Diskuse
- PeťoWRC
-
Re: Diskuse
Tak Sete..pravda..dúfajme,aby tých navrátilcov do rally bolo čo najviac..

jeste se hovoří o Toyotě tak budeme doufat
hodně zajímavá bude i šaráda s jezdci vše ted záleží na tom jak se rozhodne Loeb-zda bude chtít 10 titulů nebos ehodně mluví o tom že pojede jen zkrácený program.Objevily se zvěsti o tom že Sordo byl na návštěve u Citroenu,Ltvala pravděpodobně půjde k VW-což nepřímo potvrdil Ostberg jenž se nechal slyšet že udělá maximum aby pro příští rok získal tovární sedačku Fordu atd atd
v posledních je rušno i kolem Prokopa jenž nabízí k prodeji svoji Fiestu WRC s tímto komentářem na FB:V rámci příprav na nový dlouhodobý WRC projekt se jedná oprvní nevyhnutelný krok...
já jsem myslel že s fordem to byl dlouhodobější projekt ale budíž
hodně zajímavá bude i šaráda s jezdci vše ted záleží na tom jak se rozhodne Loeb-zda bude chtít 10 titulů nebos ehodně mluví o tom že pojede jen zkrácený program.Objevily se zvěsti o tom že Sordo byl na návštěve u Citroenu,Ltvala pravděpodobně půjde k VW-což nepřímo potvrdil Ostberg jenž se nechal slyšet že udělá maximum aby pro příští rok získal tovární sedačku Fordu atd atd
v posledních je rušno i kolem Prokopa jenž nabízí k prodeji svoji Fiestu WRC s tímto komentářem na FB:V rámci příprav na nový dlouhodobý WRC projekt se jedná oprvní nevyhnutelný krok...
já jsem myslel že s fordem to byl dlouhodobější projekt ale budíž

a je to tu:
http://www.rally-mania.cz/news.php?id=13669
začína doba po Loebovská byt přechod bude postupný
http://www.rally-mania.cz/news.php?id=13669
začína doba po Loebovská byt přechod bude postupný
Jednou to přijít muselo, to co dokázal už nikdy nikdo nepřekoná 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- PeťoWRC
-
aleeeeee do riti....tak to som sklamaný...
ešte rok to mohol potiahnut celé..a ešte k tomu chce ísť na okruhy...

Tak zrovna pro Slováky je to dobrá zpráva, WTCC se jezdí na Slovakiaringu. To my v ČR můžem litovat, když si to Masarykův okruh nedokázal udržet. 

nic méně vyvstává otázka kdo půjde s kůží na trh a bude jezdit(vyvijet) s hyundaiem-přiznejme si to že těch kvalitních jezdců moc neni.a ti co bejvali dobří už pěknou dobu sedí doma na zadku a z kolotoče WRC už lehce vypadli.nějvětší terno pro hyundaai by byl asi sordo-určite patří do současné TOP5(neplést s TOP 09
) a jeste má celkem silné finanční zázemí,jinak dalšími adepty podle mě jsou Hanninen,P.G. Andersson

Podle mě je pro současný stav WRC asi lepší to, když je to méně kvalitní jezdec, ale přinese obrovský balík peněz. Pak stačí šikovný právník a dobře postavená smlouva, borec svýma prachama pomůže dorazit vývoj auta a pak už dostane přednost ten kvalitní jezdec.
podle nových zvěstí by se snad mělo ujmout promoterství WRC Eurosport.takže snad nás čekají opravdu světlé zítřky.ted jen aby se zmátořilo i to Mini a bude to 

- PeťoWRC
-
Koudy,radšej by som sa pozeral na Loeba v rally ako na okruhu..

Koudy a to si našel kde že promoterem se stal Red bull já naopak četl že red bull odstoupil od vyjednávání 

náčelníku tak se podívej na datum článku-8.August 2012.
na úvodní stránce : http://www.ewrc.cz/ewrc/
jinak jsem to četl na vícero rally forech
na úvodní stránce : http://www.ewrc.cz/ewrc/
jinak jsem to četl na vícero rally forech
Když šupneš do gůglu "wrc promoteur 2013" tak tam není o Eurosportu ani slovo, píše se jen o Redbullu a že to bude na ADAC rally oznámeno oficiálně. Tak těžko říct, v případě Eurosportu to možná bude znamenat, že konečně bude mít rally v TV přednost před kulečníkem
Každopádně o Eurosport Events jsem nenašel ani slovo, ewrc.cz je poslední dobou spíš bulvár...

Každopádně o Eurosport Events jsem nenašel ani slovo, ewrc.cz je poslední dobou spíš bulvár...