Diskuse
Re: Diskuse
Poky píše:... doložit fotku huby umazaný od čočolády!
to moc nepomůže protože ji máš zapatlanou pořád

ron píše:cize skupinovka je v tom, ze kazdy zacne nejaky model a ho aj dokonci
Rone,o to přesně jde,spousta věcí rozdělaných a nic doděláno

naco vam je skupinovka, staci si zvolit nejaky pekny model najlepsie bez dekalov a neprdiet sa s detailami. to vam hned urobi naladicku na stavanie
A nebude lepšia skupinovka dokončiť všetk rozrobené? A za 3 mesiace? Niektorí by mali čo robiť aby to stihli 

Ján Hanuska
Ja som si povedal, že keď mám teraz trochu viac času, tak dorobím svoje resty, takto budem musieť zas začať novú stavebnicu 
Tak už som si vybral svoju obeť

Tak už som si vybral svoju obeť

Ján Hanuska
kurňa dyť ja toho mám už tolik rozdělané,že ani nevím co všechno a vůbec nemám odvahu se podívat do skříně co bych ještě otevřel(láká mě to jak sviňa...)
a to mám na 12.hodině ještě další dvě auta odložené...a u kamioňáků na MF jsem si taky založil chlívek na jednu šílenost...
a 13.odjíždím na dovču(Kouďáku to se nevymlouvám
)a ve skupinovce route66 už je půl roku po uzávěrce a já tu monzu nemám ani v surfu... 
a to mám na 12.hodině ještě další dvě auta odložené...a u kamioňáků na MF jsem si taky založil chlívek na jednu šílenost...

a 13.odjíždím na dovču(Kouďáku to se nevymlouvám

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Já mám trošku výhodu , já jsem ještě nic nepostavil
, teda v novodobé historii , ve staré jsem dělal z krabičky a to mě šíleně neba . Mám rozdělané tři Žiguly 01-okruh,03-rally,05-VFTS a ty neprošly , má bejt něco neprezentovanýho , navíc mě dneska odešel disk , samozřejmě nezálohovanej , se skoro všema monografiema
Naštěstí jsem zachránil Mercedesy a Octávii kitkara co jsem pracně překresloval , tak po vzoru Baziho se asi pustím do hvězdy , mám tam křídláka,kraťase,piano a w124 , teda monografie , no a vás teda prosím , aby jste mě řekli do kterého se toho 10tého července pustit.Já sám jsem pro kraťase nebo piáno Díky................

Naštěstí jsem zachránil Mercedesy a Octávii kitkara co jsem pracně překresloval , tak po vzoru Baziho se asi pustím do hvězdy , mám tam křídláka,kraťase,piano a w124 , teda monografie , no a vás teda prosím , aby jste mě řekli do kterého se toho 10tého července pustit.Já sám jsem pro kraťase nebo piáno Díky................

Kdybyste se nudili, tak dneska je ve 22:30 na JOJ film Tacho. Žádný zázrak od toho nečekám (zvlášť od "hvězdy" Lounové), ale snad to nebude taková sračka jako francouzský Na plný plyn
Landa rally jezdí, takže aspoň co se týká autentičnosti z oblasti rally, by to mohlo stát za něco. No uvidíme...

Landa rally jezdí, takže aspoň co se týká autentičnosti z oblasti rally, by to mohlo stát za něco. No uvidíme...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy píše:Kdybyste se nudili, tak dneska je ve 22:30 na JOJ film Tacho. Žádný zázrak od toho nečekám (zvlášť od "hvězdy" Lounové), ale snad to nebude taková sračka jako francouzský Na plný plyn![]()
![]()
Děláš dobře, že si od toho moc neslibuješ.
je to takovej film, kterej stačí vidět jednou.
Jediné výborné je "rozprávka o farebných zvěratkách" a o "medvedovi a zajacovi".

tak na plny plyn je nahodou super film - ktory film o autach ma tak umelecky a kvalitne urobene obrazky? opticky efekt sa mi vyslovene paci

In Rust I Trust
Tak já nevím, jestli se u toho filmu mám smát nebo brečet... Teď už jen čekám, že Landa s Lounovou vyhrají rally v Nitře, přejedou cílovou rampu a s flaškou šampaňskýho v ruce společně umřou

Rone, máš pravdu, co se týká aut a záběrů byl Na plný plyn fakt lepší, i když ta část o rally byla spíš parodie.
Edit: tak na to, že jsem to viděl poprvé jsem ten film už po pár minutách odhadl dobře - neskutečný shit
Finální "head to head hit" dorazil poslední hřebík do rakve...

Rone, máš pravdu, co se týká aut a záběrů byl Na plný plyn fakt lepší, i když ta část o rally byla spíš parodie.
Edit: tak na to, že jsem to viděl poprvé jsem ten film už po pár minutách odhadl dobře - neskutečný shit

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...