Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
- Michal Doskočil
-
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
to je opravdu dost neuvěřitelný, fakt jsem se na konci dost pobavil ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
sete píše:http://fanda.nova.cz/clanek/hi-tech/konspiracni-teorie-v-plastu-aneb-kdo-si-lepi-nezlobi.html
Je to jen for, rozesílala to tamkave fotce k Vánocům, psal o tom Jezevčík v modeláři, takže pokud se těšíte že si to koupíte tak smůla.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Co by jste dělali na mém místě?
Dnes jsme měli cigánskou návštěvu až na chodbě.
Cigán přelezl plot a zadním vchodem (strýc seká zahradu a tak měl otevřeno) se dostal na chodbu kde zkoušel klíče z věšáku, jestli pasují do zámku u hl. vchodu a zámek jde otevřít.
Když ho vyrušila tetka, tak se vymlouval, že klíč našel na popelnici a že hledá kšeft, ale že už strejc má zahradu posekanou a tak jde.
Viděl jsem ho akorát z okna, když ho tetka vyprovázela ven a rychlým krokem odcházel. Měl jsem při caknutí zámku za to, že se mi vrací žínka s malou ze cvičení.
Jak se znám, nevím jak by to dopadlo, kdybych ho tam načapal já, asi bych si musel později sbalit indulónu na celu.
v afektu jsem schopnej všeho.
řešil jsem to i s kámošem kriminalistou, ale tak nějak je to začarovanej kruh.
Ikdyž je to vniknutí na cizí pozemek se záměrem si to otipnout, napadnout ho, je tak na posezení za katrem na rok až dva,....vše díky rasizmu kterým by se dotyčný oháněl, nebo dostat na budku (v lepším případě) "při jeho nešťastném uklouznutí u nás na schodech" až si za to s rodinou na mě někde počká.....ví přeci kde bydlím......
Pořídit si ostrýho psa, když mám dětsko je nesmysl.
Asi se dám k neonacistům.
.........

Dnes jsme měli cigánskou návštěvu až na chodbě.
Cigán přelezl plot a zadním vchodem (strýc seká zahradu a tak měl otevřeno) se dostal na chodbu kde zkoušel klíče z věšáku, jestli pasují do zámku u hl. vchodu a zámek jde otevřít.

Když ho vyrušila tetka, tak se vymlouval, že klíč našel na popelnici a že hledá kšeft, ale že už strejc má zahradu posekanou a tak jde.
Viděl jsem ho akorát z okna, když ho tetka vyprovázela ven a rychlým krokem odcházel. Měl jsem při caknutí zámku za to, že se mi vrací žínka s malou ze cvičení.
Jak se znám, nevím jak by to dopadlo, kdybych ho tam načapal já, asi bych si musel později sbalit indulónu na celu.

řešil jsem to i s kámošem kriminalistou, ale tak nějak je to začarovanej kruh.
Ikdyž je to vniknutí na cizí pozemek se záměrem si to otipnout, napadnout ho, je tak na posezení za katrem na rok až dva,....vše díky rasizmu kterým by se dotyčný oháněl, nebo dostat na budku (v lepším případě) "při jeho nešťastném uklouznutí u nás na schodech" až si za to s rodinou na mě někde počká.....ví přeci kde bydlím......
Pořídit si ostrýho psa, když mám dětsko je nesmysl.
Asi se dám k neonacistům.
.........

No Bazi, vzhledem k pozitivnímu rasismu v ČR, podporovanýmu vládou, to je těžký rozhodování. V podobné situaci byl před pár lety soused, cigána chytil a zavřel do sklepa, dva dny ho řezal gumovou hadicí a když ho vypustil, ještě mu málem děkoval
.
Rada asi neexistuje. Sorry, ale tetka by zasloužila taky, místo aby ho vyprovodila měla udělat kravál, zavolat tebe a stréčka a vy už byste si asi poradili, ne?
Psa můžeš vycvičit jako obránce/zbraň, ale ten musí vždy reagovat na tvůj povel, sám od sebe nesmí. Pokud by se rozhodoval sám, tak jednou posmýká cigána, podruhý tetku nebo malou. Nad tímto bez zkušeností radši ani neuvažuj.
Ale jinak si psa jako člena rodiny pořídit můžeš, ono stačí, když se poflakuje po zahradě, je vidět a slyšet - je to taková psychologická zbraň.

