PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Dale: napiš co dovezeš, SIGy řeší Hovězí a prý je zatím stolů dost.
Dalin: tak zrovna tvých F1 bych rád viděl víc
Dalin: tak zrovna tvých F1 bych rád viděl víc
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Dale Cooper
-
OK, udělám nějaký seznam...
Jestli se ještě někdo chce zúčastnit SIGu, tak sem během zítřka dejte počet kusů - jde o objednání stolů.
Co Sete, Bazi, Škorpík, Ondrasl, Smarža, Šumák a další? Už není zájem nebo potřebujete osobní pozvánku k účasti?
Pokud o tu akci není zájem, tak by bylo lepší to říct rovnou, pak je pro všechny jednodušší hodit modely na soutěžní stoly a neztrácet čas a peníze s organizací. A můžem si všichni užít výstavu a nikdo nemusí hlídat stůl.
Píšu to hlavně proto, že o účast v SIGu projevili zájem i modeláři mimo Paddock, zatímco většina členů ho nemá...
Pokud se vám zdám dneska moc negativní, tak máte pravdu, můžou za to hokejky z Plzně

Co Sete, Bazi, Škorpík, Ondrasl, Smarža, Šumák a další? Už není zájem nebo potřebujete osobní pozvánku k účasti?

Pokud o tu akci není zájem, tak by bylo lepší to říct rovnou, pak je pro všechny jednodušší hodit modely na soutěžní stoly a neztrácet čas a peníze s organizací. A můžem si všichni užít výstavu a nikdo nemusí hlídat stůl.
Píšu to hlavně proto, že o účast v SIGu projevili zájem i modeláři mimo Paddock, zatímco většina členů ho nemá...
Pokud se vám zdám dneska moc negativní, tak máte pravdu, můžou za to hokejky z Plzně

hoši, mám jeden model (Clio) a rád bych ho dal do soutěže... v tuhle chvilku nemám co dát na stůl, možná nějaký rozdělávky, ale nic moc...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Koudy píše:Pokud se vám zdám dneska moc negativní, tak máte pravdu, můžou za to hokejky z Plzně![]()
čau Koudy,
psal jsem že nebudu-je třeba mé příspěvky číst.
Že si negativní mi vůbec nevadí, protože kdybys nebyl, tak vyhrál Zlín a negativní bych byl já.
Ondra
- Dale Cooper
-
Das mi kvotu 12 mist a ja to obsadim motorkami nebo auty, muze byt?
Dale: čím víc, tím líp 

Koudy píše:Píšu to hlavně proto, že o účast v SIGu projevili zájem i modeláři mimo Paddock, zatímco většina členů ho nemá...
Asi budu otravnej

Asi celkově, protože jinak bych je odkázal na tebe...
- Michal Doskočil
-
Sumak píše:hoši, mám jeden model (Clio) a rád bych ho dal do soutěže... v tuhle chvilku nemám co dát na stůl, možná nějaký rozdělávky, ale nic moc...
no popravdě Vláďo překvapení, čekal bych SIG .....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Tak já bych tu něco měl, ale na Modelbrno nejedu a nevím o někom kdo by mi tam modely vzal.
Nehledě na to, že by to musel bejt někdo opravdu spolehlivej, po poslední velice špatný zkušenosti, jsem si říkal, že mi veškerý soutěže a výstavy, kam si modely nedovezu osobně, budou u prdele.
Napadá mě Petr, pokud modely neposílá taky po někom.....a byl by ochoten.......
Nehledě na to, že by to musel bejt někdo opravdu spolehlivej, po poslední velice špatný zkušenosti, jsem si říkal, že mi veškerý soutěže a výstavy, kam si modely nedovezu osobně, budou u prdele.
Napadá mě Petr, pokud modely neposílá taky po někom.....a byl by ochoten.......

- Dale Cooper
-
Který Petr