucky...
- Přílohy
-
-
-
Vlado Begera
a este som si odlial nove napisy na blatniky...
povodne zabrusim a tieto nalepim po lakovani
povodne zabrusim a tieto nalepim po lakovani
- Přílohy
-
Vlado Begera
hm, ake sa to zda zrazu jednoduche, co?
mega slusna robota.
sice maniu kombi zo zasady neocenujem, ale prestavba sedanu na kombi je podla mna ovela tazsia, ako sa zda, takze tato stavbicka stoji za to!
mega slusna robota.
sice maniu kombi zo zasady neocenujem, ale prestavba sedanu na kombi je podla mna ovela tazsia, ako sa zda, takze tato stavbicka stoji za to!
In Rust I Trust
sak praveze teraz (aspon na par rokov) kombi bude, zivot pritlacil, ale vyslovene z donutenia, ziadna radost z toho nie je..
In Rust I Trust
Rone, kdybys měl takovou tchyni jako já, tak ti nebude stačit ani kamion. Už mám pocit, že jsem k nám přestěhoval půl Ľubotic a pořád je schopná narvat XC70 až po střechu. Naštěstí i jídlem a pitím
Begi, parádní práce, hlavně na kliky si tady potrpíme .
Begi, parádní práce, hlavně na kliky si tady potrpíme .
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...