FERRARI 456 VENICE S. W. sultan of brunei (BBR model) 1:43
• Stránka 1 z 1
FERRARI 456 VENICE S. W. sultan of brunei (BBR model) 1:43
Další Ferrari na zakázku.
Nejspíš žluté,...ještě se uvidí, osobně bych ho udělal stříbrné.
Ferrari nemusím, ale tyhle exkluzivní modely bych klidně ve sbírce uvítal v měrce 1:24.
Dále by se měly objevit:
Schumacherovo enzo, Zagato, Panther Daytona, 250 Bredvan.
Vše je od BBR které jsou fakt perfektně odlité, sem tam nějaká bublina, ale minimálně.
Venice jsem si myslel, že je bublinkami poseté, ale je to jen nějaký bordel v resinu. A jedinné Venice bylo na třech místech prasklé v oblasti céčkového sloupku a kapota na dvou místech. Překvapil mě extrémě tvrdej a štěpnej resin.
A enzo asi nejmladší model ze všech a taky nejpropracovanější, na něj se těším.
Nejspíš žluté,...ještě se uvidí, osobně bych ho udělal stříbrné.
Ferrari nemusím, ale tyhle exkluzivní modely bych klidně ve sbírce uvítal v měrce 1:24.
Dále by se měly objevit:
Schumacherovo enzo, Zagato, Panther Daytona, 250 Bredvan.
Vše je od BBR které jsou fakt perfektně odlité, sem tam nějaká bublina, ale minimálně.
Venice jsem si myslel, že je bublinkami poseté, ale je to jen nějaký bordel v resinu. A jedinné Venice bylo na třech místech prasklé v oblasti céčkového sloupku a kapota na dvou místech. Překvapil mě extrémě tvrdej a štěpnej resin.
A enzo asi nejmladší model ze všech a taky nejpropracovanější, na něj se těším.
Re: Ferrari 456 VENICE S. W. sultan of brunei (BBR model) 1:
Franto,se ti ty bonsaje nějak zalíbily...
no já by jsem taky ještě nějakou dal,meka M19,nějaké placky z can-am a LM,třeba meka M8,nebo alfu 33/3
jsem zvědavý na postup.
no já by jsem taky ještě nějakou dal,meka M19,nějaké placky z can-am a LM,třeba meka M8,nebo alfu 33/3
jsem zvědavý na postup.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Luďku to je na kšeft. Ale mě se teda taky líbí, bohužel mi nezůstanou.
Tak jsem se dostal k barvení.
Folie na okna je naprosto suprová, při ohybu se nezamlží ať se člověk snaží sebevíc, horší je to s lícováním čelního okna.
Musel jsem ztenčit "A"sloupky a nakonec po barvě jsem zjistil, že málo a tak jsem musel už do nalakovaného modelu řezat
Volant chybí, ale už se zařizuje novej, brzdové třmeny jsem musel taky alespoň naznačit, model je postrádá.
Folie na okna je naprosto suprová, při ohybu se nezamlží ať se člověk snaží sebevíc, horší je to s lícováním čelního okna.
Musel jsem ztenčit "A"sloupky a nakonec po barvě jsem zjistil, že málo a tak jsem musel už do nalakovaného modelu řezat
Volant chybí, ale už se zařizuje novej, brzdové třmeny jsem musel taky alespoň naznačit, model je postrádá.
Tak je konečně v laku,....teď leštění....to je opruz.
Decal v modelu se znakem ferrari je nepoužitelnej a tak jsem vyštrachal aršík s plastickými emblémy......
Decal v modelu se znakem ferrari je nepoužitelnej a tak jsem vyštrachal aršík s plastickými emblémy......
Venice je prakticky hotové, jen čekám na vhodný volant, který se snad časem seženene a budu to moci zavřít.
pak už jen přilepit stěrače a je hotovo.
.....a tady náhrady za resinové výfuky.....z nerezových trubiček 1,5mm: http://www.car-model-kit.cz/stainless-s ... bby-design
Je to super náhrada na výfuky za docházející staré antény od magneťáků.
pak už jen přilepit stěrače a je hotovo.
.....a tady náhrady za resinové výfuky.....z nerezových trubiček 1,5mm: http://www.car-model-kit.cz/stainless-s ... bby-design
Je to super náhrada na výfuky za docházející staré antény od magneťáků.
- Michal Doskočil
Re: FERRARI 456 VENICE S. W. sultan of brunei (BBR model) 1:
hezký a koukám, že klient je docela trpělivý ... máš na ty stavby nějaký limit, nebo prostě až to bude ... ?
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Re: FERRARI 456 VENICE S. W. sultan of brunei (BBR model) 1:
V dohodě bylo, že termíny nebudou, řekl jsem to na rovinu, že to může trvat i neúměrně dlouho a nevadí to.
Zatím to funguje...., teď s tím ale chci hnout.
Tohle Venice ale už mohlo bejt hotové, čekám na správný volant, který není snadné sehnat.
Zatím to funguje...., teď s tím ale chci hnout.
Tohle Venice ale už mohlo bejt hotové, čekám na správný volant, který není snadné sehnat.
• Stránka 1 z 1