PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
- Michal Doskočil
-
Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
dekon píše:....... asi jsi mě nepochopil,nevyhlašuju bojkot modellbrna,ale zvažuju svoji účast
tak to už ale vůbec nechápu ..... ale je to na Tobě, jaké jsou "priority" a co pro to udělat ....
Honzo chápu, organizace asi není legrace, ale těžko Ti pomoct . Až to budeš mít rozmístěné, tak to sem dej, díky .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
dekon píše:Tak mě dneska brnáci nasrali,že zvažuju bojkot modellbrna a učastním se na závodech v poznani...![]()
Ve čtvrtek na MF u akce modellbrno uveřejnili,že se uvolnilo 20 míst v hotelu Myslivna,to bylo zhruba ve 20.30,asi kolem 21.15 jsem odeslal ze stránek hotelu rezervační formulář.
jelikož do včera nebyla žádná zpětná odpověď tak jsem tam poslal majla,odpověď přišla vzápětí,že se omlouvají,ale za celý minulý týden jim ode mě nepřišla žádná rezervace,ale že mi pokoj rezervují,jak jsem požadoval. Před chvíli mi přišel majl,že bohužel už jsou všechny pokoje obsazené,blablabla,v příloze můj vyplněný formuláž z 30.6. 21.15....
Nevím proč chceš zrovna Myslivnu tu bolševickou hrůzu

- Michal Doskočil
-
honzahovezak píše:...... Co v sobotu po skončení akce? Půjde se někam? ...
já tedy nevim Hansi, ale několikrát se to tu nadhodilo a nikdo nic . Ani jestli by byl zájem ..... Koudy, Smarža aspol. jsou asi na rally a víc neznámo .... vidim to na "nula" .
Omyl, na rally budem v pátek večer. V sobotu s ničím nepočítám...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Michal Doskočil
-
... no dokonce, takže vlastně vůbec nic a možná se potkáme ....
U mě rozhodně počasí, jestli to bude na kožuch a deštník, tak mě na rally nikdo nedostane a dovalím na BVV 

Ako som už za seba písal viac krát, v piatok pôjdem na oficiálnu beforepárty a v sobotu by som išiel na našu akciu.
Čo takto rezervovať napr. Freeland?
Čo takto rezervovať napr. Freeland?
Ján Hanuska
presne tak, kazdy, kto ma jasny program to uz napisal. kto necele 3 tyzdne pred akciou nic nepovie, s tym zjavne netreba vobec pocitat nie?

In Rust I Trust
- Michal Doskočil
-
Janči, je to vše jako "popichování" směrováno k lidem, kteří se nevyjadřují . Já to řešim i kvůli dopravě zpět, jelikož nechci jet sám autem, i kvůli rezervaci noclehů . Tak uvidíme, jestli se někdo ozve. Když se dohodnem a bude nás alespoň pár, budu rád přítomen, i třeba mimo Brno ( Hustopeče apod ... ) . Tak jsme zatim dva ....
Tak na Hustopeče už je asi pozdě. To je právě to, že to Kárl potřeboval vědět dopředu a každý byl potichu. A teď najednou by každý někam zašel...
S pátkem nevím jak to u mě bude, ale v sobotu se klidně přidám. Kdy a kde?
S pátkem nevím jak to u mě bude, ale v sobotu se klidně přidám. Kdy a kde?
Podľa mňa bude ideálne zostať v Brne, ja som navrhol ten Freeland, ale ak by chcel niekto niečo bližšie k výstavisku, tak sa tam tiež niečo nájde. Hlavne je to blízko centra, takže sú odtiaľ v noci dobré spoje na každú stranu.
Ján Hanuska
- honzahovezak
-
Janči jako aby jsme šli jen my dva do freelandu nemá asi smysl. V pátek ofiko beforepárty a v sobotu večer teda nic a já pojedu na revival Floydů 

Jest-li někam v sobotu půjdu zatím opravdu nevím,ale v pátek jdu na Beforeparty .Pro zájemce na sobotní akci bych celkem doporučil Železnou růži je to hned u vystecu.
- Michal Doskočil
-
Honzo, tohle byl pokus o to, aby každý za sebe napsal, co by rád atd. Takže jestli bys šel, tak to napiš, nezatracuj předem, a uvidíme výsledek . Pokud napíše dostatek lidí na sobotu ano, přidají se třeba i další ( zatim 4-5 lidí a to je již nadějné ... ) . Pátek je jasný ..
Udělal jsem štítky 30x80 mm. Můžete to někdo zkusit v tomto rozměru vytisknout, jestli to stačí a vleze se tam rukou psaný text?
Sobotu bych řešil až na místě, podle nálady, zbytků sil a peněz. Tipuju, že se toho víc jak 5 lidí nebude účastnit a tak se stůl v knajpě najde vždy.
Beaver: kolik těch Růží ve štatlu je? Ženu jsem poznal v Modré růži a ještě znám Černou a Dřevěnou (taky putyky). Černá ještě býval tabák na Masaryčce s fajnovýma kubánskýma doutníkama
Sobotu bych řešil až na místě, podle nálady, zbytků sil a peněz. Tipuju, že se toho víc jak 5 lidí nebude účastnit a tak se stůl v knajpě najde vždy.
Beaver: kolik těch Růží ve štatlu je? Ženu jsem poznal v Modré růži a ještě znám Černou a Dřevěnou (taky putyky). Černá ještě býval tabák na Masaryčce s fajnovýma kubánskýma doutníkama

- Přílohy
-