Registrovat

PADDOCK SIG - Modellbrno 2013

Akce, výstavy a různé srazy

Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013

Příspěvekod beaver63 » čtv kvě 23, 2013 6:49 pm

Koudy píše:No tak hlavně mi zatím rezervaci stolů ani nepotvrdili, takže sám nevím, jak na tom jsme :-k
Ještě tu je taková rychlá myšlenka: co udělat Paddock soutěž LÍBÍ - NELÍBÍ? Dáme tam pixlu, nějaký papírky a diváci můžou hlasovat, co se jim nejvíc líbí. Odpoledne to pak za přítomnosti právníka :mrgreen: otevřem, sčítnem hlasy a vítěz něco dostane. Zatím nevím co, mám tu jedny starší brusle vel. 47 a firemní propisku :D
Ale Kárl by třeba mohl dodat věnec pro vítěze, i se stuhou :grin:

A kolikrát budu moci hlasovat?
Vypadá to,že logistika u Mb nějak hapruje tak vesele dávejte modely do SIGu :-D Tím pádem jako bych nic neřekl :sleep:

Příspěvekod Dale Cooper » čtv kvě 23, 2013 7:00 pm

Klidně si tam to hlasování můžeme dát, ale spíš mne zaujala ta myšlenka vymyslet nějaké doprovodné akce pro ty, co se zastaví... Třeba nějakou losovačku o ty brusle, nebo něco podobného... Jinak jsem se díval, co můžu dodat, tak by tady byla byla v nabídce Ballantýnka a Jim Beam... Vyhovuje? Jen aby tam nebylo jak u korunovačních klenotů.... Viry jsou svině...

Příspěvekod beaver63 » čtv kvě 23, 2013 7:15 pm

Dale Cooper píše:Klidně si tam to hlasování můžeme dát, ale spíš mne zaujala ta myšlenka vymyslet nějaké doprovodné akce pro ty, co se zastaví... Třeba nějakou losovačku o ty brusle, nebo něco podobného... Jinak jsem se díval, co můžu dodat, tak by tady byla byla v nabídce Ballantýnka a Jim Beam... Vyhovuje? Jen aby tam nebylo jak u korunovačních klenotů.... Viry jsou svině...

No,ale mně jsi nabízel Rosu :-D

Příspěvekod ron » čtv kvě 23, 2013 7:28 pm

ja by som nic ludom hlasovat nenechal. zbytocna robota, ludia sa vam tam budu tmolit, furt sa strati pero, budu to vypisovat kadetade, ponad modely, niekto na to musi dozerat, aj tak tam nakoniec bude len zopar listkov. niekoho niketo vylosuje, potom ho bude treba zohnat. a to nehovorim, ze cena alkohol nie je uplne idealna na akciu, kde chodia aj decka. podla mna, kaslite na to.
Obrázek
In Rust I Trust

Příspěvekod Koudy » čtv kvě 23, 2013 7:30 pm

Dale: no už vidím, jak někdo nadšeně vyhrává jetý brusle. To by mi je taky mohl před pavilonem prohodit oknem zpátky do auta :lol:

Hlasování LÍBÍ-NELÍBÍ: členové Paddocku a rodinní příslušníci by nemohli hlasovat. Diváci pak můžou hlasovat kolikrát chtějí nebo do momentu, než nám rozkradou tužky. Majitel vítězného modelu bude s tímto modelem automaticky nominován do soutěže Tvrďák roku bez možnosti odhlásit se :twisted: :twisted:

ron píše:alkohol nie je uplne idealny na akciu, kde chodia aj decka
říká chlap, k jehož stolu neodmyslitelně patří flaška Demänovky :grin: :grin:
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...

Příspěvekod beaver63 » čtv kvě 23, 2013 7:35 pm

Koudy píše:Hlasování LÍBÍ-NELÍBÍ: členové Paddocku a rodinní příslušníci by nemohli hlasovat.