Rada asi neexistuje. Sorry, ale tetka by zasloužila taky, místo aby ho vyprovodila měla udělat kravál, zavolat tebe a stréčka a vy už byste si asi poradili, ne?
Psa můžeš vycvičit jako obránce/zbraň, ale ten musí vždy reagovat na tvůj povel, sám od sebe nesmí. Pokud by se rozhodoval sám, tak jednou posmýká cigána, podruhý tetku nebo malou. Nad tímto bez zkušeností radši ani neuvažuj.
Ale jinak si psa jako člena rodiny pořídit můžeš, ono stačí, když se poflakuje po zahradě, je vidět a slyšet - je to taková psychologická zbraň.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Pes je nahovno. Minulý týden zmizel kolegovi ze zavřeného kotce na zahradě pětiletý vlčák. Resume cajtů - omámenej a skončil někde na psích zápasech jako trenažér.
Jinak z vlastní zkušenosti: Přístě chytnout, sebrat hadry a vyhodit nahatýho na ulici. Poté zavolat cajty že se v ulici poflakuje exhibicionista a má to na dva tejdny v šaškárně což je horší než přesdržka.
Jinak z vlastní zkušenosti: Přístě chytnout, sebrat hadry a vyhodit nahatýho na ulici. Poté zavolat cajty že se v ulici poflakuje exhibicionista a má to na dva tejdny v šaškárně což je horší než přesdržka.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Ve všem máš pravdu.
Tetce jsem už taky vyčinil, ale ono se nad tím mudruje, kdo ví jak se každý zachová, když je přímo u toho.
Já jsem si taky říkal, že bych měl asi zkrat a dopadlo by to špatně, ale přistihnout ho osobně.....
Zatím mám zařízeno vyzbrojení pepřovými střelami, prej na sedm metrů účinej dostřel.....já bych mu vypálil oči z xichtu
To s tím sousedem (má moje veliké uznání),....kdyby člověk věděl, že to tak dopadne a nic se dál nestane, tak v tědleh věcech bych se vyžíval
.
Já jsem pořád pro návrat mučení a trestu smrti, spousta lidí kvůli tomu na mě kouká přez prsty, ale já bych se na nějakejch hajzlech vysloveně vyžíval.......mučit.....smrt.
za krádeže: vzniklou škodu jakým koli způsobem odpracovat...nahradit...pod dohledem a s trestama nekázně samozdřejmě, taky jen o chlebu a vodě. No a ve finále prstík dolů, nebo dva. Myslím, že by jsme byli národem pahýlů.
No a horší věci...násilí, znásilňování, aj........ mučení o kterým se nebudu rozepisovat a bolestivou smrt, jak moc,.... to podle předčinu.
Tetce jsem už taky vyčinil, ale ono se nad tím mudruje, kdo ví jak se každý zachová, když je přímo u toho.
Já jsem si taky říkal, že bych měl asi zkrat a dopadlo by to špatně, ale přistihnout ho osobně.....
Zatím mám zařízeno vyzbrojení pepřovými střelami, prej na sedm metrů účinej dostřel.....já bych mu vypálil oči z xichtu

To s tím sousedem (má moje veliké uznání),....kdyby člověk věděl, že to tak dopadne a nic se dál nestane, tak v tědleh věcech bych se vyžíval

Já jsem pořád pro návrat mučení a trestu smrti, spousta lidí kvůli tomu na mě kouká přez prsty, ale já bych se na nějakejch hajzlech vysloveně vyžíval.......mučit.....smrt.
za krádeže: vzniklou škodu jakým koli způsobem odpracovat...nahradit...pod dohledem a s trestama nekázně samozdřejmě, taky jen o chlebu a vodě. No a ve finále prstík dolů, nebo dva. Myslím, že by jsme byli národem pahýlů.
No a horší věci...násilí, znásilňování, aj........ mučení o kterým se nebudu rozepisovat a bolestivou smrt, jak moc,.... to podle předčinu.
Poky píše:Pes je nahovno. Minulý týden zmizel kolegovi ze zavřeného kotce na zahradě pětiletý vlčák. Resume cajtů - omámenej a skončil někde na psích zápasech jako trenažér.

ale kdo ti zaručí že se nevrátí i s rodinou a nebudou tě terorizovat a nebo celou tvojí rodinu?
Když máš dětsko, tak hlavně myslíš na jeho bezpečí a tihle se nezastaví před ničím........státem hájení nepřizpůsobivý si můžou dělat co chtějí a obyčejní lidi jako my z nich mají respekt, protože se nechtějí nevině dostat do problémů.
Já bych to udělal na opak a spíš bych určil dobu lovu....jde o škodnou takže celoročně.
Právě obdivuji Koudyho souseda, že se nebál případných následků od ve sklepě převychovávané škodné.....

edit: rozveď tu osobní zkušenost více...
U nás je už klid. Dřív tady chodili po ulici, žebrali a otravovali pravidelně skoro každý den. Ale tady zafungovalo něco jako domobrana, každý je poslal do prdele, kamoš z ulice jednoho srovnal osmičkou železem, na další jsem zase vylítnul se svýma psama já a od té doby se naší čtvrti vyhýbají obloukem. Vůbec celkově se to tady zklidnilo, ale lidi si to tady srovnali sami, četníci jsou tady spíš na okrasu
Ale pro jistotu mám za dveřma kus karbonovýho shaftu z hokejky, tím to taky pěkně štípne
Teď bylo v TV, že nějaká cikorka čeká 5 vyžírků a dostanou dárky za milion. Idioti z Novy z nich dělají hvězdy, dostanou od města byt, dvě chůvy na 3 roky zdarma a bůhví co ještě - a přitom jsou to netáhla, který na daních nedali státu ani halíř.
Jen za nesmyslnou daň z prodeje nemovitosti jsem narval státu cca 100 litrů, 15 let platím daně a kdejaký poplatek a když se nám narodí kindoš, nedostanu ani na dudlík
Takže až mi do baráku vleze nějaký čmudík, tak ho klidně přizabiju, protože jsem si ho ze svých daní splatil

