Hadí hnízdo
• Stránka 1 z 1
- Karl Kopfrkingl
Hadí hnízdo
V zájmu zachování duševního zdraví jsem se naordinoval modelaření. Třeba jsem to ještě nezapomněl za těch skoro deset let propanzanionování.
Odnesla to stavebnice AH-1S/Q od Special Hobby 1/72. Možná jich bude víc (a třeba i AZ).
Stavebnice SH je velmi dobrá technicky, má však velký tvarový nedostatek - tvar krytu nasávání k motoru. Původně jsem to chtěl jenom slepit, ale nedalo mi to
Odnesla to stavebnice AH-1S/Q od Special Hobby 1/72. Možná jich bude víc (a třeba i AZ).
Stavebnice SH je velmi dobrá technicky, má však velký tvarový nedostatek - tvar krytu nasávání k motoru. Původně jsem to chtěl jenom slepit, ale nedalo mi to
- Přílohy
-
- Zabroušení krabicoidního tvaru nasávání
-
- vpravo zabroušené, vlevo ne
-
- spasování s šelem od Brengunu
Zdeněk Valíček
- Karl Kopfrkingl
Re: Hadí hnízdo
Odlitek od Brengunu je opravou úplně pokaženého čela nasávání od SH. Bohužel je dělaný tak aby pasoval k té krabici co tam SH má původně. Přemýšlím, jestli mi stojí za to to ještě předělat.
Zdeněk Valíček
Taky jsem o ní chvilku uvažoval, ale u čmeláka jsem zjistil že už na tohle měřítko nemám a tak se alespň podívám jak se s ní popasuješ ty.
Mimochodem, další témata nebudou?
Mimochodem, další témata nebudou?
Michal Falta
- Karl Kopfrkingl
@master, beaver : Ok, přesvědčili jste mě
@Aress: myslíš téma s tou divnou britskou rourou, tvořenou ze sovětského plastu stříkaného do zubožených britských forem? Dnes mi dorazila literatůra, a fotky od pana hansP jsou výzvou.....
@Aress: myslíš téma s tou divnou britskou rourou, tvořenou ze sovětského plastu stříkaného do zubožených britských forem? Dnes mi dorazila literatůra, a fotky od pana hansP jsou výzvou.....
Zdeněk Valíček
- Karl Kopfrkingl
Matwej píše:F-9F- ? Ten třeba ?
člověče, jak stárneš tak tak hůř čteš. Nebo hůř chápeš psaný text?
Karl Kopfrkingl píše:divná britská roura, tvořená ze sovětského plastu stříkaného do zubožených britských forem?
F9F je americký palubní letoun, který v mém měřítku vydala japonská Hasegawa
Zdeněk Valíček
• Stránka 1 z 1