Pescarolo Judd 01-2011 -LM. SimilR 1:24
- Dale Cooper
Re: Pescarolo Judd 01-2011 -LM. SimilR 1:24
Sakr...! To je bomba, Michale
- Michal Doskočil
No moc děkuji, snad to nebude naživou příliš zklamání, opravdu jsou fotky líbivé . Ale už bych se opravdu mohl odvážit zkusit nějakou F1 ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
- PeťoWRC
Michal...pridávam sa...fakt je to krásne spracované...precízne s pekným lakom...
Tak jsem to dneska viděl naživo a musím říct Michale, žes kecal - ve skutečnosti to vypadá líp než na fotkách, ne naopak
Parádní práce!
Parádní práce!
- Michal Doskočil
tak od místních si pochvaly vážím, opravdu díky. Ale jestli jsi viděl Daline stůl s autama, možná Ti bylo dost smutno jako mě ... sice mi pak dojem z výstavy nadmíru vylepšilo setkání se Škorpíkem a Pokym, ale i tak jsem nepokrytě záviděl kamioňákum. Je jich výrazně míň, ale pořád si tmelej a rozšiřujou tu partu a je pak na co koukat, protože vystavujou a mají plný stůl a k tomu Sig .... měli bychom s tim něco udělat . Možná přehodnotim i svoje přesvědčení, že model vystavuju jen jeden rok ... a klidně bych jej i půjčoval ( třeba i s logem Paddocku, nebo tak něco ..) aby se třeba dostal na výstavy, kde nemůžu být přítomen ... ? Nechcete o tom někde pokecat ?
Tak jsem včera zběhl ze zabijačky a vyplatilo se , jednak i z těch pár modelů autíčkářů bylo vidět , že je dělali mystři , ale hlavně jsem poznal další borce , co je baví modelařina . No a rozhodně se mi vyplatilo počkat do odpoledne na tebe Michale ,ve společnosti Vládi (Šumáka),Jirky (Pokyho) a náklaďáčkářů , super odpoledne . Je fakt když si tam příště zařídíme ten stůl (jak mu říkáte SIG ?) , tak to bude eště pohodovější . Jo a rozhodně tam chyběl Franta (Baz) .
Pescarolo Judd 01-2011 se leskne jak....... congratulation k ocenění.....parádní model
Pescarolo Judd 01-2011 se leskne jak....... congratulation k ocenění.....parádní model
Tak Michale s tím svěřením modelů někomu jinému, jsem se už dostatečně (nepříjemě) poučil a moje přítomnost X nepřítomnost na některých výstavách ve formě jen mých modelů, je u konce.
Jedině bych je svěřil někomu tady z Paddocku (myslím, že téhle grupě se dá ještě věřit), ale jinak už nikdy víc....
Tímto u mě končí působení na PZ či v Telfordu, aj.
Škorpíku, na Pantery jsem se těšil a snažil se dokopat i Jaguára, ale vzhledem k tomu, že jsem musel změnit zaměstnavatele, mě do toho přišlo týdení školení v Čimelicích a po návratu jsem si chtěl užít Lucii, po který se mi teda hodně stejskalo.
Takže snad příští rok. Moc dobře vím, jakou jsou Panteři dobrou akcí, kor po střetnutí a klábosení s ostatními , apropo, jsou snad alespoň nějaké fotky vystavovanejch modelů né?????
Jedině bych je svěřil někomu tady z Paddocku (myslím, že téhle grupě se dá ještě věřit), ale jinak už nikdy víc....
Tímto u mě končí působení na PZ či v Telfordu, aj.
Škorpíku, na Pantery jsem se těšil a snažil se dokopat i Jaguára, ale vzhledem k tomu, že jsem musel změnit zaměstnavatele, mě do toho přišlo týdení školení v Čimelicích a po návratu jsem si chtěl užít Lucii, po který se mi teda hodně stejskalo.
Takže snad příští rok. Moc dobře vím, jakou jsou Panteři dobrou akcí, kor po střetnutí a klábosení s ostatními , apropo, jsou snad alespoň nějaké fotky vystavovanejch modelů né?????
Michal Doskočil píše:tak od místních si pochvaly vážím, opravdu díky. Ale jestli jsi viděl Daline stůl s autama, možná Ti bylo dost smutno jako mě ... sice mi pak dojem z výstavy nadmíru vylepšilo setkání se Škorpíkem a Pokym, ale i tak jsem nepokrytě záviděl kamioňákum. Je jich výrazně míň, ale pořád si tmelej a rozšiřujou tu partu a je pak na co koukat, protože vystavujou a mají plný stůl a k tomu Sig .... měli bychom s tim něco udělat . Možná přehodnotim i svoje přesvědčení, že model vystavuju jen jeden rok ... a klidně bych jej i půjčoval ( třeba i s logem Paddocku, nebo tak něco ..) aby se třeba dostal na výstavy, kde nemůžu být přítomen ... ? Nechcete o tom někde pokecat ?
