Na stole i pod ním ....
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
- Karl Kopfrkingl
Na stole i pod ním ....
Napadlo mě sem dávat momentky z pracovního (?) stolu, aby bylo vidět, že i když nepřispívám do založených témat tak úplně nezahálím.
A až toho bude víc, co stojí za vyfocení, tak to šoupnu tam kam to patří.
Pokud je to blbost tak dejte vědět, ......
A až toho bude víc, co stojí za vyfocení, tak to šoupnu tam kam to patří.
Pokud je to blbost tak dejte vědět, ......
Zdeněk Valíček
Re: Na stole i pod ním ....
jojo určitě sem dávej momentky...to já by jsem ti teď mohl dávat sem do té půlky pod stolem,protože stále něco lovím na zemi
mekci pěkní,z čeho děláš podložky,ke svým autům ze stavebnice,když nejsou takhle hotové a nemají ji?

mekci pěkní,z čeho děláš podložky,ke svým autům ze stavebnice,když nejsou takhle hotové a nemají ji?
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- Michal Doskočil
-
bych tipoval, že DFV už máš namnožený jako celek . Jinak pěkný, dobře že dáváš fotky alespoň takto. Ty mekáče jsou nějaká hotová konfekce se změněnou kamufláží ?
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
- Karl Kopfrkingl
Namnožený nejsou tak pěkný - je to dost složitý na odlití v celku a vždycky někde něco musíš oželet. Takže ty jdou do "sériovek".
Vlastní kousky hýčkým těma od TWU nebo posledníma od Tamea (mám namnožený kryty hlav, chystám lepty na hlavy válců - čela)
Spark je v podstatě resinovej die-cast. Přijde to tak jak je to na první fotce. V obalu je schovanej pytlíček se zakázanejma obtiskama, Tak to kompletuju. Někdy přijde na řadu váměna pilota, jiný zbarvení a tak.... Zkusím příště pofotit víc, překvapivě to z toho mobilu leze "čitelné"
Vlastní kousky hýčkým těma od TWU nebo posledníma od Tamea (mám namnožený kryty hlav, chystám lepty na hlavy válců - čela)
Spark je v podstatě resinovej die-cast. Přijde to tak jak je to na první fotce. V obalu je schovanej pytlíček se zakázanejma obtiskama, Tak to kompletuju. Někdy přijde na řadu váměna pilota, jiný zbarvení a tak.... Zkusím příště pofotit víc, překvapivě to z toho mobilu leze "čitelné"
Zdeněk Valíček
- Michal Doskočil
-
aha, ale materiál je pořád bílý kov ? ( die-cast = kov ? nebo to je někdy i nějaký druh resinu ? No ta ventilová víka je asi zásadní díl ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
No sláva, Kárl se konečně dokopal k činnosti.
A budou i fotky z pod stolu ?

A budou i fotky z pod stolu ?

- Karl Kopfrkingl
Michal Doskočil píše:aha, ale materiál je pořád bílý kov ? ( die-cast = kov ? nebo to je někdy i nějaký druh resinu ?
MInichamps je zamak (slitina zinku - angličáky), Spark je resin (+lepty), TSM, Planex, ... jsou litý u sparku a balený do jiných krabiček
Aby ses pak nedivilMatwej píše:A budou i fotky z pod stolu ?
- Přílohy
-
Zdeněk Valíček
Tak já se taky přidám 

- Přílohy
-
- aktuálně na stole...
-
- aktuálně pod stolem...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
a nedam pokoj :_)
ze ty mas 4 chlieviky (so 4 topikmi), a i tak realne davas do samostatnej temy
DD
ze ty mas 4 chlieviky (so 4 topikmi), a i tak realne davas do samostatnej temy

In Rust I Trust
- Dale Cooper
-
To není špatné téma 
Jinak Zdendo, nemáš nějaký namnožený DFVčka navíc? Někdy bych si v tom pidiměřítku chtěl něco podobného prubnout

Jinak Zdendo, nemáš nějaký namnožený DFVčka navíc? Někdy bych si v tom pidiměřítku chtěl něco podobného prubnout

- Karl Kopfrkingl
Tak dneska veskrze zajímavý den
na stole mne čekala hromádka se zadáním - "Chtěl bych si to vystavit, tak to přidělejte do krabice od kamionu Sparku".
Jde o klasické diecast modely -zamak, plast, guma. Někde se doplní drobnosti, něco se třeba dodělá...
Tak jsem to naložil na podložku
ještě, že těch kamionů už do vytrínky šéf pořídil několik
Docela zajímavá sestava

na stole mne čekala hromádka se zadáním - "Chtěl bych si to vystavit, tak to přidělejte do krabice od kamionu Sparku".
Jde o klasické diecast modely -zamak, plast, guma. Někde se doplní drobnosti, něco se třeba dodělá...
Tak jsem to naložil na podložku

ještě, že těch kamionů už do vytrínky šéf pořídil několik
Docela zajímavá sestava
Zdeněk Valíček
• Stránka 1 z 2 • 1, 2