Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Za sebe můžu říct, že svět je bohužel plný idiotů. Osobně jsem ve svém zaměstní nucen je jejich produkty a výplody někdy přímo brodit. Tím spíš myslím, že pro dospělého muže by snad mohlo být lehce pod jeho úroveň bojovat s idiocií některých přispěvatelů modelfora (viz ten palič modelů). Idiot dál zůstane idiotem. Navíc pokud bych měl reagovat na všechny blbce, na které narážím, docela by mi to ubíralo energie. Klidně si někoho vycukávejte na modelforu, když vás to baví, ale prosím, netahejte to sem na toto fórum.
K promazávání čehokoliv bych si jen dovolil připomenout, že promazání zjedné zcela zdravotně nezávadné reakce stálo za odchodem z modelfora a vznikem tohoto fóra.
Prosím, uberme emoce a vraťme se k tématu . Přidejte sem někdo prosím nějaký pořádný latexový příspěvek.
K promazávání čehokoliv bych si jen dovolil připomenout, že promazání zjedné zcela zdravotně nezávadné reakce stálo za odchodem z modelfora a vznikem tohoto fóra.
Prosím, uberme emoce a vraťme se k tématu . Přidejte sem někdo prosím nějaký pořádný latexový příspěvek.
Michal Doskočil píše:no ty kokso, pravdo braň se .... to asi nemyslíš Vláďo vážně, že jsi mi tam zase smazal naprosto slušný a věcný příspěvek ? proč jako ? fakt síla .... no sete nevim .
kluci, byl to typickej flame... kterej tam nemá co dělat... a tím to pro mne končí, sorry...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Pořádek musí byť, bo tak je to správné!
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Borec si koupí nového Harley a dostane k němu jako bonus i vazelínu, aby si v případě mokra natřel chrom. Chrom mu pak prý déle vydrží.
„Paráda,“ řekl si onen borec a vyrazil na tom pěkném novém Harleyovi ke své dívce představit se rodičům.
Přišel tam, dali mu výtečný oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí.
Po dezertu mu jeho holka říká:
„Víš, u nás máme takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí.
No tak se borec zatne a je ticho.
Uběhne 5 minut, 10 minut, po čtvrt hodině už se nudí, tak začne před rodičema dívku líbat. Nic, ticho.
Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede.
Nic, ticho.
Tak popadne i tchýni a taky ji pořádně vojede.
Zase nic, stále ticho.
Tak jde znuděný k oknu, koukne se ven a vidí, že bude pršet.
Tak ho napadne, že by si mohl natřít tu motorku.
Jde tedy k židli, vytáhne z bundy vazelínu a v tom sa ozve otec:
"Dobře, dobře, já to umyju!“
„Paráda,“ řekl si onen borec a vyrazil na tom pěkném novém Harleyovi ke své dívce představit se rodičům.
Přišel tam, dali mu výtečný oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí.
Po dezertu mu jeho holka říká:
„Víš, u nás máme takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí.
No tak se borec zatne a je ticho.
Uběhne 5 minut, 10 minut, po čtvrt hodině už se nudí, tak začne před rodičema dívku líbat. Nic, ticho.
Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede.
Nic, ticho.
Tak popadne i tchýni a taky ji pořádně vojede.
Zase nic, stále ticho.
Tak jde znuděný k oknu, koukne se ven a vidí, že bude pršet.
Tak ho napadne, že by si mohl natřít tu motorku.
Jde tedy k židli, vytáhne z bundy vazelínu a v tom sa ozve otec:
"Dobře, dobře, já to umyju!“
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Michal Doskočil píše:sete, ještě jsi zapomněl, že bylo občas dost nepříjemné promazávání . Pak si ani nemůžeš udělat vlastní názor. To jsem zvědav, kdy se toho dočkáme tu...
Michale, věřím, že se tady toho nedočkáš nikdy. Jen by mě zajímal důvod, proč si to vůbec myslíš

Pokud někdy přesouvám/přejmenovávám/mažu/zamykám nějaký téma nebo příspěvky, tak je to v 99 % případů na žádost zakladatele tématu. To 1 % si nechávám na nevyžádané gramatické úpravy příspěvků některých z vás - a že je to někdy kurevská hokna

Na Šumákovu obranu musím ale taky něco říct: MF má několik majitelů (adminů) a moderátorů. Při tom množství členů a příspěvků to určitě není jednoduchý ukočírovat a pokud by Šumák ve své sekci ten flame nechal, tak to ve finále odnese jen a pouze on. A to ještě můžete být rádi, že tam na to upozornil a napsal, že něco udělal. Protože pokud se nepletu, MF má v pravidlech, že admini/moderátoři můžou cokoliv mazat/upravovat a nemusí to ani nikomu zdůvodňovat - z mýho pohledu dost blbý a "ubermensch" pravidlo. Takže ho zkuste chápat, sami dobře víte, že tady se chová úplně jinak.
A příště dělejte screenshoty, ať z toho něco mají i ostatní, vždy dojdu, až je to promazaný

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Než jsem si to tu přečetl, tak jsem tam ještě jednou přispěl.
Sorry Šumáku, ale zrovna tahle diskuse mi nějak sedla a bavila mě,....asi je to stresem z práce.....já už budu hodný....
Sorry Šumáku, ale zrovna tahle diskuse mi nějak sedla a bavila mě,....asi je to stresem z práce.....já už budu hodný....

