Re: Tyrrell 006, Monaco 73,Tameo 1:43
Madish píše: - prosím, dokončete totohle Ceverta a Lotuse ve dvanáctině ještě letos
Přece ho za ty prachy nezas*ru od barvy a lepidla.

Tak zjišťuju,že to není žádná sranda,nejhorší je,že na to vůbec nevidím,potřeboval bych asi to Smaržovo hodinářskozlatnické kukátko...
zbavil jsem ty odlitky otřepů,uvidíme co vyleze ze surfu...Kárl nebudou se na mě hněvat,když pro začátek nebudu otvírat ty výdechy od brzd vepředu a díru na komíně,bo nemám vhodný pilníček...
Zato jsem kousek zavrtal výfuky...
Motor,protože to nemá sundávací kapotáž,je velmi zjednodušený,vidět nepůjde,tak s ním nebude ani hodně práce...

zbavil jsem ty odlitky otřepů,uvidíme co vyleze ze surfu...Kárl nebudou se na mě hněvat,když pro začátek nebudu otvírat ty výdechy od brzd vepředu a díru na komíně,bo nemám vhodný pilníček...

Zato jsem kousek zavrtal výfuky...
Motor,protože to nemá sundávací kapotáž,je velmi zjednodušený,vidět nepůjde,tak s ním nebude ani hodně práce...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Prosim znalce F1,správně jsou ty ELFfy pod komínem a komín je v matu,je to tak? verze MC 73,jak Jackie,tak Francois...?
stav dnes ráno před surfem
- Michal Doskočil
-
škoda toho napojení komínu od výrobce, podle fotky je to jinak. Jinak poklona, je to titěrnost ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Michal Doskočil píše:škoda toho napojení komínu od výrobce, podle fotky je to jinak. Jinak poklona, je to titěrnost ..
On je trochu jinak asi i tvarově,ale u tohodle měřítka to fakt nebudu řešit,jsou šílenci co staví (fotky jsem viděl na FB) totálně otevřené a detailní modely i v tomhle měřítku,ale to jde mimo moje schopnosti...
Brácha díky za videjko.
Taky jsem žádnou fotku, kde by to měli jinak, nenašel, oba výtečníci to měli v Monacu stejně... Proč má strejda Tameo elf nahoře, to asi zůstane záhadou... nahoře to bylo, pokud mě materiál neklame, v druhé půlce sezóny, to už byl i komín lesklý a napojení na křídlo chybělo..

Sakra na těch fotkách to vypadá,jako bych ten surf na to stříkal zubním kartáčkem...

Buď ten surf nařeď nebo přidej tlak. Spíše to první bych doporučil.
Více si věř. To dokážeš.
Začínám též podléhat nákaze. Uvažuji buď o Brabhamu s BMW
Nebo BMW 635 1/43
Více si věř. To dokážeš.

Začínám též podléhat nákaze. Uvažuji buď o Brabhamu s BMW

Nebo BMW 635 1/43
Matwej píše:Buď ten surf nařeď nebo přidej tlak. Spíše to první bych doporučil.
Více si věř. To dokážeš.![]()
Začínám též podléhat nákaze. Uvažuji buď o Brabhamu s BMW![]()
Nebo BMW 635 1/43
Brabham s BMW... to bych trošku slintal

Ten surf mi přijde taky, že musí být hustý...
- Michal Doskočil
-
no ale podlepit sacák destičkou zas taková pakárna není ....dekon píše:... On je trochu jinak asi i tvarově,ale u tohodle měřítka to fakt nebudu řešit... .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
no nevím jak chcete naředit sprej,
pistoli nepoužívám...
Michale,mě dělá problém něco vyřezávat v 1:24... no však uvidíš po 50,že taky nic nevidíš...
Já z toho nejdu dělat soutěžní model,je to jen výzva,jestli to dám do konce a vlastně jestli to vůbec dám... 

Michale,mě dělá problém něco vyřezávat v 1:24... no však uvidíš po 50,že taky nic nevidíš...

Michal Doskočil píše: no ale podlepit sacák destičkou zas taková pakárna není ....
Kurňa,ale jsi rozdmýchávač...

Nedalo mi to a asi se do toho pustím