Tak na to taky kašlu :oops:

Koudy píše:
ron píše:alkohol nie je uplne idealny na akciu, kde chodia aj decka
říká chlap, k jehož stolu neodmyslitelně patří flaška Demänovky :grin: :grin:

=D> =D> =D>

Příspěvekod ron » čtv kvě 23, 2013 8:37 pm

no hej, ale je tak nejak skryta = len pre uzky okruh a po 18 :)
Obrázek
In Rust I Trust

Příspěvekod beaver63 » čtv kvě 23, 2013 9:23 pm

Myslím,že ta flaška od Dale byla myšlena taky pro úzký okruh :-k

Příspěvekod Dale Cooper » čtv kvě 23, 2013 9:49 pm

Ano, bylo to tak, nikoliv jako cena, ale pokud jedete opravdu ve wizouru nebo bourbonu, můžu sponzorovat, event. je možno nabídnout i sympatickým návštěvníkům.... Nějaké kalíšky se dají sehnat...? Tak jako Ronovci nabízí tu demanovku....

Příspěvekod Michal Doskočil » čtv kvě 23, 2013 11:08 pm

jednorázový kalíšky mám připravený .... však je to trochu i oslava, nikdo nemíní dělat ostudu , nejsme mužici ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...

Příspěvekod honzahovezak » čtv kvě 23, 2013 11:18 pm

Tak pánové stihli jste to naposlední chvíli. Nyní už nejsou žádný stoly pro SIGy a klubovky k dispozici. Rozdělil jsem poslední kusy a rozbraná je i rezerva. Tak doufám že se nezklamete a těch 8 stolů zaplníte :)

Příspěvekod beaver63 » čtv kvě 23, 2013 11:34 pm

Honzo proto tě tady máme :-D =D>

Příspěvekod Michal Doskočil » čtv kvě 23, 2013 11:36 pm

tak Honzo díky, jen dotaz Koudy, já měl za to že 6, je jich tedy 8 pro SIG Paddocku nebo jak ? ( neni to asi problem, jen to dodělat / připravit ..... ) Jinak jsem zaznamenal toto od Vacátka přes kluky od letadel :
"Ahoj .... tak sobotní párty se nekoná a to z několika důvodů - nebydlí se hromadně tak jako to bývalo v Juventusu, kvůli ceně pronájmu jsme nuceni halu vyklidit ještě v sobotu večer, a poslední dobou se stejně dost lidí vrací hned domů aby byl v neděli doma s rodinou a ten pátek stejně je člověk většinou dopoledne v práci tak až tak nevadí že přijede a nebude už doma- v pátek lehce zapaří pokecá v sobotu dokoupí a pokouká a v klidu může vyrazit k domovu .. A zvaní jsou na páteční párty " všichni slušní " to znamená prodejci a výrobci kteří budou už v pátek přítomni, dále účastníci XXL, klubových výstav, tematických a sigových výstav, modelářů kteří přijedou už v pátek s modelem ať do sigu nebo do soutěže a samozřejmě všech kteří se budou účastnit veškerých příprav a organizace, shrnuto prostě ODBORNÁ VEŘEJNOST .... ještě akorát dolaďujeme z důvodu množství občerstvení jakým způsobem lidi napočítat takže tohle se brzo vyřeší a asi to proběhne jednoduchou registrací na našem webu, XXL to vyplňuje rovnou v přihlášce , s většinou prodejců kteří budou přítomni už v pátek se také počítá , a kluby a sigy jsou také podchycené kdy a kdo přijede.
- párty bude probíhat stylem hospody takže si každý vybere a zaplatí a pokud bude hezky bude se i venku před pavilonem grilovat
tak že asi tak"

to asi otevírá prostor co/jestli se sobotou večer ... ?

Příspěvekod honzahovezak » čtv kvě 23, 2013 11:38 pm

Michale odpovím za koudyho, je to dohromady i se SIGem 911, tedy 6 stolů SIG Paddock a 2 stoly SIG 911.
V sobotu večer jestli ještě budu dejchat bych klidně s vama zašel někam sednout, pokud něco vymyslíte :)

Příspěvekod Michal Doskočil » pát kvě 24, 2013 12:02 am

... mazec, v 1:24 to je prostor pro cca 144 modelů, ( Brácha to dorovnává s Kárlem ) ....

PředchozíDalší

Zpět na AKCE