PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
- Michal Doskočil
-
Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
no když se kouknu do galerie Aresse, tak nevim, jestli si neděláš prdel ? Já prostě nemám moc rád ubrusy, ale jinou možnost organizátoři nemají . Nechme to po víkendu ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
No prdel si nedělám, první co mě napadlo bylo, jestli se nebudou modely ztrácet. Ale jak vidím, tak nebudou, teď se ještě musíme domluvit s Aressem, aby nám to hezky nafotil... třeba do toho za Margotku půjde
Tím pádem tě podpořím s tím černým podkladem

Tím pádem tě podpořím s tím černým podkladem

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Kluci vím o někom kdo má přebytky černé ...
Michale dej do placu ten tvůj návrh, jsme na něho dost zvědavej
Michale dej do placu ten tvůj návrh, jsme na něho dost zvědavej

- Dale Cooper
-
S hlidanim urcite vypomuzu...
Cerna se mi jevi jako dobry napad, ze nesnasi Michal ubrusy se nedivim, take je nemusim.
Stitky urcite prazdne, uz jsme to tak meli u motorek a vypada to jednotne i pres rucni popis.
Pokud chcete neco nalevat, muzu zdarma nejakeho vizoura dodat, nejaky vyber mam, jako vinari mi to doma spise nepovsimnute zraje...muzu se doma podivat co je v nabidce....
Jen se do Karla moc netrefujte, nebo nakonec vsechno skonci zehem, kdyz je to posledni sbohem...
Cerna se mi jevi jako dobry napad, ze nesnasi Michal ubrusy se nedivim, take je nemusim.
Stitky urcite prazdne, uz jsme to tak meli u motorek a vypada to jednotne i pres rucni popis.
Pokud chcete neco nalevat, muzu zdarma nejakeho vizoura dodat, nejaky vyber mam, jako vinari mi to doma spise nepovsimnute zraje...muzu se doma podivat co je v nabidce....
Jen se do Karla moc netrefujte, nebo nakonec vsechno skonci zehem, kdyz je to posledni sbohem...
Asi došlo ke špatnýmu pochopení těch štítků. Určitě to nikdo nebude chystat dopředu, budou jen prázdné jednotné štítky s kolonkama základních údajů (model, měřítko atd.). Budou ke stažení, každý si to nachystá sám. Štítky už řeší Beaver.
- Michal Doskočil
-
... tak takhle jsem to myslel, viz foto. Je to demoverze, ve finále budou nápisy nalepené z řezu plotru a karton nalepený na desce, teď jen leží pro představu . Mám připraveno 12 Ks desek 600 x 600 mm, předřezaný moc pěkný 350g matný karton a distance pro desky, aby byly nad stolem. U nápisů je možno ještě debatovat text, velikosti, barvu, kurzívu, font ...... pokud budou jasní účastníci, jsem ochoten vyrobit každému ten jmenný pylonek, podle mne to vypadá pěkně. Jak vidno, na desku se v pohodě vejde 9 Ks modelů, takže x 12 je 108 kousků .... takže bych byl rád, kdyby tam mohl Bazi normálně být. Jinak je ideální počet modelů od 1 osoby n x 3 .... čekám na ohlasy, jsem zvědav ....
- Přílohy
-
-
-
Vyzerá to super Michal, keď vravíš, že miesta bude dosť, asi teda donesiem ešte jeden model navyše, nech ich tam mám 6 

Ján Hanuska
hezký... jen detail - forum.paddockmag.com
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
to je parádní Michale,moc se mi to líbí 

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Michale, moc se mi ta černá nezamlouvala, ale tohle vypadá špičkově. Navíc ten pylonek se jménem, to je opravdu efektní detail.
Jestli budou všude bílý stoly, tak tohle bude výrazný a nepřehlédnutelný. Může si každý vybrat, jestli tam dát jméno nebo nick?
Bohužel u mě padla i možnost zařídit nálepku na plotru. Ale mám udělaný loga Paddocku ve více podobách (to rozbitý co je v banneru by se stejně blbě řezalo), tak pokud seženem plotr, nějak se domluvíme.
Můžeš ještě ukázat náhled toho štítku, kde bude popis modelu?

Bohužel u mě padla i možnost zařídit nálepku na plotru. Ale mám udělaný loga Paddocku ve více podobách (to rozbitý co je v banneru by se stejně blbě řezalo), tak pokud seženem plotr, nějak se domluvíme.
Můžeš ještě ukázat náhled toho štítku, kde bude popis modelu?
Nick bude stačiť, meno bude predsa na popiske pri každom modely, nie?
Ján Hanuska
- Michal Doskočil
-
.. jájsem tedy myslel, že u popisu modelu už jméno nebude . Podle mne je to zbytečný. Naopak jsem myslel psát jméno i nick .... ale uvidíme, asi to necháme na jindy.
Michal Doskočil píše:u popisu modelu už jméno nebude
To bysme pak museli vždy udělat nějakou skupinku, aby bylo vidět, komu který modely patří