ŠVK 1:24 (Škorpíkova výrobna karosérií)
ŠVK 1:24 (Škorpíkova výrobna karosérií)
Protože nejde na každou mnou vytvořenou variaci karoserie založit extra chlívek , (těch bych musel založit tak 30-40 ) , tak zakládám tento chlívek...... , sem budu dávat , to co dělám pro druhé , co mě napadne a zhmotním , ale nemá smysl dál rozšiřovat......apod.......To uvidíte.........
Re: ŠVK 1:24 (Škorpíkova výrobna karosérií)
No a abych něčím začal.....kamarád mého kamaráda,tím pádem i můj kamarád , a hlavně z druhé strany i všech váš kamarád , mě poprosil jestli bych nezhmotnil toto.........,no snažit se budu....,ale né vše se může podařit , že....?
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
Jednou měř a třikrát řež.......doslova , nevím jak se mě podařilo přiřadit 100 modelářskejch milimetrů , tam kde má být 103.....
pila je také nástroj s kterým se dají dělat zázraky.........,že
A z přerostlého Twinga se stalo nepřerostlé ...o , snad......pro mírkové srovnání s profi modely a s neprofi modelem
pila je také nástroj s kterým se dají dělat zázraky.........,že
A z přerostlého Twinga se stalo nepřerostlé ...o , snad......pro mírkové srovnání s profi modely a s neprofi modelem
- Přílohy
-
-
-
-
- A je to
-
-
-
Na jedno namatlání a jedno broušení celkem povedenej předek.....?
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
Luďku , ještě jednou děkuji za 603jku fotky a hned jsem musel dát na zkoušku ty "trumpety"
- Přílohy
-
-
-
Skvělé Zdenku, hned posílám tvoje fotky Standovi Hajduškovi, říkal jsem mu o tvé Tatře a je velmi zvědavý.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Ty seš tady, teď jsem přijel od Baziho a říkal něco o kolech
Moc by jsem chtěl, ale moje situace mi to bohužel nedovoluje. Renďa Ti řekne, dneska mi volal, tak jsem mu řekl co a jak. Sice stále zvažuju, jestli nepřijedu aspoň v sobotu, ale skoro určitě ne.
všechno se mi tak nějak posralo, teda skoro všechno...
všechno se mi tak nějak posralo, teda skoro všechno...
Užij si to tam, fakt bych moc rád tam byl s vámi a rád poznal ty, se kterými se ještě naživo neznám.
krása pane a ta škůdka vedle Tatry... mňam
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Vláďo Tatra jede na schválení... ale kdo odleje to Volvo, co ty na to, nebo ho mám vnutit Koudymu?
Jo Škůdka se rýsuje, ale "VESELÝ ŽIGUL" dostává šmrnc... zkouška stříkací pistole, zkouška stříkací pistole, zkouška stříkací pistole...
Jo Škůdka se rýsuje, ale "VESELÝ ŽIGUL" dostává šmrnc... zkouška stříkací pistole, zkouška stříkací pistole, zkouška stříkací pistole...
- Přílohy
-
-
No kdo odlije Volvo nevím, umím se jen nalívat
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Střihneme si u kalíšku.... jo mimochodem nebude sváteční Dalešický ležák co , tak bude mírně trkací Popovický kozlík