Diskuse
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
chalani co viete o tomto?
http://f1news.autoroad.cz/dalsi/39982-m ... do-vyroby/
je to asi ten chlapik co dakedy na MF hodil dotaz ci sa niekto neposklada. poslal mi to na mail lebo mu staviam formulu
http://f1news.autoroad.cz/dalsi/39982-m ... do-vyroby/
je to asi ten chlapik co dakedy na MF hodil dotaz ci sa niekto neposklada. poslal mi to na mail lebo mu staviam formulu
Re: Diskuse
Jest-li to nebude kopie od MFH ?To by museli posoudit znalci,ale cenou se to skoro blíží
- Michal Doskočil
beaver63 píše:Jest-li to nebude kopie od MFH ?To by museli posoudit znalci,ale cenou se to skoro blíží
je to dokonce o něco dražší. Vyměnili jsme si pár emailů, ale na dotazy ohledně obsahu a dílů to bylo tristní, nehledě na obtisky. Mohu přeposlat ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Michal Doskočil píše:je to dokonce o něco dražší. Vyměnili jsme si pár emailů, ale na dotazy ohledně obsahu a dílů to bylo tristní, nehledě na obtisky. Mohu přeposlat ....
Tohle by mozna zajimalo vic lidi...
Michal Falta
No kdyby se ta formule dostala Michalovi do rukou, tak by se z autora modelu stal strašně smutnej pán
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Pánové, nemáte někdo doma Nissan Skyline Hakosuka? Narazil jsem na to na netu a celkem se mi to líbí, představuju si to asi takto: bílá kastle, karbonová kapota, zlatý disky, sedačka Sparco...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Dale Cooper
Je mi líto, ale ten Lotus je hodně nepřesný... Popravdě, myslím, že je to spíš Lotus 99T se štítkem, který má JPS dekály... Mám 98ku rozdělanou několik let a trochu jsem ji studoval. Ta fotka ukazuje málo, ale do toho bych nešel
- Dale Cooper
Teď se ještě dívám na ty další fotky... Tak jsem se nepletl, kapota je urcite z Lotusu 99T s přidaným štítkem... Tvarově špatná. To že tam dali motor Renault z toho 98ku nedělá...
- Michal Doskočil
no asi to vyřešil Petr. Já nejsem odborník, kontakte je případně Lotus98T@seznam.cz , foto níže . Nechám na další diskuzi, já jsem to nevzal a nevezmu .
- Přílohy
-
-
-
-
-
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
- Dale Cooper
No pár věcí je tam upravených, tyhle fotky ukazují něco lépe, asi jsem to zkritizoval podle prvních fotek moc, ale ne všechno je předělané....
Koudy píše:Pánové, nemáte někdo doma Nissan Skyline Hakosuka? Narazil jsem na to na netu a celkem se mi to líbí, představuju si to asi takto: bílá kastle, karbonová kapota, zlatý disky, sedačka Sparco...
Bohužel......téhle skvadře asi tohle auto moc neříká, stejně jako mě......
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
T od
Jo, to je on, taky jsem si s ním kdysi dopisoval. Myslím, že ten pán je docela naivní. Za situace, kdy je tady model resin/kov od MFH a nabízí se případná přestavba 99T od Tamky (byť s utčitýma omezeníma), je to docela ekonomická sebevražda. Navíc bych se nedivil, kdyby Fujimi časem udělali i stříkanou 98T, když už mají 97T. To by byl v prdeli úplně.
turbo32 píše:chalani co viete o tomto?
http://f1news.autoroad.cz/dalsi/39982-m ... do-vyroby/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo, to je on, taky jsem si s ním kdysi dopisoval. Myslím, že ten pán je docela naivní. Za situace, kdy je tady model resin/kov od MFH a nabízí se případná přestavba 99T od Tamky (byť s utčitýma omezeníma), je to docela ekonomická sebevražda. Navíc bych se nedivil, kdyby Fujimi časem udělali i stříkanou 98T, když už mají 97T. To by byl v prdeli úplně.