69 Camaro
• Stránka 1 z 1
69 Camaro
v inej teme sa to prave nacalo, ale aj tak som chcel postupne vlozit vsetky vraky, nech ich tu mam pekne pokope. takze pojdem postupne dozadu.
toto je camaro 1969, revell/monogram, 1/24
prvy krat som si oskusal lak na vlasy. a ked uz, tak plosne na celom. podklad pod hrdzou su dva hrdzave odtiene cez solnu metodu a na to potom cez HS (hairspray, lak na vlasy) biela. cele uz len jemne dotonovane.
prosim, vsimnite si podvozok, kedze sa siri, ze ron podvozky nerobi. na patinovanych kuskoch to nie je pravda!
na zaver aj zaber s jednoduchou podlozkou, ktora znazornuje betonove panely
toto je camaro 1969, revell/monogram, 1/24
prvy krat som si oskusal lak na vlasy. a ked uz, tak plosne na celom. podklad pod hrdzou su dva hrdzave odtiene cez solnu metodu a na to potom cez HS (hairspray, lak na vlasy) biela. cele uz len jemne dotonovane.
prosim, vsimnite si podvozok, kedze sa siri, ze ron podvozky nerobi. na patinovanych kuskoch to nie je pravda!
na zaver aj zaber s jednoduchou podlozkou, ktora znazornuje betonove panely
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

In Rust I Trust
Re: 69 Camaro
To je to, co mi tu chybělo.
S tímto jen houšť a přihoď občas i nějakej ten nablejskanej nascar.
Vidět perfektně zpracované dva opačné extrémy povrchu od jednoho modeláře je rarita.
Nakopl jsi mě a půjdu si asi ještě (tak do 2:00) zamodelařit, když mám dnes to náhradní volno.
S tímto jen houšť a přihoď občas i nějakej ten nablejskanej nascar.
Vidět perfektně zpracované dva opačné extrémy povrchu od jednoho modeláře je rarita.

Nakopl jsi mě a půjdu si asi ještě (tak do 2:00) zamodelařit, když mám dnes to náhradní volno.
- Michal Doskočil
-
no tak jak psal Bazi ... A co že to přežila kola a výfuk v tak dobré kondici ? Po zalakování se to už neloupe, resp. je ten povrch křehký, nebo to drží normálně ?
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
no, houst
tak pridam este dva a viac hrdzavych aut postavenych veru nemam
zatial.
k tym kolesam, tusim si teraz spominam aj debatu na MF (alebo to boliny model, to je jedno), onoho casu. to mas tak. moze byt hociako. jednak preto, ze aj v skutocnosti to moze byt rozne (kazdy diel moze chytat patinu inak, auta mozu byt poskladane a tym padom moze mat casti iny vek, iny povod, iny material atd atd atd, hrdza patina, spina, a vsetko okolo su krasne, lebo variacii je nekonecne) a jednak preto, ze je to podla toho, ako to modelar urobi. ale v tomto pripade, by si ich urcite nedovolil nazvat zachovale. podla coho sa ti zdaju zachovale??
vyfuk je druha vec, tomu som sa nevenoval..
lakovat to nemusis, ked nechces. ono sa to nelupe samo nikdy. prave naopak, ono sa treba praveze dost snazit, aby sa si to vobec olupal..

k tym kolesam, tusim si teraz spominam aj debatu na MF (alebo to boliny model, to je jedno), onoho casu. to mas tak. moze byt hociako. jednak preto, ze aj v skutocnosti to moze byt rozne (kazdy diel moze chytat patinu inak, auta mozu byt poskladane a tym padom moze mat casti iny vek, iny povod, iny material atd atd atd, hrdza patina, spina, a vsetko okolo su krasne, lebo variacii je nekonecne) a jednak preto, ze je to podla toho, ako to modelar urobi. ale v tomto pripade, by si ich urcite nedovolil nazvat zachovale. podla coho sa ti zdaju zachovale??
vyfuk je druha vec, tomu som sa nevenoval..
lakovat to nemusis, ked nechces. ono sa to nelupe samo nikdy. prave naopak, ono sa treba praveze dost snazit, aby sa si to vobec olupal..

In Rust I Trust
Ron,chcel som ti napísat kvoli tým výfukom,ale už si to vysvetlil...no ja som,okrem prípadu,že boli z nerezi,také strieborné výfuky na amerike ešte nevidel,lebo oni to robia z úplně obyčajného plechu...no na druhých modeloch to maš tak ako si to predstavujem a ako som to vždy videl.No to camarko sa mi velmi páčí,lebo je také realistické,aj ked ta hrdza je po celom aute,farba takmer dole,tak prehrzavelé plechy skrz sa najdu len málokde...lebo v tej dobe to boli velmi hrubé plechy,videl som take podobné auto na vlastné oči.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
• Stránka 1 z 1