Porsche 911 GT3 RS, Tamiya 1:24
• Stránka 1 z 1
Porsche 911 GT3 RS, Tamiya 1:24
I když už Paddock funguje víc na FB, je škoda nevyužít této "oldschool" platformy
Novinka od Tamky, skládá se to jak Lego. Všechno perfektně sedí, není potřeba žádných větších úprav (jen jsem upravil hrany zadního okna, aby líp navazovaly na křídlo.
Barvu kastle jsem zvolil bílou perleť LP43, sice na to padla celá lahvička, ale na slunci je ta barva perfektní, s velmi jemným pigmentem. Auto je ve verzi, kterou jsem naživo viděl v USA.
Jedinnou věc, co bych Tamce vytknul je absence černého dekálu Porsche na třmeny - asi počítali s tím, že všichni to budou dělat červené.

Novinka od Tamky, skládá se to jak Lego. Všechno perfektně sedí, není potřeba žádných větších úprav (jen jsem upravil hrany zadního okna, aby líp navazovaly na křídlo.
Barvu kastle jsem zvolil bílou perleť LP43, sice na to padla celá lahvička, ale na slunci je ta barva perfektní, s velmi jemným pigmentem. Auto je ve verzi, kterou jsem naživo viděl v USA.
Jedinnou věc, co bych Tamce vytknul je absence černého dekálu Porsche na třmeny - asi počítali s tím, že všichni to budou dělat červené.
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Re: Porsche 911 GT3 RS, Tamiya 1:24
Myslím ,že tato "stará" platforma je mnohem přehlednější a přátelštější.
Celou lahvičkou myslíš 30ml nebo těch 60ml ?
Model máš udělaný parádně.
Celou lahvičkou myslíš 30ml nebo těch 60ml ?

Model máš udělaný parádně.

• Stránka 1 z 1