Peugeot 207 S2000, Monte Carlo 2011, Belkits 1:24
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Peugeot 207 S2000, Monte Carlo 2011, Belkits 1:24
Díky...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Tak tohle bude masakr. Těším se na pokračování!!!
お疲れ様です。
Až se Michal vrhne na Le Mans tak končím a jdu do Lega
- PeťoWRC
No a teraz Nám rallyautičkárom Aress naloží, kolko sa do Nás vojde a môžme to zabaliť.. vidno, že to proste vieš a máš na to čas...
- Michal Doskočil
.. tak když ne hotového Ligiera tak třeba Porsche 917 nebo jinou klasiku, ideálně z LM ...Aress píše:....například?Michal Doskočil píše:...i když bych stejně viděl radši úplně něco jiného...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
- Dale Cooper
beaver63 píše:Až se Michal vrhne na Le Mans tak končím a jdu do Lega
Ty kráso, to je myšlenka...! představa Aresse jak dělá Lego a předělává jim ho
Protože jsem blb a v rámci urychlení jsem pro kontrolu vzal první sprej se základovkou co mě přišel pod ruku (špatnej : -))) a tak jsem po nastříkání místo pěkného sametového a hlavně hladkého povrchu dostal povrch pomeranče v kombinaci s krupicí...
Po potížích co měli předchozí experimentátoři se sundáváním nechtěného nátěru ze stavebnic Belkits jsem se chopil smirku zrnitosti 1200 a začal brousit... Před tím jsem musel (překážel broušení) sundat už nalepenou zadní část rámu. "Překvapivě" plast zreagoval s před tím několikrát na nenaleptání plastu otestovaným debondérem a když jsem spolu se zaschnutým vteřiňákem utíral i rozměklej plast nebyl jsem daleko od smrtícího úderu...
Po potížích co měli předchozí experimentátoři se sundáváním nechtěného nátěru ze stavebnic Belkits jsem se chopil smirku zrnitosti 1200 a začal brousit... Před tím jsem musel (překážel broušení) sundat už nalepenou zadní část rámu. "Překvapivě" plast zreagoval s před tím několikrát na nenaleptání plastu otestovaným debondérem a když jsem spolu se zaschnutým vteřiňákem utíral i rozměklej plast nebyl jsem daleko od smrtícího úderu...
- Přílohy
-
- základ pro novou zadní část rámu odshora: před nařezáním,nařezáno,opracováno.
-
- všechny 4 části nasunuté do podlahy
-
Michal Falta
mnamkozny prispevok. teda, nie, ze by som sa tesil, ze si mal problem, len, ze cloveka potesi i prekvapi zaroven, ze i majstri majstrov musia pri tvorbe prekonavat nejeden problem...
In Rust I Trust
- Dale Cooper
Já nemám vlastně co napsat, píšu úplně zbytečný příspěvek, jen snad že se na to rád dívám...
Michale, když jsem to potřeboval odbarvit, tak jsem na pár místech probrousil barvu se surfem až na plast a hodil to do vody. Za pár dní jsem to v podstatě oloupal bez poškození.
Jinak ta práce s rámem je neskutečná, co ten slibovaný návod do "Jak na to..."? Jen bych potom na tvým místě model otevřel, jinak to nebude vidět a to by byla velká škoda.
Jinak ta práce s rámem je neskutečná, co ten slibovaný návod do "Jak na to..."? Jen bych potom na tvým místě model otevřel, jinak to nebude vidět a to by byla velká škoda.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
No,návod...zkoušel jsem to nějak nafotit ale přišlo mě to nakonec jako blbost,navíc v podstatě už tady všechno je,jak cín,tak trubičky.Postup bych asi nechal až na setkání,ale nevím co od toho čekáš,není to žádný voodoo.
Barvu jsem raději obrousil,on to byl nějakej stříkací tmel na velká auta takže to asi i trochu nažralo podklad.Už když jsem to stříkal a ucejtil ten smrad tušil jsem že je zle.
Ale alespoň mě to donutilo vyměnit části rámu co jsem měl původně z cínu za mosazné trubičky.
Jinak já se taky rád dívám na ostatní stavby (i když se tam nijak neprojevuju) jen je škoda že se teď víc řeční než staví a možná ještě jinak,možná se staví,ale neprezentuje,což je škoda.
A jedna speciálně pro Rona,k tomu všemu se mě ještě podařilo když jsem vrtal díry pro uchycení rámečku na akušroubovák při vytahování vrtáku ten rámeček utrhnout a zlomit : -))))) Takže jsem měl úspěšnej den : -))) Jen si říkám zda tohle nebylo nějaký voodoo : -)))))))
Barvu jsem raději obrousil,on to byl nějakej stříkací tmel na velká auta takže to asi i trochu nažralo podklad.Už když jsem to stříkal a ucejtil ten smrad tušil jsem že je zle.
Ale alespoň mě to donutilo vyměnit části rámu co jsem měl původně z cínu za mosazné trubičky.
Jinak já se taky rád dívám na ostatní stavby (i když se tam nijak neprojevuju) jen je škoda že se teď víc řeční než staví a možná ještě jinak,možná se staví,ale neprezentuje,což je škoda.
A jedna speciálně pro Rona,k tomu všemu se mě ještě podařilo když jsem vrtal díry pro uchycení rámečku na akušroubovák při vytahování vrtáku ten rámeček utrhnout a zlomit : -))))) Takže jsem měl úspěšnej den : -))) Jen si říkám zda tohle nebylo nějaký voodoo : -)))))))
Michal Falta
su dni, ked sa veci proste s.ru.. vtedy treba vsetko polozit. netreba riskovat. overene..
In Rust I Trust
Pár obrázků (poslední dva jsou "podlampičkové") nepatrného postupu.Mimochodem pokaždé když někde zaslechnu reklamu na potomky francouzských inženýrů (nebo tak nějak je ten slogan propagující auto s p.... ve znaku) představím si toho blba co navrhoval tu krabičku podivných tvarů vedle rezervy a...
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
Michal Falta
- Michal Doskočil
krása, od koho je ta tečkovaná struktura CF dekálu ?
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Tak tímto jsi asi všem vzdal definitivně chuť se ještě o něco s P207 snažit Neskutečná práce, vemeš to do Pavučinky?
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4