Diskuse
- PeťoWRC
-
Re: Diskuse
Slovenská rally scéna ožíva....konečne krok zo stojatých vôd...stačilo nezmyselných zákazov...toto chcú ľudia vidieť...konečne sa tam niekto prebral...tak do toho chlapci...
Grzyb....Ford Fiesta WRC
Drotár...Citroen DS3 WRC
Melichárek...Ford Fiesta WRC
Béreš...Mini Cooper WRC
Kukučka....Subaru Impreza WRC
Majerčák....Subaru Impreza WRC
Cserhalmi....Ford Fiesta R5
Valoušek....Škoda Fabia S2000
asi Kostka...Citroen DS3 WRC

Grzyb....Ford Fiesta WRC
Drotár...Citroen DS3 WRC
Melichárek...Ford Fiesta WRC
Béreš...Mini Cooper WRC
Kukučka....Subaru Impreza WRC
Majerčák....Subaru Impreza WRC
Cserhalmi....Ford Fiesta R5
Valoušek....Škoda Fabia S2000
asi Kostka...Citroen DS3 WRC
S tim Drotarem se to rikalo uz loni ze pojede s Ds3 a nakonec to neklaplo.tak uvidimeletos.asi bych se prijel k vam I podivat.
tak letos to snad i bude pravda
http://www.autosportfoto.sk/spravodajst ... -n-ds3-wrc
http://www.autosportfoto.sk/spravodajst ... -n-ds3-wrc
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Nakonec budem na pořádný auta jezdit na Slovensko
Asi spojím návštěvu rodiny s Rally Prešov (1. - 2. května) a zase s Pítrem, jeho bráchou a tatíkem vyrazíme

Asi spojím návštěvu rodiny s Rally Prešov (1. - 2. května) a zase s Pítrem, jeho bráchou a tatíkem vyrazíme

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Miro, pojedem tam na 3 - 4 dny, aby si babka s dědou užili dcerku. Kdybysme tam jeli jen na otočku nebo přes noc, tak no problem, Focusa necháš u mě v garáži a valíme.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Ron čo ty na to?
http://www.ceskeokruhy.cz/christian-mal ... -v-nascar/
Keď sa mu bude darit,tak to o chvílu budeš mat "za domom",o to sa Jirko Malchárek zo svojmi stykmi v motoršporte postará...
http://www.ceskeokruhy.cz/christian-mal ... -v-nascar/
Keď sa mu bude darit,tak to o chvílu budeš mat "za domom",o to sa Jirko Malchárek zo svojmi stykmi v motoršporte postará...
povedal by som, ze tym, kto je, resp koho syn to je, je tato informacia u mna zanechava skor negativne pocity...

In Rust I Trust
čo ti na to povedať,ked odhliadnem od toho,že starý je bývalý politik a mladý povolánim syn a nebudem to riešit,tak obaja su celkom dobrí piloti...a na pretekoch si nehraju na niečo viacej...
A v prvom rade mi išlo o to Ti tým povedať,že je nádej,že tu smečku NASCAR uvidíme aj my tu...sice je to len taká náhražka,ale určite by to, aj tak,bol zážitok
A v prvom rade mi išlo o to Ti tým povedať,že je nádej,že tu smečku NASCAR uvidíme aj my tu...sice je to len taká náhražka,ale určite by to, aj tak,bol zážitok
jo. minule som pozeral, kde v nemecku je ten oval, dat si vylet. ale pre mna je to extra daleka. ak to bude tu, ok, skocim. aj tak asle asi budem mat v sebe, ze to proste nie je original.
a k tej politike, je to prilis na to, no proste ten dotycny je konkretne za urcitou hranicou, aby sa od toho clovek odosobnil a bral ich len ako zavodnikov. teda u mna je to tak.
a k tej politike, je to prilis na to, no proste ten dotycny je konkretne za urcitou hranicou, aby sa od toho clovek odosobnil a bral ich len ako zavodnikov. teda u mna je to tak.

In Rust I Trust
- Michal Doskočil
-
tak pro mne konečně trochu srozumitelný článek, jak to je s Brnem, GP a podobně .... má o tom někdo lepší přehled ? se mi zdá, že je Charouz skoro hodnej břídil ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Panstvo mate niekto osobnu skusenost s formulami od FuJI? konkretne Ferrari 641/2 a Williams FW14b na fotkach vyzeraju lakavo....
Mám Ferrari zatím neslepený a podle výlisků je daleko detailnější jak Ferrari od Tamky.
Přijde mě jak zmenšená dvanáctina od Tamiye, jak je na tom rozměrově jsem zatím nezkoumal.
Přijde mě jak zmenšená dvanáctina od Tamiye, jak je na tom rozměrově jsem zatím nezkoumal.
Dik za nazor. mozes mi ho poslat ja ho zlepim 
A este ma napadlo ten detail set od HD si skumal? resp mas nejaky tip na upgrade?

A este ma napadlo ten detail set od HD si skumal? resp mas nejaky tip na upgrade?