Lancer Evo X Aoshima 1/24
• Stránka 1 z 1
Lancer Evo X Aoshima 1/24
takze hotovo az na drobnost a to ventilky na kolesa, objednam ich ked budem brat volajake farbicky abo co.
stavalo sa to v pohode a detaily su ostre, myslim ze keby to robila tamka tak zachyti lepsie feeling auta ale aj tak mam z neho radost, mozno zacala seria evolusnov
stavalo sa to v pohode a detaily su ostre, myslim ze keby to robila tamka tak zachyti lepsie feeling auta ale aj tak mam z neho radost, mozno zacala seria evolusnov
Re: Lancer Evo X Aoshima 1/24
Měl bych jen dva detaily a to tu fošnu na SPZ na čumáku bych nahradil něčím tenčím a nebo jí nedával vůbec.
No a potom na béčkovym sloupku v místě spáry dveří bych nějak předělil tu chromovou lištu, kterou máš mimochodem nádherně přímou a čistou
Ostatně celej model je čistota sama.
Opravdu se ti myšák povedl
No a potom na béčkovym sloupku v místě spáry dveří bych nějak předělil tu chromovou lištu, kterou máš mimochodem nádherně přímou a čistou
Ostatně celej model je čistota sama.
Opravdu se ti myšák povedl
Dakujem ti. ta fosna taka ma byt, je to plastovy diel ktory kopiruje tvar naraznika a vycnieva kusok
turbo32 píše:Dakujem ti. ta fosna taka ma byt, je to plastovy diel ktory kopiruje tvar naraznika a vycnieva kusok
Aha tak to je jiná.....osobně se mi tohle ale nejíbí.
Některá auta prostě SPZ strašně hyzdí.
- Michal Doskočil
nesedí mi horní hrana předního skla, ale jinak je to parádička, fotky detailů jsou jak real .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Ikdyž tyto "japonci" se i moc nelíbí, tak model máš hodně pěkně sestaven a vyleštěn.
Prostě exelentní prácička.
Prostě exelentní prácička.
Parádní a čistá stavba, ještě tam dát tvou SPZ a nemá to chybu.
Líbí se mi ten modrý nádech xenonů, to je detail, který to hodně oživí.
Líbí se mi ten modrý nádech xenonů, to je detail, který to hodně oživí.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- PeťoWRC
Taktiež sa prikláňam k pochvale..veľmi pekne a čisto postavené!Jedine ta doska na špzku vpredu..je fakt hrubá,ale inak ok!!A že ten myšiak idee...známy má presne taký istý,ešte aj v tejto farbe,tak som sa s ním mohol previezť...a poviem Ti ...ide ta kurva japonská jak hrom..
Dikes moc chalani, je tam kopu chyba takze to zas take dokonale nieje
@Janci: ved cenu za vianocnu gulu si zaplatis vzdy ty
@Pitr: stastny clovek ze si sa aspon previezol,mne zatial musi stacit polovicny vykon a 2WD
@Janci: ved cenu za vianocnu gulu si zaplatis vzdy ty
@Pitr: stastny clovek ze si sa aspon previezol,mne zatial musi stacit polovicny vykon a 2WD
• Stránka 1 z 1