Diskuse
Re: Diskuse
Já opravdu nevím co s těmi Fordy děláte
Kromě menšího zaváhání letos na Krumlově kde mi praskla hadice od chladiče jsem žádný problém neměl.
Bazi kdybys měl zájem ten můj je na prodej- scháním ST.

Kromě menšího zaváhání letos na Krumlově kde mi praskla hadice od chladiče jsem žádný problém neměl.
Bazi kdybys měl zájem ten můj je na prodej- scháním ST.

Fordem tam, vlakem zpět. FixOrRepairDaily - na tom asi bude něco pravdy
Držím palce při výběru Sete! Tohle jsou auta, který první majitel využívá na maximum, druhý udržuje a třetí už jen platí opravy. Ale svezení v tom musí být parádní.
Jedno modrý ST stojí v bazaru v Olomouci, ale díky tomu, že mě doktoři vypli na min. tři měsíce, nebudu schopný se ti tam na to mrknout...

Držím palce při výběru Sete! Tohle jsou auta, který první majitel využívá na maximum, druhý udržuje a třetí už jen platí opravy. Ale svezení v tom musí být parádní.
Jedno modrý ST stojí v bazaru v Olomouci, ale díky tomu, že mě doktoři vypli na min. tři měsíce, nebudu schopný se ti tam na to mrknout...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
st? take auto nove, alebo nic. treba na 100% pocitat s tym, ze kto si to kupil, tak si na tom vselico skusal = zatazoval to vselijak. a vacsinou to nie su dobri jazdci (cest vynimkam). preto suhlasim s koudym, ze kupu takehoto niecoho clovek dostane ako bonus jedine - platenie servisom od zapadu k vychodu.
fordy? no do momentu, kym z toho urobili plastove chrastitka, tak to nebolo zle. taky focus, jednotka, ciastocne aj trochu dvojka - lepsie povozenie ako dnesne kusy. super ovladanie, pohodlny (!), ale super drziaci, pricom nie tvrdy podozok, dobre materialy, krajsi interier.. dnes? uvazujme, o kolko je to auto lacnejsie? to sa kdesi musi prejavit. nieco o tom viem, jazdil som vsetky generacie. ano, v porovnani s konkurenciou boli stale medzi tym lepsim, ale ze su 15 rocne auta v podstate lepsie, ako dnesne, to je hanba..
fordy? no do momentu, kym z toho urobili plastove chrastitka, tak to nebolo zle. taky focus, jednotka, ciastocne aj trochu dvojka - lepsie povozenie ako dnesne kusy. super ovladanie, pohodlny (!), ale super drziaci, pricom nie tvrdy podozok, dobre materialy, krajsi interier.. dnes? uvazujme, o kolko je to auto lacnejsie? to sa kdesi musi prejavit. nieco o tom viem, jazdil som vsetky generacie. ano, v porovnani s konkurenciou boli stale medzi tym lepsim, ale ze su 15 rocne auta v podstate lepsie, ako dnesne, to je hanba..

In Rust I Trust
No, dnes se v tom ještě šťourali, protože jim to samotným nedalo, ale prostě to chce novou jednotku.
Takže tejdě to někde v Německu připravuje skladník k odeslání.
No a já si připravuju 35.000,-

Co se týče věcí kolem Fordů, líp než Ron bych to nevyjádřil.
Seté: Já opravdu nevím co s těmi Fordy děláte
nic.
V pondělí jsem přijel z práce a normálně to píchnul do garáže a ve čtvrtek ránu sednu, otočim klíčkem a nic, jen se ukázala hláška engine malfunktion s červeným vykřičníkem.
Prostě jsem celej život smolnice a i nové auto co si koupím jednou za život bude naprostej zmetek jeden z tisíce.
Takže tejdě to někde v Německu připravuje skladník k odeslání.
No a já si připravuju 35.000,-

Co se týče věcí kolem Fordů, líp než Ron bych to nevyjádřil.

Seté: Já opravdu nevím co s těmi Fordy děláte

nic.
V pondělí jsem přijel z práce a normálně to píchnul do garáže a ve čtvrtek ránu sednu, otočim klíčkem a nic, jen se ukázala hláška engine malfunktion s červeným vykřičníkem.
Prostě jsem celej život smolnice a i nové auto co si koupím jednou za život bude naprostej zmetek jeden z tisíce.
Bazi to mě mrzí
Souhlasím ale tahle degradace není jen u Fordu,ale u všech značek.Vždyt i sám šéf Volkswagenu prohlásil že dělají auta na 5 let života.
Já sám mám Focuse už druhýho, nejprve 1.6 r.v 1999.Ted 2.0 r.v 2002 a jak říkám až na moje jezdecký umění žádnej problem.To že člověk sem tam vymění nějaký čepy a zarezlý lanko od ručky neberu jak tech. problém.
Hele za těch 35 ti nechám Bazi celýho Forda
Souhlasím ale tahle degradace není jen u Fordu,ale u všech značek.Vždyt i sám šéf Volkswagenu prohlásil že dělají auta na 5 let života.
Já sám mám Focuse už druhýho, nejprve 1.6 r.v 1999.Ted 2.0 r.v 2002 a jak říkám až na moje jezdecký umění žádnej problem.To že člověk sem tam vymění nějaký čepy a zarezlý lanko od ručky neberu jak tech. problém.
Hele za těch 35 ti nechám Bazi celýho Forda

