Fotostudio
• Stránka 1 z 1
Fotostudio
konecne som doriesil planovane fotomiesto. dedikovany flek v kitniku. riesenie je stabilne, trvale a bez potreby cokolvek rozostavovat, upratovat atd. otvorim skrinu, zapnem fotim, vypinam, zatvaram.
navrh, design, elektroinstalacia, montaz: ja.
9 samostatne ovladanych led svetiel (pre moznost "naladoviek", alebo smeroveho osvetlenia).
530cm led pasov.
9.5W / meter. spolu cca 50w.
720lm / meter spolu cca 3800 lumen.
CRI garantovane > 90 (cca 92-93).
pozadie - HPS plastova doska 0.5mm 2x (zadna a predna). jedna strana je umelohmotne hladka a leskla, ale druha je nadherne zamatova/matna je dobra ako biele pozadie aj bez folie.
vysledok vidite v galerii modelov. svetlo by sa dalo rozptylit este viac fotostanom, ale myslim, ze je to ako prakticky zaklad dostatocne.
prikladam ukazku pohotovostnej fotky mobilom. aneb pouzitelny, zakladny, prezentacny matros sa da aj bez foto vybavy stativu, stelovania a PP. ked sa chce, ze...
navrh, design, elektroinstalacia, montaz: ja.
9 samostatne ovladanych led svetiel (pre moznost "naladoviek", alebo smeroveho osvetlenia).
530cm led pasov.
9.5W / meter. spolu cca 50w.
720lm / meter spolu cca 3800 lumen.
CRI garantovane > 90 (cca 92-93).
pozadie - HPS plastova doska 0.5mm 2x (zadna a predna). jedna strana je umelohmotne hladka a leskla, ale druha je nadherne zamatova/matna je dobra ako biele pozadie aj bez folie.
vysledok vidite v galerii modelov. svetlo by sa dalo rozptylit este viac fotostanom, ale myslim, ze je to ako prakticky zaklad dostatocne.
prikladam ukazku pohotovostnej fotky mobilom. aneb pouzitelny, zakladny, prezentacny matros sa da aj bez foto vybavy stativu, stelovania a PP. ked sa chce, ze...
- Přílohy
-
-
-
-
-

In Rust I Trust
Re: Fotostudio
dobrá ispirace... díky... těšíme se na další fotky...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Re: Fotostudio
fotostan je kktina, jedina vec na ktoru je dobry moze byt fotenie vysokoreflexnych predmetov....
• Stránka 1 z 1