Diskuse
Re: Diskuse
madish, v chrom&plameny 1/14 je rozhovor s typkom z CR, ktory kresli auta. mrkni na jeho pracu. ja len cumim... tomas saran

In Rust I Trust
Tak to je frajer...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- Michal Doskočil
-
šikovnej moc, hlavně čumim, že to někdo dělá ručně, to si cenim stále více ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
pani nema niekto pekne obrazky ako by mohlo vyzerat mierne ojazdene super GT GTR?
Mam v laku YMS tomica GTR a po tych vsetkych nepodarkoch to chcem rychlo dokopat tak aspon nacvicim patinku
Inspirovala ma stavba toho MFH porsche 917 na AF
Mam v laku YMS tomica GTR a po tych vsetkych nepodarkoch to chcem rychlo dokopat tak aspon nacvicim patinku
Inspirovala ma stavba toho MFH porsche 917 na AF
Dnes zemřel H. R. Giger
Tvůrce Vetřelce a jiných veselých postaviček. Mám doma některé jeho knihy s obrazama a specifickou airbrush grafikou (používal ředěný inkoust a olej). Zajímal by mě odborný názor Daleho na jeho tvorbu (ale už ne na moji oblibu v ní
). R.I.P. pro tohoto pána...
Tvůrce Vetřelce a jiných veselých postaviček. Mám doma některé jeho knihy s obrazama a specifickou airbrush grafikou (používal ředěný inkoust a olej). Zajímal by mě odborný názor Daleho na jeho tvorbu (ale už ne na moji oblibu v ní

- Přílohy
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Ron: Tak to je frajer. Ma presne takovej ten americkej styl kresleni, kdy polozis zaklady designerskejma fixama a dodelas to kridama nebo strikaci pistoli. Cisty a pekny veci
Turbo: Podivam se do knizek, jestli mam nekde ojezdene Super GT nebo v Archivu - az se dostanu domu.

Turbo: Podivam se do knizek, jestli mam nekde ojezdene Super GT nebo v Archivu - az se dostanu domu.

Takhle to vypadá pěkně,ale musí to být strašně nepraktické při nasazování vyhozených aut
Ale na to domácí ježděníčko ...

nevíte proč na car-model-kitu mají zastaven příjem objednávek? To už je poněkolikáté co sem na to narazil když potřebuju něco objednat.
To mají tolik objednávek že nestíhaj či co?Internetový obchod co nepřijímá objednávky je vcelku k ničemu.
To mají tolik objednávek že nestíhaj či co?Internetový obchod co nepřijímá objednávky je vcelku k ničemu.

Sete: už jsem o tom psal v Burze-Koupím. Taky jsem na to tento rok po několikáté narazil, v Novinkách ani v Připravujeme se delší dobu nic neobjevilo, nějak to stagnuje. Každopádně aby eshop stopnul objednávky a vždy na delší dobu, to jsem taky ještě neviděl...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Je to blbé,protože spoustu věcí nikde jinde u nás neseženeš...
a někdo nechce všechno objednávat v honkongu nebo americe...
a někdo nechce všechno objednávat v honkongu nebo americe...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
i Hiroboy to občas dělá... to není nic divného, zvlášť když to děláš v málo lidech...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Divný to je! Máme taky eshop "v málo lidech", ale pozastavit příjem objednávek je k nasrání zákazníka a cesta do pekel. Daleko lepší je, upozornit na pozdější odeslání, ale nepřijímat objednávky? 

お疲れ様です。
- PeťoWRC
-
No hlavne je to v poslednej dobe neako často,tiež tomu nerozumiem.