Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
- Michal Doskočil
-
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Koudy píše:Michal: kterou radu myslíš?
ztlouct někoho ve sklepě a po dvou dnech pustit .... no nechme toho raději . Právo zde téměř neexistuje ( o pravdě raději ani nemluvim ..) , právo ochrany soukromí a majetku je minimální a multikulti je zhovadělost kterou si prostě ještě dost vypijem, nestane-li se něco radikálního .. za mne howgh .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Michale, to nebyla v žádným případě rada. To je realita, která se stala o 6 baráků vedle. Být to v demokratické USA, tak ho rovnou zastřelil a ještě by byl za hrdinu - Heil Amerika 
Mě by zajímalo, co si o tom "multikulti" myslí Švédi, když se z jednoho okna dívají na minaret a z druhýho na svý hořící Volvo

Mě by zajímalo, co si o tom "multikulti" myslí Švédi, když se z jednoho okna dívají na minaret a z druhýho na svý hořící Volvo

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Jak Ameriku ve spoustě věcí odsuzuji, tak v těchto věcech jí závidím.

- Michal Doskočil
-
bazilišek píše:Jak Ameriku ve spoustě věcí odsuzuji, tak v těchto věcech jí závidím.
liší se to stát od státu, někde je to horší než u nás, jinde platíš daň, pokud nehlídáš svůj majetek s flintou a nepomáháš tak šerifovi ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Tak daň za dobrou ochranu bych klidně platil. Záleželo by kolik by taky dělala a co by z ní člověk měl za prospěch, aby neměl na služebně šerif kopyta na stole a spal.
Jinak už mě taky napadlo si pořídit gumový projektily do flinty, bohužel mám jen zbroják na lovecké a sběratelské zbraně, ale ty se s projektily taky mohou použít jako zbraň na ochranu majetku a zdraví.
Člověk který nás před x lety školil říkal, že to zkusil na dvacet metrů na agresivního psa a pes byl prý nějakou dobu neschopnej pohybu.
a na deset metrů s tím prý člověk složí sto kilového chlapa.
Nevím, nikdy jsem s ním nedostal a ani jsem s ním nestřílel.
Jinak už mě taky napadlo si pořídit gumový projektily do flinty, bohužel mám jen zbroják na lovecké a sběratelské zbraně, ale ty se s projektily taky mohou použít jako zbraň na ochranu majetku a zdraví.

Člověk který nás před x lety školil říkal, že to zkusil na dvacet metrů na agresivního psa a pes byl prý nějakou dobu neschopnej pohybu.
a na deset metrů s tím prý člověk složí sto kilového chlapa.
Nevím, nikdy jsem s ním nedostal a ani jsem s ním nestřílel.

Záleží co máš .Zda zbraň "dlouhou" nebo "krátkou" . Do krátké (pistole) existují zastavovací střely. Něco jako brokový náboj ,ale v malém. Bohužel použitelnost je min. od dvou metrů. Na druhou stranu to má malý dostřel....
Měl jsem to v 9mm Luger .

No Bazi, tady máš jasnou odpověď na to, když bys vzal právo do vlastních ruk a jak by se na to dívaly soudy. Sejmutí cigána = rasový útok. Cigáni sejmou tebe = napadení.
Co se týká zbraní, na škodnou preferuju dvojku kulobrok. Bročkem zpomalíš, kuličkou dorazíš
Tohle nevyřešíme a akorát budem oba nasraní na něco, s čím nemáme šanci nic udělat. Jdu lepit...
Co se týká zbraní, na škodnou preferuju dvojku kulobrok. Bročkem zpomalíš, kuličkou dorazíš

Tohle nevyřešíme a akorát budem oba nasraní na něco, s čím nemáme šanci nic udělat. Jdu lepit...

Tohle video jsem neviděl, chce se mi blejt.
Mám troják takže cajk.
......kde to žijem, že se zvířata chovají lip......
Mám troják takže cajk.
......kde to žijem, že se zvířata chovají lip......
V multikulturní sociálně cítící "společnosti" jak se nás systém snaží přesvědčit.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... prahu.html
něco pro odlehčení
Situace v Praze je vážná. Podle očitých svědků se vylila nejen Vltava, ale taky Iveta Bartošová a Miloš Zeman
Klasické pondělí... Moraváci v práci a Češi se válí u vody...
něco pro odlehčení
Situace v Praze je vážná. Podle očitých svědků se vylila nejen Vltava, ale taky Iveta Bartošová a Miloš Zeman
Klasické pondělí... Moraváci v práci a Češi se válí u vody...
Přijdou 3 Pražáci do hospody v Ostravě a vesele se vybavují. Po nějaké době k nim od stolu štamgastů dorazí chlap a povídá:
"Je Ostravar lepši jak Staropramen?"
Pražáci se na něj nejistě podívají a jeden povídá:
"No, je."
Chlápek odejde, ale za chvíli je u stolu znovu:
"Chlopi, sou tu hezči děvuchy jak u vas?"
Pražák pohotově odpovídá:
"To je jasný!".
Chlap zase odejde ke stolu, po minutě se vrátí a říká:
"Tak stejnak pry dostanete přes držku."
Zajíce už delší dobu štve medvěd. Jednou k večeru potká hodně opilého medvěda na lesní cestě a ucítí svoji příležitost.
Vezme klacek a bezbranného medvěda zmlátí do krve.
Druhý den medvěd svolá zvířátka na mýtinu a vylíčí, co se mu stalo. Nepoznal ale útočníka, pamatuje jen, že byl menší postavy a na hlavě měl dva dlouhé výstupky.
Zajíc sklopí uši, nakloní se k sousedovi a říká: "Šneku, asi máš problém!"
"Je Ostravar lepši jak Staropramen?"
Pražáci se na něj nejistě podívají a jeden povídá:
"No, je."
Chlápek odejde, ale za chvíli je u stolu znovu:
"Chlopi, sou tu hezči děvuchy jak u vas?"
Pražák pohotově odpovídá:
"To je jasný!".
Chlap zase odejde ke stolu, po minutě se vrátí a říká:
"Tak stejnak pry dostanete přes držku."
Zajíce už delší dobu štve medvěd. Jednou k večeru potká hodně opilého medvěda na lesní cestě a ucítí svoji příležitost.
Vezme klacek a bezbranného medvěda zmlátí do krve.
Druhý den medvěd svolá zvířátka na mýtinu a vylíčí, co se mu stalo. Nepoznal ale útočníka, pamatuje jen, že byl menší postavy a na hlavě měl dva dlouhé výstupky.
Zajíc sklopí uši, nakloní se k sousedovi a říká: "Šneku, asi máš problém!"
- Přílohy
-
-
píseň nic moc, ale ta škůdka tam, mňam
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... RopPNl7H8A
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... RopPNl7H8A
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Švára má na zahradě rybníček tak 5x3 metry a má tam čolky .Když se probudil , tak měl barák na ostrově , rybníček 800m2 a plavali mu tam kachny z celého okolí........ 
Bydlí na kopci ,a k potoku to má tak dva kilometry.......

Bydlí na kopci ,a k potoku to má tak dva kilometry.......
- Přílohy
-
-
-