Diskuse
Re: Diskuse
Tak Koudy budu stavět tohodle prcka jen tak pro radost: http://www.bilek-eshop.cz/data/picture/ ... _list5.jpg
A právě kvůli němu si nebudu kupovat nějakejch 30ml, ne-li 60ml barvy.
Neposkytl by jsi cca 5ml?
bazilišek píše:Tak Koudy budu stavět tohodle prcka jen tak pro radost: http://www.bilek-eshop.cz/data/picture/ ... _list5.jpg
Ale Franto,při Tvé zálibě koupat každou kastli v brzdovce i několikrát,ti možná ani normální balení nebude stačit...

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Bazi, mám to v od Zde.necka v takové malé plastové lahvičce a nedokážu odhadnout, kolik toho zbyde. Mám to doma asi dva nebo tři roky, ale mám i origo ředidlo ZP, tak snad to oživím.
Zbytek barvy ti klidně dám, ale nechci to odlívat, protože to nejspíš neodhadu, kolik si nechat. Ale jak dorazím Myš a Cossika, tak mám v plánu Xsaru, zabojuju na kastli, abych ji mohl stříknout a uvidím co zbyde. Ale na toho tvého prcka by to stačit mělo, kdyžtak to vemeš fixou
KOMETÁÁÁÁÁÁÁ
, to bude dneska v Plzni slzavý údolí. A připravte si kucíííí kapesníčky i na zítra

Zbytek barvy ti klidně dám, ale nechci to odlívat, protože to nejspíš neodhadu, kolik si nechat. Ale jak dorazím Myš a Cossika, tak mám v plánu Xsaru, zabojuju na kastli, abych ji mohl stříknout a uvidím co zbyde. Ale na toho tvého prcka by to stačit mělo, kdyžtak to vemeš fixou

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy píše:... zabojuju na kastli ...![]()
![]()
![]()
![]()
KOMETÁÁÁÁÁÁÁ
![]()
, to bude dneska v Plzni slzavý údolí. A připravte si kucíííí kapesníčky i na zítra
![]()
Nevíš náhodou co to bylo za lidi na Wotvíráku co se pošklebovali na postup Komety

Tak kde jsou ty modely, které jste dělali na Wotvíráku? Tolik nových věcí: Bráchova dvanáctina, Reného kitová cihlička, Matějův Bavorák, Kárlovy bonsaje, Michalova Fabka, Poky tam taky odvedl kus práce a nikde nic, žádný fotky 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
to víš, přišlo jaro a každého to táhne vytvářet jinou činnost než lepit a barvit... 

Na víkend hlásí ochlazení tak to určitě bude v pondělí plná pr...l nových modelů v galerii 
Cihlička je odložena abych měl co dělat na Burnoutu

Cihlička je odložena abych měl co dělat na Burnoutu

Výmluva na počasí kulhá, tady nejsou ani věci co se na nich dělalo na setkání...
Michal Falta
Panstvo,kdo má program sport5,tak může v neděli prožít přípravu na to,do čeho v září v Brně půjdeme
Dávají přímý přenos celé šestihodinovky z Le Castellet
ELMS
aspoň něco ten Tonda dojednal,už jsem měl obavu,že i letošek bude vysílání jen starých záznamů...
jsou i přímé přenosy s Indy Car,taky je v neděli večer a
i letošních WRC takže to celkem jde.
Na eurosportu by měly být oba závody WTCC z Valencie...
nabitý víkend a to asi pojedu v sobotu na testování do Brna...
Dávají přímý přenos celé šestihodinovky z Le Castellet
ELMS
aspoň něco ten Tonda dojednal,už jsem měl obavu,že i letošek bude vysílání jen starých záznamů...
jsou i přímé přenosy s Indy Car,taky je v neděli večer a
i letošních WRC takže to celkem jde.
Na eurosportu by měly být oba závody WTCC z Valencie...
nabitý víkend a to asi pojedu v sobotu na testování do Brna...
- Michal Doskočil
-
Koudy, bojuju na zahradě i v dílně, fotky co nevidět. AMR1 i Jaguar hlásí posun vpřed . Dnes snad navštívím svého guru a pak už to pojede jako blesk i co se týče povrchovky ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
- Marco
Michal Doskočil píše: Dnes snad navštívím svého guru a pak už to pojede jako blesk i co se týče povrchovky ....
Pozdravuj ho a ze se brzy ukazu konecne... uzite si to chlapci

dekon píše:to víš, přišlo jaro a každého to táhne vytvářet jinou činnost než lepit a barvit...
Na mě taky leze jaro

O víkendu ale asi nafotím fíkuse a dvěstěšestky, jen ještě musím přezout gumy

sport 5 mi ani nepripominaj - skoncili z nascarom (a aj to nie chlapsky)

In Rust I Trust
Ron nielen s NASCAROM, veď v poslednej dobe tam nebolo nič. A to já som kvoli motorsTV menil niekolkokrát kabelovky a ten zrušili už všeci, že vraj máme sport5... 

Myslel jsem ,že to MS GT1 bude nuda,ale zatím to vypadá dobře...
Tomáš ze 4 řady po dvou kolech na prvním místě s velkým náskokem...
Tomáš ze 4 řady po dvou kolech na prvním místě s velkým náskokem...