- Michal Doskočil
-
Bazi ověř si to nejdříve pořádně u jiného servisu ( třeba i naopak neautorizovaného ). Mě tohle chtěli dát / měnit u Škodovky taky ( cukalo to občas při přidání plynu a pod. ) , a pak to byla pitomá obroučka a spona u mezichladiče turba ... U Tebe to asi bude něco jiného, ale hned celou řidící jednotku ??
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
za tie prachy uz mozes mat aj programovatelny MOTEC nie? ti tam nahodia mapu pre drag racing a jazdis 

Bazi, autorizáky umí jen měnit kus za kus, ale opravit nic neumí. Jsou firmy, který si s tím umí poradit a ušetříš. Btw: je to opravdu jistota, že je jednotka KO nebo je to pro autorizák jedno z možných řešení? Nebyl bys první, komu vyměnili půl auta a stejně to nejelo...
Jenže platit odtah auta k jinému technikovi, kterej třeba přijde na to, že to je opravdu tou jednotkou a nakonec jí bude muset objednat ale za 40.000,-
Jednotka už je odsouhlasená a jen doufám, že to bude jí a auto bude provozuschopné.
S techniky jsem mluvil a za osm let tam měnili řídící jednotku prý jen jednou a to u auta po povodních.
Držte palce, možná už v pátek budu vědět.
Jednotka už je odsouhlasená a jen doufám, že to bude jí a auto bude provozuschopné.
S techniky jsem mluvil a za osm let tam měnili řídící jednotku prý jen jednou a to u auta po povodních.
- Michal Doskočil
-
tak hlavně Bazi sleduj seriová čísla svých dílů původních a nových a chtěj si všechny díly ponechat . A jinak nechápu kde žiješ a kolik bereš, ale odtah za 40 ? to je jako odkud kam ? Z Chorvatska do Práglu ? Vždyť stojí 20Kč/Km luxus plaťák ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
bazilišek píše:Jenže platit odtah auta k jinému technikovi, kterej třeba přijde na to, že to je opravdu tou jednotkou a nakonec jí bude muset objednat ale za 40.000,-
Michale, čti pomalu

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
turbo32 píše:Hlavne neplatit pokial sa zavada neodstrani
a tebe kto da auto bez zaplatenia, aby si zacal zistovat, ci to funguje? teda tu je to ine, proste nejde a opravene pojde, ale chapes...

In Rust I Trust
Turbo to asi myslí tak, že má Bazi auto projet a všechno vyzkoušet, než jim zaplatí. Měl by chtít i předávací protokol, že je vše funkční. Realita bývá často taková, že ti řeknou: "jednotka je nová a zaplatit ji musíte. Víte, ona ta stará vyhazovala chyby, tak je dobrý, že jsme ji měnili. Ale problém bude ještě jinde..." A pak platíš, platíš a auto nejede.
Bazi: jak je to starý auto a kolik má najetý? Pokud ti řekli, že se to nestává, tak bych trval na prověření, jestli to není výrobní vada a vyžadoval spoluúčast Fordu na výměně. Nejsou to malý peníze...
Bazi: jak je to starý auto a kolik má najetý? Pokud ti řekli, že se to nestává, tak bych trval na prověření, jestli to není výrobní vada a vyžadoval spoluúčast Fordu na výměně. Nejsou to malý peníze...
Právě že je celkem zánovní.
Šest let a necelejch 20.000 nalítáno. Nemysli si, mě to vytočilo neuvěřitelně, že nemá skoro nic naběhané a řídící jednotka je v čudu.
Spoluúčast Fordu by byla dobrá, ale jsem realista a nevěřím tomu.
Chtít "předávací protokol"? Nevím co přesně myslíš, ale při jakémkoli servisu dostávám papír o provedených pracech a měněných dílech (+ fakturu) a ten je podle mě braný jako záručák.
No a auto na "projetí" mi bez zaplacení prostě nedají.....
Zítra budu zase na trní, teoreticky by měly mít jednotku a montovat jí do auta......tak jsem zvědav.
Šest let a necelejch 20.000 nalítáno. Nemysli si, mě to vytočilo neuvěřitelně, že nemá skoro nic naběhané a řídící jednotka je v čudu.
Spoluúčast Fordu by byla dobrá, ale jsem realista a nevěřím tomu.
Chtít "předávací protokol"? Nevím co přesně myslíš, ale při jakémkoli servisu dostávám papír o provedených pracech a měněných dílech (+ fakturu) a ten je podle mě braný jako záručák.
No a auto na "projetí" mi bez zaplacení prostě nedají.....
Zítra budu zase na trní, teoreticky by měly mít jednotku a montovat jí do auta......tak jsem zvědav.