Wotvírák 2012
Re: Wotvírák 2012
když to tu čtu, tak si vždycky vzpomenu na Č. Třebovou a Slávu...

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Šumáku, o důvod víc proč sehnat blijící smajlík 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Michal Doskočil píše:chci se zeptat, jestli tam bude kompresor/y a je možno ho případně využít...? Můj je příliš těžký na přepravu. A koncovky?
Jelikož je u Karla napsaný Sláva s Honzou tak možná kompresor bude?
Když jsme u toho Slávy, mám pocit že jsme se shodli na tom že ho budeme oslovovat jeho indiánským jménem: Tenjehožpanipokojskározhodněnepochválí. 

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Ja tam kompresor pravdepodobne donesiem, tiež by som chcel čosi lakovať.
A myslím, že Sláva alebo Honza budú mať tiež.
A myslím, že Sláva alebo Honza budú mať tiež.
Ján Hanuska
- Karl Kopfrkingl
Tak za prvé - od čeho je název odvozenej se neprozrazuje, to se prostě ukazuje až na inkriminovaném místě. Ale je to naše první akce v sezóně, tak jak by se měla jmenovat?
Zavírák? Jo, já vám vlastně loni neukazoval sklad obalů
Za druhé - já tu kompresor mám (v místě), klidně se dá vzít i velkej, pokud někdo udělá hub na víc pistolí nebude problém to přibalit
Za třetí - budeme grilovat? Myslím tím na tom malým grilu co jsem měl minule
Poky : tobě nikdo nenaspal do pravidel, že místo banánu se na tomhle fóru rozdávají bezplatné termální zábaly ?
Zavírák? Jo, já vám vlastně loni neukazoval sklad obalů

Za druhé - já tu kompresor mám (v místě), klidně se dá vzít i velkej, pokud někdo udělá hub na víc pistolí nebude problém to přibalit
Za třetí - budeme grilovat? Myslím tím na tom malým grilu co jsem měl minule

Poky : tobě nikdo nenaspal do pravidel, že místo banánu se na tomhle fóru rozdávají bezplatné termální zábaly ?
Zdeněk Valíček
No jestli myslíš ten turbogril co obsluhuješ, tak to radši zůstanu u rohlíku a vlašáku...
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
- Michal Doskočil
-
jen dotaz na závěr - řešim dopravu z Prahy a okolí .... nemá někdo volné místo prosim ? Jinak jsou to asi Hustopeče pod Brnem, ne nad Bečvou nebo u Stránčic nedaleko Prahy že ?
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Kárl, termín akce se blíží, máš nějaké organizační informace? Hodil bych to pak do prvního příspěvku. Napadá mě např. kdy se v pátek může přijet, kolik bude cena ubytování atd. Jestli třeba budem vybírat nějaký "startovný", který se pak propaří v knajpě nebo se za to koupí maso na gril (nebo budem zase grilovat každý svoje) atd.
- Karl Kopfrkingl
Víš Králi blabla...., já už se ptal jestli mám vzít i ten malej gril, ale v záplavě "jiných" příspěvků to vyšumělo.
Cena stejná (zatím) jako loni, stravování dle libosti, proti loňsku přibyl v přímém dosahu plazícího se modeláře ještě Lídl. Přibyla picérka i nebožtíci.
Tož tak. Ještě to shrhu během týdne.
Jo a mám vyřídit pozdravy od Morta
Cena stejná (zatím) jako loni, stravování dle libosti, proti loňsku přibyl v přímém dosahu plazícího se modeláře ještě Lídl. Přibyla picérka i nebožtíci.
Tož tak. Ještě to shrhu během týdne.
Jo a mám vyřídit pozdravy od Morta

Zdeněk Valíček
S grilem bych to viděl stejně jako loni, každý si koupí co chce, asi je to tak nejlepší. Počítám, že v pátek bude zase seznamovací párty a večeře v té kobce