Diskuse
Re: Diskuse
Design Sébastiena Loeba na poslední soutěž MS v jeho kariéře...
- Přílohy
-
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
konce, zavery, rozlucky, to nie je dobre. rozbije to v prvej skuske a cely koniec kareiery v hajzlu..

In Rust I Trust
Anebo zase vyhraje
Dalo se čekat, že poslední Sebův start bude vyjímečný i zbarvením auta a toto se fakt povedlo
. Model nemám (designově se mi to vůbec nelíbí), ale na toto určitě někdo vydá dekály a mít auto z posledního závodu ve WRC je asi povinnost. Navíc je na CMK ve slevě a tak je objednávka už v procesu

Dalo se čekat, že poslední Sebův start bude vyjímečný i zbarvením auta a toto se fakt povedlo

- Přílohy
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- PeťoWRC
-
A prečo by to mal rozbiť v prvej skúške..? Takto súdiš koniec kariery fenomenálneho jazdca? A mimochodom... Seb to nezvykol zahodiť na prvej skúške..
hovorim, aby sa to nestalo.. ze sa stava, ze clovel robi nieco naposledy, chce sa este raz vytiahnut a potom sa moze nieco pokazit. ale ja do tejto diskusie vlastne nepatrim, takze idem 

In Rust I Trust
no tak Ron měl pravdu...
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ZSV2RuIxfE
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ZSV2RuIxfE
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
OK, my Ti zkusíme věřit, ale co tak že by jsi si postavil vrak

- Přílohy
-
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Sumak píše:OK, my Ti zkusíme věřit, ale co tak že by jsi si postavil vrak![]()
![]()
A Smarža ti jedním úderem připraví kastli

Dneska mi dorazila DS3 WRC od Helleru. Už tady kdysi byly fotky dekálů, ale ty rozsekaný nápisy a krávy RedBull (kvůli snaze vyhnout se problémům s licencí) jsou už fakt moc

Zajímavě jsou řešený disky, kde je možnost výběru dvou středů (se šroubama nebo s krycí pokličkou). Sedačky mi přijdou horší než u C4 - moc tenká stěna sedaček. A konečně Heller přišel na to, že je dobrý udělat tapec dveří, který u C4 není

Sete: kola od Helleru mi přijdou v pohodě a tlumiče jsou řešený stejně jako u C4, kde mi jejich úprava zabrala cca hodinu. Takže TK od REN jsou vyhozený prachy... 

KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Šumáku to je teda velmi smutné,jak dopadaji některé skvosty...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Hodně smutná podívaná.
Člověk si tak říká co by za takovej vrak dal a jak by si ho vymazlil, nebo kdyby mu zůstal jen jako nálezci zadara.....ale už vím jak by to s ním dál pokračovalo.....díky penězům by akorát zarůstal a hynul na jiném místě nic jiné by se pro něj nezměnilo.

Člověk si tak říká co by za takovej vrak dal a jak by si ho vymazlil, nebo kdyby mu zůstal jen jako nálezci zadara.....ale už vím jak by to s ním dál pokračovalo.....díky penězům by akorát zarůstal a hynul na jiném místě nic jiné by se pro něj nezměnilo.