- Michal Doskočil
-
Koudy, to bylo právě trochu spíš na Vláďu ( ale v dobrém, to je snad jasné ), jelikož se mi to podruhé zdálo už trochu dost zbytečný a přísný, a tu rovněž adminuje. Kdekdo toho nicka zná a nic nekorektního tam od jiných nebylo a blbiny psal z mého pohledu on a vždy první ... ale už je to pasé a já si to nechám někde na pokec . A souhlasim i s MichalemG, jak to napsal, akorát to vysiluje a nic nezmění. Zaplaťsatan, že tady je svoboda, takže to tu můžem v povznesení probrat . A o to víc je třeba si toho vážit, že je taková možnost .... je to ale asi někdy těžký, být opravdu tolerantní ke všem, bohužel se s přibývajícím věkem spíše radikalizuju ... howgh
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Michal Doskočil píše: .... je to ale asi někdy těžký, být opravdu tolerantní ke všem, bohužel se s přibývajícím věkem spíše radikalizuju ...
... a co mám říkat já

Pravopis advanced
<Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel.
<Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
<Ajiinka> Co to melesh ty woe????
<Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY PÝČO PLESNIVÁ!!!!
Je to jen přezdívka
<hornypeggy> chlapi, jste nechutny, myslite jen na jedno podle prezdivky ktera nic neznamena
<anal_fist> vim jak se citis...
<Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel.

<Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
<Ajiinka> Co to melesh ty woe????
<Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY PÝČO PLESNIVÁ!!!!
Je to jen přezdívka
<hornypeggy> chlapi, jste nechutny, myslite jen na jedno podle prezdivky ktera nic neznamena
<anal_fist> vim jak se citis...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Dostal jsem od kamaráda z východu:
Slovensko, Zakladna skola Medzilaborce, r. 2053.
Ucitelka na zakladke kontroluje dochadzku:
-Armani Lakatos ?
... -Tu.
-Onur Horvath?
-Tu.
-Seherezada Holubova?
-Tu.
-Tu.
Zrazu ucitelka idze citac dalsoho a zacne se rehotac a hvari:
-Dig more jake nezvicajne chujove meno, ze Jan Novak !!!
Slovensko, Zakladna skola Medzilaborce, r. 2053.
Ucitelka na zakladke kontroluje dochadzku:
-Armani Lakatos ?
... -Tu.
-Onur Horvath?
-Tu.
-Seherezada Holubova?
-Tu.
-Tu.
Zrazu ucitelka idze citac dalsoho a zacne se rehotac a hvari:
-Dig more jake nezvicajne chujove meno, ze Jan Novak !!!
Dva ajťáci...
I: Ty máš nový notebook?
II: Ano a zdarma.
I: Jak to?
II: Byl jsem u kamarádky a ten její notebook nefungoval. Tak sem se s tím páral asi 4 hodiny, ale nakonec jsem ho opravil. Ona si pak sedla na stůl, svlékla si kalhotky a řekla: "Za to si můžeš vzít, co chceš". Tak jsem si vzal ten notebook.
I: Dobře si udělal. Vždyť v těch kalhotkách bys vypadal jako buzerant.
I: Ty máš nový notebook?
II: Ano a zdarma.
I: Jak to?
II: Byl jsem u kamarádky a ten její notebook nefungoval. Tak sem se s tím páral asi 4 hodiny, ale nakonec jsem ho opravil. Ona si pak sedla na stůl, svlékla si kalhotky a řekla: "Za to si můžeš vzít, co chceš". Tak jsem si vzal ten notebook.
I: Dobře si udělal. Vždyť v těch kalhotkách bys vypadal jako buzerant.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
- PeťoWRC
-
Člověk tu chvílku jen není a přichází o veselé věci. Ale plně Šumáka chápu.
Škoda ,že mne viróza nedovolila se této veselé taškařice zúčastnit.....
Jo, má opět padat sníh, tak pozor aby vás nezablokoval nějaký ko*ot.

Škoda ,že mne viróza nedovolila se této veselé taškařice zúčastnit.....
Jo, má opět padat sníh, tak pozor aby vás nezablokoval nějaký ko*ot.