PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Než jsem se ráno naštval,tak jsem měl v plánu být v Brně od pátku do neděle.
Honzo,kdyby nebyly závody v tom termínu,tak spím u kámoše,který s námi jezdí na závody a nemusím nic řešit.Nejsem naštvaný na nikoho z for a nebo na organizátory ModellBrna,vytočili mě v tom hotelu...Omlouvám se,že jsem to ventiloval tady...](./images/smilies/36_1_42.gif)
Honzo,kdyby nebyly závody v tom termínu,tak spím u kámoše,který s námi jezdí na závody a nemusím nic řešit.Nejsem naštvaný na nikoho z for a nebo na organizátory ModellBrna,vytočili mě v tom hotelu...Omlouvám se,že jsem to ventiloval tady...
](./images/smilies/36_1_42.gif)
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
smarža píše:cedule jsem už nechal udělat
Ty woe, to je dobrý, to je dobrý!!!!

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Honzo, to mi je jasné, že pre dvoch to nemá zmysel, len som dúfal, že sa chytia viacerí. Predsalen, kedy sa bude môcť opäť stretnúť väčšia časť členov fóra na jednom mieste, v jednom čase a pokecať?
Škoda, že sa nevyjadril napr. turbo32, Pedro a ďaľší moji slovenskí spolubojovníci
Škoda, že sa nevyjadril napr. turbo32, Pedro a ďaľší moji slovenskí spolubojovníci

Ján Hanuska
- Michal Doskočil
-
smarža píše:cedule jsem už nechal udělat
je to paráda a navíc to půjde event. používat opakovaně . Super .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Jen aby to nezapadlo: zkuste někdo tisk toho štítku z předchozí strany, dík...
- Michal Doskočil
-
zkus jim poslat SZ, jinak to nevidim a pár lidem to také pošlu . Jsou povodně, mraky práce, doba starostí, kdekdo sem nekouká ..... René, není v Brně nějaká hospa se sportovními přenosy, že by tam třeba běželo LeMans online ?Janči píše: .... Škoda, že sa nevyjadril napr. turbo32, Pedro a ďaľší moji slovenskí spolubojovníci
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Koudy, momentálne to nemám kde vytlačiť, ale ak to niekto otestuje a bude už finálna verzia, tak tie štítky môžem v práci vytlačiť pre každého. Mám len dve požiadavky, pošlite mi to napr. v PDF rozvrhnuté na A4 a pred Modellbrnom mi pripomeňte, aby som to vzal so sebou do Brna 

Ján Hanuska
Omlouvám se, že se zapojuju do diskuse až teď, byl jsem mimo, mimo jiné svědkem monackého vítězství nových podvodníků ve F1 
Čumím na cedule i ostatní věci, chlapi, máte můj obdiv a poklonu!
Na akci se samozřejmě chystám, rád se zapojím i do chystání/úklidu, abych taky něco přiložil... Původně jsem pochopil, že žádná společná seance v hospodě se nechystá, po tom, co jsme Hustopeč odpískali, ale rád se se všema potkám, je mi jedno, jestli v pátek nebo sobotu, jenom asi nebudu schopný obětovat oba večery do rána.
Všem z pražské strany samozřejmě můžu poskytnout místo v autě - Michale, klidně zase můžem jet spolu.

Čumím na cedule i ostatní věci, chlapi, máte můj obdiv a poklonu!
Na akci se samozřejmě chystám, rád se zapojím i do chystání/úklidu, abych taky něco přiložil... Původně jsem pochopil, že žádná společná seance v hospodě se nechystá, po tom, co jsme Hustopeč odpískali, ale rád se se všema potkám, je mi jedno, jestli v pátek nebo sobotu, jenom asi nebudu schopný obětovat oba večery do rána.
Všem z pražské strany samozřejmě můžu poskytnout místo v autě - Michale, klidně zase můžem jet spolu.
Dalin: moc jsem F1 nesledoval, k čemu došlo?
Janči: stačí jen vytisknout tento jeden kus a zkusit tam něco vypsat, jestli je tam dost místa. Dopředu to vypisovat nebudem, stačí jen vytisknout prázdný štítky, každý si to pak vypíše na místě sám. Teď jde jen o test velikosti.
Janči: stačí jen vytisknout tento jeden kus a zkusit tam něco vypsat, jestli je tam dost místa. Dopředu to vypisovat nebudem, stačí jen vytisknout prázdný štítky, každý si to pak vypíše na místě sám. Teď jde jen o test velikosti.
Michal Doskočil píše: René, není v Brně nějaká hospa se sportovními přenosy, že by tam třeba běželo LeMans online ?
No hopsod dost,ale s LM do rána tak to nevím

Rozumiem Koudy, len nemám teraz tlačiareň pri sebe, tak to neotestujem. Viem, že sa to dopredu vypisovať nebude, ale môžem potom tie prázdne štítky vytlačiť pred MB a doniesť ich.
Ján Hanuska
Janči píše:Rozumiem Koudy, len nemám teraz tlačiareň pri sebe, tak to neotestujem. Viem, že sa to dopredu vypisovať nebude, ale môžem potom tie prázdne štítky vytlačiť pred MB a doniesť ich.
Já to otestuju zítra v práci, pokud to stačí, zkusím vypsat a hodím sem výsledek.
Díky Daline, nevím v jakým rozměru bude ten JPEG, uprav si to na 30x80 mm.
Koudy píše:Díky Daline, nevím v jakým rozměru bude ten JPEG, uprav si to na 30x80 mm.
Jasně, teď jenom nechápu, proč bazírujem na velikosti 30x80? V případě, že to bude malé, stačí vytisknout ve větší velikosti? Možná se ptám jako dement, nejsme v grafice moc kovaný...
Ještě re ten F1 podvod - Mercedes si tajně testoval pneumatiky po minulém závodě, s letošním autem, přestože je testování zakázáno, a teď spolu s Pirelli tvrdí, že to tajně nebylo, že tím nezískali/nedali výhodu. Proč o testu nikomu neřekli, když to vlastně nebylo tajné; a proč to vykecal nějaký dodavatel a ne někdo ze zúčastněné dvojice; a proč testovali s letošním autem, když se starším než dva roky se testovat může, to je zatím záhadou