Ducati Panigale 1199s 1/12 tamiya
• Stránka 1 z 1
Ducati Panigale 1199s 1/12 tamiya
Ahojte, tak som ju konečne doklepol. urobil som len dve rýchle fotky, ale obšírnejšia prezentácia s pozorovaniami už čo nevidieť.
Mala to byť krabičková stavba, no ale človek mieni, modelár mení
dokúpil som Top studio set lebo som sa nemohol pozerať na tie vygrcnuté nádržky zadného tlmiča a front fork set, lebo som nešikovný 
Mala to byť krabičková stavba, no ale človek mieni, modelár mení

Re: Ducati Panigale 1199s 1/12 tamiya
Tak obšírnejšia prezentačka je na svete
enjoy
https://kpmorava.lietadla.com/auto-moto ... miya-1-12/
enjoy

https://kpmorava.lietadla.com/auto-moto ... miya-1-12/
- Michal Doskočil
-
krása, jak skutečná, moc pěkná prezentace .. trocha oleje na řetěz možná ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
hodne ma prekvapili tie poznamky k problemovym bodom stavby. mimochodom paradne spracovane! u tamky by som to teda necakal, vlastne som nikdy nemal ziaden taky problem, akych je tu niekolko. co to ma byt??

In Rust I Trust
Veľká vďaka.
Michal: dnes sa mažú reťaze takým lepkavým bordelom a môže to byť priesvitné, alebo napríklad biele. Celú reťaz po nastriekaní utreš a mazivo ostáva len na valčekoch.
ron: Noo práve preto sa nad tým zamýšľam v texte a však Begi ju tiež robil a asi sa s tým stretol. to že odstávajú predné kapoty od štítu je daň za šróbky, nemohli tam naprať dopredu ďalšie 2 ako na 916 lebo by to vyzeralo hrozne. A myslím, že aj zadná podsedlovka je daň za to že to malo byť rozoberateľné. Našťastie všetko riešiteľné aj po laku s uspokojivým koncom, takže za mňa palec hore
Michal: dnes sa mažú reťaze takým lepkavým bordelom a môže to byť priesvitné, alebo napríklad biele. Celú reťaz po nastriekaní utreš a mazivo ostáva len na valčekoch.
ron: Noo práve preto sa nad tým zamýšľam v texte a však Begi ju tiež robil a asi sa s tým stretol. to že odstávajú predné kapoty od štítu je daň za šróbky, nemohli tam naprať dopredu ďalšie 2 ako na 916 lebo by to vyzeralo hrozne. A myslím, že aj zadná podsedlovka je daň za to že to malo byť rozoberateľné. Našťastie všetko riešiteľné aj po laku s uspokojivým koncom, takže za mňa palec hore

- Michal Doskočil
-
já si tím řetěz mažu a tak podle toho po pár jízdách vypadá, spíš to na tom modelu působí jako nejslabější místo ... ale jinak prostě moc moc pěkné .
Akú máš motorku? ja som sa držal tohoto a nepríde mi to extra špinavé:
- Michal Doskočil
-
kromě těch, u kterých je to totálně zasraný pořád se snažim o čistotu u Suzuki SV650 a prostě realita je jaká je ...
Super zpracování i prezentace Turbo.
Pokud bys nepopsal ten "problem" s kapotáží, tak bych si toho vůbec nevšimnul. Takže když už jsem to prohlížel podrobně, narazil jsem jen na jednu věc - neodvrtaný otvor výfuku.

Pokud bys nepopsal ten "problem" s kapotáží, tak bych si toho vůbec nevšimnul. Takže když už jsem to prohlížel podrobně, narazil jsem jen na jednu věc - neodvrtaný otvor výfuku.

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Michal Doskočil píše:kromě těch, u kterých je to totálně zasraný pořád se snažim o čistotu u Suzuki SV650 a prostě realita je jaká je ...
pekný stroj, akým spôsobom by som to zašpinenie mohol docieliť?
Koudy: Jup myslel som že to spraví polomatná čierna, ale nie no....
• Stránka 1 z 1