Peugeot 206 WRC, TdC 2002 (Burns-Reid), Tamiya
• Stránka 1 z 1
Peugeot 206 WRC, TdC 2002 (Burns-Reid), Tamiya
Tak mám hotovo. Pohodová stavba, všechno sedí jak má, akorát je na středovým tunelu jedna díra navíc a v návodu je úplně blbě uchycení rezervy. Na kastli jsem použil SuperSilver a lak SuperClear od Gunze, výsledek je fakt parádní a těším se na stavbu Ragnottiho Clia, který bude ve stejné barvě.
Výběr posádky byl jasný, auto je poctou jednomu z nejtalentovanějších jezdců rally, Richardu Burnsovi, který bohužel zemřel přesně čtyři roky po zisku svého jedinného titulu Mistra světa.
Výběr posádky byl jasný, auto je poctou jednomu z nejtalentovanějších jezdců rally, Richardu Burnsovi, který bohužel zemřel přesně čtyři roky po zisku svého jedinného titulu Mistra světa.
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Marco
Re: Peugeot 206 WRC, TdC 2002 (Burns-Reid), Tamiya
Perfekto
Obidvuju ty spary, to mas vychytany stim bojuju u aut nejvic
Obidvuju ty spary, to mas vychytany stim bojuju u aut nejvic
moc líbí Koudy...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Model se ti fakt vydařil A ty spáry jsou jen hluboký a nenapuštěný viď?
Jen se mě teda moc nelíbí tyhle stříbrný dvěstěšestky.....jezdily v hezčích barvách.
Jen se mě teda moc nelíbí tyhle stříbrný dvěstěšestky.....jezdily v hezčích barvách.
Bazi, spáry už jen prorývám. O víkendu bude hotová i ta bílá 206, tak snad se bude líbit víc
no vidíš a podle mě je tohle nej zbarvení co 206 kdy měla.
Koudy neber si to tak s tím, že se mě zrovna nelíbí ty stříbrné dvěstěšestky, to je jen moje postižení.
Já si tak nějak všechny modely rally aut vybírám jen podle líbí/nelíbí.
Nemám oblíbeného pilota či stáj.
Jinak bílá ta je mňamkózní.
Já si tak nějak všechny modely rally aut vybírám jen podle líbí/nelíbí.
Nemám oblíbeného pilota či stáj.
Jinak bílá ta je mňamkózní.
- PeťoWRC
Bomba Koudy!Krásna pocta Richardovi!! Nie je čo riešiť...
Bazi, kdyby se mi podařilo sehnat TK od REN na Marlboro verzi ze sezony 2003, tak neváhám a okamžitě jdu do toho. Ale je to vyprodaný a tak mám (zatím), aspoň tyhle dvě auta. Jen vynechám stříbrnou ze sezony 2000, ta se mi opravdu nelíbí.
- Přílohy
-
Tak marllboro je parádní a to i přez můj odpor k červené, který teda spíš platí na civily.
Marllboro pažouta bych si pořídil taky hned bejt příležitost.
Taky jsem si všiml na fotce té Marllboro verze, že to vypadá, že je kaplička na střeše bez spáry a jakoby zahlazená se střechou
Třeba je to jen fotkou......
Marllboro pažouta bych si pořídil taky hned bejt příležitost.
Taky jsem si všiml na fotce té Marllboro verze, že to vypadá, že je kaplička na střeše bez spáry a jakoby zahlazená se střechou
Třeba je to jen fotkou......
Vypadá to parádně - zbytek už zmínili hoši přede mnou
Strašně se mi líbí tyhle Deugeoty s mnohopaprskovejma kolama a rád vidím Burnsovo auta.
Já ten Transkit na 03 mám, zkusím si ho naklonovat přes ten srandovní japonskej silikon Oyumaru a kdyby to vyšlo nějak kloudně (křídlo, kaplička, palubovka), tak bych ti ten Ren. originál klidně přenechal, aby sis taky mohl udělat Marlboro verzi.
Já si chci v budoucnu (asi o vánoce) stavět 03 Marlboro verzi ale jen s bílým polem - podle mě tam nápisy Marlboro jsou moc rušivý
Strašně se mi líbí tyhle Deugeoty s mnohopaprskovejma kolama a rád vidím Burnsovo auta.
Já ten Transkit na 03 mám, zkusím si ho naklonovat přes ten srandovní japonskej silikon Oyumaru a kdyby to vyšlo nějak kloudně (křídlo, kaplička, palubovka), tak bych ti ten Ren. originál klidně přenechal, aby sis taky mohl udělat Marlboro verzi.
Já si chci v budoucnu (asi o vánoce) stavět 03 Marlboro verzi ale jen s bílým polem - podle mě tam nápisy Marlboro jsou moc rušivý
• Stránka 1 z 1