Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Re: Babybox (aneb Pokyho latexový koutek)
Jo tak to se mi začíná líbit!
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
- Mr.LANCIA
Objednávky
Přesunuto z tématu Objednávky - a teď tu můžeš Poky řádit
shanim gumicky,takove ty s cudlikama.........
shanim gumicky,takove ty s cudlikama.........
Re: Objednávky
To musíš dát Jirko do Bazaru - Koupím... nebo zajít do erotic shopu
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Re: Objednávky
Tak mě napadá, nezkoušel jste to někdo prát?
- Mr.LANCIA
ja nevim ,nikdy jsem to nepouzival ,ale myslim ze prani pouze na 30, jinak se guma natahuje do neskutecnych rozmeru a nedrzi tvar natoz aby to i tesnilo ......
to by vám šlo,topic s nejvíce navštěvami a odpověďmi...
a lepit nikdo nebude...
a lepit nikdo nebude...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Ho ho hooooooooooooo protože jen já, já a nikdo jinej řeší opravdové problémy lidstva!
To by jsme měli praní (tuhle jsem na to viděl sušáček) a co žehlení? Nebo mandl?
To by jsme měli praní (tuhle jsem na to viděl sušáček) a co žehlení? Nebo mandl?
- Mr.LANCIA
Poky píše:Ho ho hooooooooooooo protože jen já, já a nikdo jinej řeší opravdové problímy lidstva!
.....kam ty na ty otazky chodis ???
to je prece jasne ,ze se to nesmi zehlit ,lepi se to na zehlicku a neprijemne to zapacha ,....
mandl ......si nedokazu predstavit tu pohromu z nalepene hmoty na valcich ,i kdyz mozna kdyby se to naparilo .....
presto jde o neoverenou metodu a navic naklady rostou se spotrebou elektriny a pary .... takze velmi nakladne a nedoporucujici metoda.....
Ty woe, vy dva jste se fakt hledali
My jsem se nehledali tajtrdlíku, my jsme se potkali v Praze na poli při sprintu
Hele a co když se to vloží třeba mezi noviny, to by se to na žehličku nepřilepilo ne?
Hele a co když se to vloží třeba mezi noviny, to by se to na žehličku nepřilepilo ne?
- Mr.LANCIA
noviny nelze pouzit a to z duvodu tiskarske barvy ktera je jedovata a zdravi skodliva ,proto uz se treba v britanii nesmi prodavat fish & chips v novinovem papiru jako za valky /i kdyz bylo potvrzeno ze prepaleny olej skodi organismu daleko vice / .... jiny druh papiru by bylo mozno pouzit , ale gumicka mohlaby se slepiti a to tak ,ze by byla nerozlepitelna a tudiz zase nepouzitelna a studena zehlicka je ti k nicemu ..... ale mozna by se to dalo vylisovat tak ze se to vlozi mezi stehna partnerky ci p...ra a zaroven to pak pusobi jako skutecne ucinna antikoncepce ......
Tak z celé této debaty mě nejvíc štve informace, že už se neprodává Fish & Chips balená v Timesech. Na pořádně zamaštěný noviny jsem se vždy do Anglie těšil, není nad to mít tu velkou hranolku s kusem textu.
Pokud ji potřebujete vyžehlit nebo vymandlovat, tak si ji hlavně nechte nasazenou. To by vám dvěma mohlo pomoct.
お疲れ様です。
Hlavně si ho nezapomeňte před mandlováním nasadit správně...
- Přílohy
-