Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
- Michal Doskočil
-
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
... ty jo super . Dobrá zábavička a ta trať na zahradě je výborná . To si taky postavim .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
s elektrom sa do vody jazdi, ved si urobis vodotesne elektroniku a mozes. potoky a blato treba aspon dobre utesnit, ale videl jazdit v potoku aj pod hladinou:)
ale ta freza je bomba, to som este nevidel
ale ta freza je bomba, to som este nevidel

In Rust I Trust
Už vám taky volali s nabídkou na vynikající nový neomezený tarify? Mě před chvilkou...
Prý mi chtějí nabídnout revoluci v telefování. Tak jsem jim řekl, že už byly tři: 1. když začali ťukat morseovku, 2. když přešli na dráty a 3. když přišly mobily. Ale udělat ze super drahýho volání jen drahý, to mi jako revoluce nepřijde.
Tak mi koc začala vykládat, že za cca 800 Kč můžu mít neomezený volání atd atd. Mám teď 370 minut, 50 SMS a 150 MB za 400 Kč (i tak je to dost) a hlavně to málokdy provolám. Tak do mě furt hučela, že mám neomezený volání a nedala si vysvětlit, že mě nebaví trávit hodiny na telefonu a že to nechci. Nabídku završila trumfem, že můžu klidně provolat 1 000 hodin za měsíc a furt budu platit jen 800. Když jsem se začal smát a řekl jí, že to už je opravdu revoluční nabídka, když má měsíc jen 744 hodin, tak zavěsila. Škoda, začala mi být sympatická...

Prý mi chtějí nabídnout revoluci v telefování. Tak jsem jim řekl, že už byly tři: 1. když začali ťukat morseovku, 2. když přešli na dráty a 3. když přišly mobily. Ale udělat ze super drahýho volání jen drahý, to mi jako revoluce nepřijde.
Tak mi koc začala vykládat, že za cca 800 Kč můžu mít neomezený volání atd atd. Mám teď 370 minut, 50 SMS a 150 MB za 400 Kč (i tak je to dost) a hlavně to málokdy provolám. Tak do mě furt hučela, že mám neomezený volání a nedala si vysvětlit, že mě nebaví trávit hodiny na telefonu a že to nechci. Nabídku završila trumfem, že můžu klidně provolat 1 000 hodin za měsíc a furt budu platit jen 800. Když jsem se začal smát a řekl jí, že to už je opravdu revoluční nabídka, když má měsíc jen 744 hodin, tak zavěsila. Škoda, začala mi být sympatická...

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Ta záležitost s Českem/Čečenskem mě donutila k zamyšlení.
Nad sklenkou vychlazené Coly jsem zauvažoval, jak by takový odvetný úder USA vedený na ČR vypadal. Viděl bych to asi takto:
8:00 - Americký expediční sbor překročil hranice ČR
8:05 - laserem naváděné střely zničily základu stíhaček Grippen a pivovar ve Velkých Popovicích
8:27 - AČR si všimla, že jsme pod útokem
8:35 - proti nepříteli startují bitevníky L-159
8:50 - všechna naše letadla byla zničena americkými Raptory ještě za hranicí viditelnosti
9:00 - na Obraně si mnou ruce, neboť se konečně zbavili L-159
10:00 - americké síly zaznamenaly ztrátu šesti tanků Abrams, kterým někdo v okolí Mostu odcizil za jízdy pásy - útok na Prahu přesto pokračuje
10:30 - transportéry Pandur vyjíždějí z kasáren bránit hlavní město
10:45 - Bruntál vyhlásil samostatnost
11:00 - testeři v BIS začínají obědvat
12:30 - všechny Pandury mimo, většinou z důvodu poruch nebo utopení v loužích
12:45 - náčelník štábu buší na vrata vojenského muzea Lešany a dožaduje se nějaké funkční bojové techniky
12:47 - správce mu daroval kolo zn. Ukrajina a poté ho vyhnal koštětem
13:00 - americké jednotky doposud ztratily 12 tanků Abrams a 23 obrněných vozidel Bradley, vesměs kvůli poškození podvozku na českých silnicích
14:30 - první americké jednotky v Praze
15:40 - velitel 22nd MEU, poručík T.Taxis Taylor byl na Žižkově udeřen cepem
16:30 - američtí vojáci vztyčují vlajku na Pražském hradě
17:00 - Clint Eastwood sleduje záběry z Evropy a píše scénář pro svůj nový film, "Vlajky našich synů"
18:00 - oficiálně podepsáno příměří
23:30 - náčelník štábu dorazil na kole do Bratislavy a žádá o azyl
Nad sklenkou vychlazené Coly jsem zauvažoval, jak by takový odvetný úder USA vedený na ČR vypadal. Viděl bych to asi takto:
8:00 - Americký expediční sbor překročil hranice ČR
8:05 - laserem naváděné střely zničily základu stíhaček Grippen a pivovar ve Velkých Popovicích
8:27 - AČR si všimla, že jsme pod útokem
8:35 - proti nepříteli startují bitevníky L-159
8:50 - všechna naše letadla byla zničena americkými Raptory ještě za hranicí viditelnosti
9:00 - na Obraně si mnou ruce, neboť se konečně zbavili L-159
10:00 - americké síly zaznamenaly ztrátu šesti tanků Abrams, kterým někdo v okolí Mostu odcizil za jízdy pásy - útok na Prahu přesto pokračuje
10:30 - transportéry Pandur vyjíždějí z kasáren bránit hlavní město
10:45 - Bruntál vyhlásil samostatnost
11:00 - testeři v BIS začínají obědvat
12:30 - všechny Pandury mimo, většinou z důvodu poruch nebo utopení v loužích
12:45 - náčelník štábu buší na vrata vojenského muzea Lešany a dožaduje se nějaké funkční bojové techniky
12:47 - správce mu daroval kolo zn. Ukrajina a poté ho vyhnal koštětem
13:00 - americké jednotky doposud ztratily 12 tanků Abrams a 23 obrněných vozidel Bradley, vesměs kvůli poškození podvozku na českých silnicích
14:30 - první americké jednotky v Praze
15:40 - velitel 22nd MEU, poručík T.Taxis Taylor byl na Žižkově udeřen cepem
16:30 - američtí vojáci vztyčují vlajku na Pražském hradě
17:00 - Clint Eastwood sleduje záběry z Evropy a píše scénář pro svůj nový film, "Vlajky našich synů"
18:00 - oficiálně podepsáno příměří
23:30 - náčelník štábu dorazil na kole do Bratislavy a žádá o azyl
Mám všechny jejich DVD, ale tohle je nejlepší díl, chudák Lumpy

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Chtěl utéct, zbabělec! 

Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Janči píše:Kárl, takéto sa ti ešte nestalo?
Kárlovi se toto stát nemůže ,protože je až "zpracovávatel" .

(mohlo by se říci likvidátor)