Diskuse
Re: Diskuse
Ludia netusite kde by som zohnal pajku s nizkou teplotou tavenia cca 165C a takisto spajaciu tekutinu na biely kov?
Vidím, že tip na 037 vyšel. Jsem zvědavý na fotky odlitků a celé stavebnice - no a cenu 

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
turbo32 píše:Ludia netusite kde by som zohnal pajku s nizkou teplotou tavenia cca 165C a takisto spajaciu tekutinu na biely kov?
Michale,prohledej to tady
Beaver: no uvidíme. Když jsem vidět krabici s Bráchovým Lotusem, tak mi ta cena přišla odpovídající a je to životní dílo 

Tak to nevím, jestli se s tím dokážu citově propojit tak jako Šumák s Cliem. 

Pokud by MFH udělali Audi S1, tak tam bych to asi neřešil - to je pro mě TOP auto sk. B.
O Lancii jsem se bavil s Bráchou v Technickým muzeu, když jsem říkal, že bych někdy chtěl model v 1:12 - něco jako on má Lotusa. Popravdě ale nevím, jestli je zrovna 037 model, za který bych dal takové peníze...
O Lancii jsem se bavil s Bráchou v Technickým muzeu, když jsem říkal, že bych někdy chtěl model v 1:12 - něco jako on má Lotusa. Popravdě ale nevím, jestli je zrovna 037 model, za který bych dal takové peníze...

beaver63 píše:turbo32 píše:Ludia netusite kde by som zohnal pajku s nizkou teplotou tavenia cca 165C a takisto spajaciu tekutinu na biely kov?
Michale,prohledej to tady
volal som tam a nemaju+ nulova ochota. tak neochotneho cloveka za telefonom som uz dlho nepocul
beaver63 píše:Koudy píše:... a je to životní dílo
myslíš jako Clio
Tak tvůj výrok mě dnes asi nejvíc pobavil.

neviete ci ma hobby easy prazdniny? uz 4 dni neposlali paypal request, iba order confirmation
uz dlhsie im to funguje ale takou zvlastnou castou, ze musis zvolit platbu prevodom cez cinsku banku a napisat do kolonky remark PAYPAL. potom ti poslu request. uz mi ho poslali, takze bud su riadne bussy, alebo maju na salame. kazdopadne ked som zvolil platbu kratou, tak ma nehodilo na zabezpecenu stranku a z toho dvovodu som im pisal ci nemaju PP. mozno je to len nastavenim mojho prehliadaca?