Máš pravdu, smutno mi bylo taky, a přiznám se, že i stydno... Chyběl tak týden, abych svůj model dokončil.
Já v minulosti objížděl výstav víc, ale je jich moc a stíhat se to nedá, myslím, že ale máme pár klíčových, na kterých se nás sejde víc, domluva na Brno je vedle v tématu v proudu.
Jo, a s půjčením modelů, od té doby, co jsem Daleovi dva rozsekal, už jsem taky opatrný radši jenom na svoje...
presne tak. ja nikomu moje modely nedavam, lebo ho nechcem zatazovat a ja ziadne cudzie nenosim, pretoze to je privelka zodpovednost a riziko a robota navyse.
In Rust I Trust
- Dale Cooper
Omlouvám se, ale Praha pro mne vyšla na špatný termín...
Jinak já už jsem taky výrazně omezil posílání modelů přes jiné, je sice pár lidí, kterým věřím, ale stejně jsem se i v tomto trochu stáhnul... Dalin za to nemůže . Spíš asi před 3 lety jsem měl 2 krabice, které cestovaly po Evropě, každá jinde a i když ty modely neutrpěly třeba žádné mechanické poškození, tak dostaly svou dávku prachu apod...
No, doufám, že v Brně se sejdeme, pokud bych z nějakého důvodu sám nemohl (zatím s tím jednoznačně počítám...) tak bych v tomto případě určitě udělal vyjímku a po někomspolehlivém bych to modely poslall i do SIGu. Pořád je pár lidí, kterým věřím, včetně Dalina ...
Jinak jme se odklonili od tématu, takže Michale gratuluji a také doufám ve spatření naživo, musíme se na něčem zase domluvit...
P.s.: Teď v sobotu asi vyrazím do Jihlavy, ale tam asi nikdo z vás nebude, že?
P.p.s: Navnadil mne bazi, asi zkusím taky nějaké éro 1/144, musím říct, že mám na letadla obecně v poslední době trochu choutky...
Jinak já už jsem taky výrazně omezil posílání modelů přes jiné, je sice pár lidí, kterým věřím, ale stejně jsem se i v tomto trochu stáhnul... Dalin za to nemůže . Spíš asi před 3 lety jsem měl 2 krabice, které cestovaly po Evropě, každá jinde a i když ty modely neutrpěly třeba žádné mechanické poškození, tak dostaly svou dávku prachu apod...
No, doufám, že v Brně se sejdeme, pokud bych z nějakého důvodu sám nemohl (zatím s tím jednoznačně počítám...) tak bych v tomto případě určitě udělal vyjímku a po někomspolehlivém bych to modely poslall i do SIGu. Pořád je pár lidí, kterým věřím, včetně Dalina ...
Jinak jme se odklonili od tématu, takže Michale gratuluji a také doufám ve spatření naživo, musíme se na něčem zase domluvit...
P.s.: Teď v sobotu asi vyrazím do Jihlavy, ale tam asi nikdo z vás nebude, že?
P.p.s: Navnadil mne bazi, asi zkusím taky nějaké éro 1/144, musím říct, že mám na letadla obecně v poslední době trochu choutky...
- Michal Doskočil
.. to je vtipný, já lepim 1:144 Airbuse od Revellu a nějaké 1:72 ....
za setkání bych byl Petře opravdu rád, to je opravdu vždy nej, zejména s kýmkoliv odsud. Jinak já se budu snažit podpořit kluky v Lounech 30.3., pak Wotwírák , Brno a pak nevim. Více asi stejně nestihnu, do Brna je spousta krásných úkolů ...... obecně jsem chtěl nějak pomoci lepší propagaci sekce auto, ale asi to teda nejde . Asi si dám nějaký kamion .... ( třeba něco, co převáží závodní auta )
za setkání bych byl Petře opravdu rád, to je opravdu vždy nej, zejména s kýmkoliv odsud. Jinak já se budu snažit podpořit kluky v Lounech 30.3., pak Wotwírák , Brno a pak nevim. Více asi stejně nestihnu, do Brna je spousta krásných úkolů ...... obecně jsem chtěl nějak pomoci lepší propagaci sekce auto, ale asi to teda nejde . Asi si dám nějaký kamion .... ( třeba něco, co převáží závodní auta )
Peťo, nenaréžíš doufám na můj plzeňský let? Myslím že jsem ti tehdá něco vezl...
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
- Dale Cooper
Jo, ale tobě taky věřím, neboj...
Michale, taky gratuluju k úspěchu, Pescarolo v tvým podání je parádní a doufám, že bude k vidění v Brně.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Michal Doskočil
Díky Koudy, ale je to noviz výše .... já mám na Brno opravdu obsáhlé plány, tak jsem sám zvědav, jak to dopadne . No a jinak vystavoval alespoň na chvilku i Škorpík a ve skutečnosti je to tedy mazec .... zdravím .
- Přílohy
-
-