Diskuse
Re: Diskuse
Luďo dík za osvětlení a když jsme u toho osvětlení vybodni se na Cibie a něco tam vrzni stejně jak s tou převodovkou ať s tím už jezdíš po okruzích 

beaver63 píše:Luďo dík za osvětlení a když jsme u toho osvětlení vybodni se na Cibie a něco tam vrzni stejně jak s tou převodovkou ať s tím už jezdíš po okruzích
Rendo to nejde,slevím na jednom,potom na dalším a už to bude jak od toho frantíka a já nebudu spokojený...

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
V tomto ma Luda naprostou pravdu. Zazil jsem to samy, kdyz jsem jezdil rally. Proflex tlumice byly drahy a tak das HP Racing, ktery stejne 2 - 3x rocne repasujes, misto drahych racingovych desek das "nejlepsi" Feroda a kazdou rychlostku dojizdis bez brzd, o gumach ani nemluvim.
Ve finale tohle setreni vedlo akorat k vetsim vydajum. Mozna jsem se mel naucit carovat se sponzorskyma fakturama tak jako ostatni
Ludo, poskladej to tak, jak to patri, jinak to ani nedelej...
Ve finale tohle setreni vedlo akorat k vetsim vydajum. Mozna jsem se mel naucit carovat se sponzorskyma fakturama tak jako ostatni

Ludo, poskladej to tak, jak to patri, jinak to ani nedelej...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Náčelníku,tady nejde o kvalitu těch případných dílů,ale o originalitu,já to chci mít přesně tak jak to v tom LM bylo,ten frantík to má jen napodobeninu která jen na první pohled odpovídá skutečnosti.Já nemůžu volit mezi proflex nebo HP,já tam musím dát koni...
dekon píše:Náčelníku,tady nejde o kvalitu těch případných dílů,ale o originalitu,já to chci mít přesně tak jak to v tom LM bylo,ten frantík to má jen napodobeninu která jen na první pohled odpovídá skutečnosti.Já nemůžu volit mezi proflex nebo HP,já tam musím dát koni...
Luďo, jaké Cibié sháníš?
Já kupoval něco od les-six-troenes.com, jsou na staré světla asi nejlepší, ale počítám, že se vyznáš... Předpokládám, že sháníš nějaký těžký artikl...
tak toho se moc nebojím,že nebude dost koni...
z objemu skoro 6 l. a když jeden píst má skoro 10 cm průměr,sací ventil přes 5 cm ,tak to půjde samo...
cca 550...
Daline díky za odkaz,nepotřebuju nic speciálního,obyčejné 145 mm paraboly,dvě tlumené a dvě dálkové,jen ty co jsem našel,tak stojí jedna 120 doláčů a to se mi fakt nechce dávat,když je mívaly i staré dacie...

Daline díky za odkaz,nepotřebuju nic speciálního,obyčejné 145 mm paraboly,dvě tlumené a dvě dálkové,jen ty co jsem našel,tak stojí jedna 120 doláčů a to se mi fakt nechce dávat,když je mívaly i staré dacie...
Novej Block blbinec 
https://www.youtube.com/watch?v=_hf6ke1-i3E
tu část s Jumbo jetem zkusim na letišti taky

https://www.youtube.com/watch?v=_hf6ke1-i3E
tu část s Jumbo jetem zkusim na letišti taky

Sete: tak naštěstí tu máme ještě Brno a Ostravu, kdyby se něco nepovedlo

Turbo: tak jsem našel jen pro verzi 1998/1999. Co plánuješ stavět?
aale ma tak napadla mala dekoracia ze kapota zo svetelnou rampou v ramceku. taka rychla blbost do kancelarie
mam vrak 2001 imprezu, ale je to monte, rampa bola vo verzii rally GB