Diskuse
Re: Diskuse
Já používám obtisky Studio 27 úplně bez problému spolu s vodičkou od Agamy Tensol. Všechny obtisky
od Studio 27 mám např. u Ferrari 312 v galerii. Aktuální zkušenost momentálně nemám, ale nemyslím, že se něco
změnilo k horšímu.
od Studio 27 mám např. u Ferrari 312 v galerii. Aktuální zkušenost momentálně nemám, ale nemyslím, že se něco
změnilo k horšímu.
Michal Doskočil píše:máte někdo aktuální zkušenost s obtisky Studio27 ? docela mne lákají tyhle ... dostkráte se tu psalo o prkennosti, nepoddajnosti apod. Koudy je má na Fiestě v pohodě ...
Na který Fiestě, to by mě zajímalo.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Michal asi myslel Corollu. Dekály na Corollu byly dost starý, tzn. asi nebyla zvolená vhodná technologie (špatný lak nebo silná vrstva).
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
povedzte mi, preco niekto este dnes tlaci dekaly vselijak pokutne? dam to talianom (samozrejme myslim cartograf) a mam vystarane, vysledok bude dokonaly. tipujem, ze idu za usetrenym kazdym centom...

In Rust I Trust
- Michal Doskočil
-
jo Koudy díky, stále leccos motám .... Rone asi tak, také to nechápu . U PittWall a dalších to pochopili a je radost s tim pracovat .... možná jsou v tom i velikosti seriií a dodací lhůty ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
chtěl bych se zeptat-už jste někdo zkoušel dávat Fiestu od belkits do brzdovky?potřeboval bych tu svoji odbarvit ale nevím zda to plast vydrží když se prý Peugeot někomu rozpustil.
Rozhodně bych to nezkoušel, spíš si dát tu práci a tampóny nějakým levným odlakovačem barvu odstranit.
Odbarvoval jsem paraboly na 207 a katastrofa,.......u fiest to bude to samé.
Když už jsme u toho, tak moje Fiestička z Francie dopadla tragicky a zasluhoval bych nejdřív za uši já a pak i Fiesta po vzoru Koudyho....
více v mém tématu.
Odbarvoval jsem paraboly na 207 a katastrofa,.......u fiest to bude to samé.
Když už jsme u toho, tak moje Fiestička z Francie dopadla tragicky a zasluhoval bych nejdřív za uši já a pak i Fiesta po vzoru Koudyho....

Sete: jestli jsi to stříkal akrylem, tak bych to na pár místech probrousil na plast a pak to nechal pár hodin ve vodě. Tak jsem to řešil u P206 a barva šla pěkně sloupat.
Brzdovku bych možná zkusil jen na kartáček a tím to drbat. Určitě to do ní nedávat na delší dobu.
Bazi: v tvým tématu nic není, co se stalo?
Brzdovku bych možná zkusil jen na kartáček a tím to drbat. Určitě to do ní nedávat na delší dobu.
Bazi: v tvým tématu nic není, co se stalo?

Sete, jestli je ten plast stejný jako na P207 tak do brzdovky max. na 1 den a nestále hlídat. Já měl p207 v brzdovce 2 dny a už začal gumovatět.
Ondra
Ondra
HOT NEWS od našeho informátora: Loeb pojede Pikes Peak!
- Karl Kopfrkingl
Koudy píše:HOT NEWS od našeho informátora: Loeb pojede Pikes Peak!
Nooo, to je zajímavý. Že bych si postavil něco se zakrytejma kolama?

Zdeněk Valíček
- Michal Doskočil
-
nestraš, dyk to nemá hák, i když křídlo je tedy mocné ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Tak od Kárla jsem ty zakrytý kola pochopil, ale tu absenci háku né
(hák jako na letadlech z letadlovek?)