Teď bylo v TV, že nějaká cikorka čeká 5 vyžírků a dostanou dárky za milion. Idioti z Novy z nich dělají hvězdy, dostanou od města byt, dvě chůvy na 3 roky zdarma a bůhví co ještě - a přitom jsou to netáhla, který na daních nedali státu ani halíř.
Jen za nesmyslnou daň z prodeje nemovitosti jsem narval státu cca 100 litrů, 15 let platím daně a kdejaký poplatek a když se nám narodí kindoš, nedostanu ani na dudlík

Takže až mi do baráku vleze nějaký čmudík, tak ho klidně přizabiju, protože jsem si ho ze svých daní splatil

Manžel se vrací domů a narazí na rozčilenou ženu v předsíni.
Ona: - trošku ses zdržel, co, supermane?
On: - můžu ti to vysvětlit, mrzí mě to, drahá, ale byl jsem s klienty...
Ona: - a diskutovali jste celou noc až do sedmi ráno,o,supermane?
On: - nech mě prosím domluvit, získal jsem nového klienta pro firmu.
Byli jsme u Itala, dobře jsme se najedli....
Ona: - a to do 7 ráno? supermane, za jak hloupou mě máš?!?
On: - ano, přiznávám, šli jsme potom na bar něco vypít, do 3 hodin....
Ona: - jasně, supermane, do 3 hodin. A co bylo potom do 7, supermane?
On: - no jo, potom jsme šli do tančírny, ale já jsem se jen díval, byla to nuda...
Ona: - to stačí, supermane, ty ses jen díval a čekal poslušně jako pejsek.
Co ještě ti mám věřit, supermane?
On: - prosím tě, už mě nech domluvit a poslouchej...proč mi pořád říkáš supermane???
Ona: - protože jen superman nosí slipy přes kalhoty!!!
Ona: - trošku ses zdržel, co, supermane?
On: - můžu ti to vysvětlit, mrzí mě to, drahá, ale byl jsem s klienty...
Ona: - a diskutovali jste celou noc až do sedmi ráno,o,supermane?
On: - nech mě prosím domluvit, získal jsem nového klienta pro firmu.
Byli jsme u Itala, dobře jsme se najedli....
Ona: - a to do 7 ráno? supermane, za jak hloupou mě máš?!?
On: - ano, přiznávám, šli jsme potom na bar něco vypít, do 3 hodin....
Ona: - jasně, supermane, do 3 hodin. A co bylo potom do 7, supermane?
On: - no jo, potom jsme šli do tančírny, ale já jsem se jen díval, byla to nuda...
Ona: - to stačí, supermane, ty ses jen díval a čekal poslušně jako pejsek.
Co ještě ti mám věřit, supermane?
On: - prosím tě, už mě nech domluvit a poslouchej...proč mi pořád říkáš supermane???
Ona: - protože jen superman nosí slipy přes kalhoty!!!
Copak o to, seřezat ho hlava, nehlava a hnát ho ještě kus po ulici by nebyl problém. Ale já se bojím vždy následků.....příště jich přijde víc,...napadnou ženu s malou,....nikdy nevíš a to mě děsí a odrazuje od nějaké akce.
Je fakt, že hrát si s Luckou a ve dveřích se něco takové objevit, asi by počítal schody hubou.
To mi ještě žínka řekla, že její kamarádce se stalo to, že večer když spali se do baráku dostal čmoud sklepním oknem a přišel až k nim do ložnice.
Když jí probralo vrznutí podlahy a viděla ho tam, začla strašně řvát a on prej zdrhnul.
Je fakt, že hrát si s Luckou a ve dveřích se něco takové objevit, asi by počítal schody hubou.
To mi ještě žínka řekla, že její kamarádce se stalo to, že večer když spali se do baráku dostal čmoud sklepním oknem a přišel až k nim do ložnice.
Když jí probralo vrznutí podlahy a viděla ho tam, začla strašně řvát a on prej zdrhnul.
Zatím jsem teda neslyšel, že by dělali nějakou trestnou výpravu. Spíš když dostanou na tlamu, tak to berou jako potupu a nikde se s tím moc nechlubí. To byla přesně situace u souseda, na dva dny ho "ubytoval" a žádná odplata se nekonala. Na to oni jsou zase blbí, jdou cestou nejmenšího odporu...
- Michal Doskočil
-
Bazi mám s tim zkušenost, ale tady to psát nejde ... asi hlavní základ je svědectví, tedy potvrzení toho, co se stalo . A ideální je fotit / filmovat, jelikož recidiva je velice přitěžující okolnost .
- Michal Doskočil
-
Koudy sorry, ale tohle je opravdu dost blbá rada .... to bych opravdu nedoporučoval .
Michal: kterou radu myslíš?