Citroen Xsara WRC, Monte 2006 (Loeb - Elena), Heller
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Citroen Xsara WRC, Monte 2006 (Loeb - Elena), Heller
Koudy tak se trochu více pochlub s těmi úpravami (hlavně ty kotouče a zavěšení), ať mám taky trochu inspiraci. Mám rozdělány 2 Xsary už několik let a v podstatě je vždy vytáhnu jen jednou za rok na patláku.
To je jednoduchý, žádný zavěšení není
Náznak tlumičů jsou odstranil, podběhy rovnou přilepil na podvozek a pak tam dal dvě kovový osy, na kterých jsou kola. Je to popsaný o stranu dříve.
Začal jsem s dekálama, moc se jim nechce, ale horkou vodou a Softerem se je zatím daří přemluvit...

Začal jsem s dekálama, moc se jim nechce, ale horkou vodou a Softerem se je zatím daří přemluvit...
- Přílohy
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
No to chce hodně odvahy.
Takže po přečtení jsem ji zase dal na dno šuplíku. Na tohle nemám teď čas.

Takže po přečtení jsem ji zase dal na dno šuplíku. Na tohle nemám teď čas.

Já věřím, že jednou bude od belkits, nebo nunu.
.....nebo v to doufám....
Jednou v začátcích jsem ji stavěl a musím uznat ten boj který si s modelem svedl
.
.....nebo v to doufám....
Jednou v začátcích jsem ji stavěl a musím uznat ten boj který si s modelem svedl

- Dale Cooper
-
No nekeke
...
Muzes shrnout, co si všechno upravil? Mám taky jednu krabici… Teď nemyslím podvozek, to jsem četl, ale dělal jsi na karoserii? Mám matnou vzpomínku, ze kdysi někdo, možná ty, řešil nějakou hranu na přední haubne…

Muzes shrnout, co si všechno upravil? Mám taky jednu krabici… Teď nemyslím podvozek, to jsem četl, ale dělal jsi na karoserii? Mám matnou vzpomínku, ze kdysi někdo, možná ty, řešil nějakou hranu na přední haubne…
Tak jsem si přečetl celé vlákno a zjistil, že jsou tedy Vánoce 2012 
Teď ale vážně, neznám stavebnici, ale z toho co popisuješ, tak jedeš pěkně a já jsem rád, že s ní nikdo nestartoval na Barumce

Teď ale vážně, neznám stavebnici, ale z toho co popisuješ, tak jedeš pěkně a já jsem rád, že s ní nikdo nestartoval na Barumce

Dale: jsou vyřezaný mřížky v kapotě a nárazníku, na kufru je nově upravená lišta s osvětlením RZ a logem. Heller udělal logo jako samostatný díl, který se do lišty vsadí, ale jak je u nich zvykem, vůbec to nesedí. Tak jsem tu střední část udělal novou a pak to tam nalepil a zatmelil. Povrch kastle je celý zvlněný, takže si užiješ broušení.
Na rám jsem musel dodělat pár trubek (např. úplně chybí trubka nad čelním sklem) a je nutné upravit část, kde prochází palubkou, tzn. doplnit profily a vyřezat v palubce díry. Tapec dveří Heller nemá vůbec, nechám to tak...
Po celé délce kapoty je takový zlom. Poky tam udělal drážku, do té vlepil drátek a vytmelil to - nechal jsem to původní.
Aktuálně to vypadá takto...
Na rám jsem musel dodělat pár trubek (např. úplně chybí trubka nad čelním sklem) a je nutné upravit část, kde prochází palubkou, tzn. doplnit profily a vyřezat v palubce díry. Tapec dveří Heller nemá vůbec, nechám to tak...
Po celé délce kapoty je takový zlom. Poky tam udělal drážku, do té vlepil drátek a vytmelil to - nechal jsem to původní.
Aktuálně to vypadá takto...
- Přílohy
-
-
-
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Vypadá to dobře a tím líp, z čeho to pochází 

Škoda ho po takové práci nechat ležet ve skříni. Vypadá to dobře
• Stránka 2 z 2 • 1, 2