Toyota 86 Rocket Bunny (Aoshima) 1:24
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Toyota 86 Rocket Bunny (Aoshima) 1:24
Když jsem si koupil první tu červenou a otevřel krabičku, tak jsem si hned musel koupit druhou a možná se ještě rozrostou.
Také jsem byl už na vážkách postavit si své první civilní ČERVENÉ autíčko, ale zavrhnul jsem takovou bláznivou myšlenku.
U těchto toyot jsem uvažoval o namnožení bodykitu, ale sešlo z toho.
Místo toho vyrábím křídlo, které bych rád namnožil a mohl i poskytnout odlitky dalším, tedy pokud vše vyjde jak si představuju.
Také jsem byl už na vážkách postavit si své první civilní ČERVENÉ autíčko, ale zavrhnul jsem takovou bláznivou myšlenku.
U těchto toyot jsem uvažoval o namnožení bodykitu, ale sešlo z toho.
Místo toho vyrábím křídlo, které bych rád namnožil a mohl i poskytnout odlitky dalším, tedy pokud vše vyjde jak si představuju.
Re: Toyota 86 Rocket Bunny (Aoshima) 1:24
sa mi paci, ze ked ta chyti nejaka ona.., tak sa s tym neseries a ides na to rovno s troma kusmi.
v brne to bude pekny pohlad
v brne to bude pekny pohlad
In Rust I Trust
Už nevěří Fordu
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
hej, spominam, ze bazman mimo domova nejazdi. ale to brno, cece, to by si fakt mohol mozno zvazit...
In Rust I Trust
nebo se zeptat některých, kteří jedou přez to vaše velkoměsto...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Bazi,je to ještě daleko,to model brno,ale měl by jsi to seriozně zvážit,určitě nejen já, by jsem se s tebou rád setkal.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Já bych se s Váma taky rád konečně potkal a věřím že jednou to vyjde.
Teď si ale zase nějaké povyražení budu muset odepřít, budu šetřit na splácení jednotky.
Pojišťovna se předběžně vyjádřila tak, že když už by to uznali, tak jen ten káblík a to že díky zkratu to odpálilo jednotku už je něco jiného.
No a hlavní problém je moje peciválnost a lenost.....
Teď si ale zase nějaké povyražení budu muset odepřít, budu šetřit na splácení jednotky.
Pojišťovna se předběžně vyjádřila tak, že když už by to uznali, tak jen ten káblík a to že díky zkratu to odpálilo jednotku už je něco jiného.
bazilišek píše:
jest-li to je problém tak na to se vy*er a přijeď,je to za půl roku ... rádi tě osobně poznáme
- Michal Doskočil
Bazi na Brno Tě zpracuji a počítej s tím. Jen nasedneš a vysedneš, to zvládneš ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Tak nakonec budu dělat červenou toyotu
A rozhodl jsem se i pro další změny a doplňky, zaprvé jsem odfrézoval hlavy z helem a helmy dám do aut, jen ještě nevím jak je zbarvit.
Taky jsem při hledání hlav narazil na anatomické sedačky, tuším že máster byl z peugeotu 206 od Tamky a tak je taky použiju.
Trošku jsem poupravil kapotu ať není stejná jako na subaru a zatmelil charakteristické prolisy od znaku toyoty.
A výroba nového křídla co jsem nikde v dostupných doplňcích nenašel.
No a protože mám v plánu i další tyhle sporťáčky, tak jsem si ho zaformoval a namnožím si ho.
A rozhodl jsem se i pro další změny a doplňky, zaprvé jsem odfrézoval hlavy z helem a helmy dám do aut, jen ještě nevím jak je zbarvit.
Taky jsem při hledání hlav narazil na anatomické sedačky, tuším že máster byl z peugeotu 206 od Tamky a tak je taky použiju.
Trošku jsem poupravil kapotu ať není stejná jako na subaru a zatmelil charakteristické prolisy od znaku toyoty.
A výroba nového křídla co jsem nikde v dostupných doplňcích nenašel.
No a protože mám v plánu i další tyhle sporťáčky, tak jsem si ho zaformoval a namnožím si ho.
Taky na formování křídla jsem si musel pořídit novou vakuovací komoru, sklenice už jsou moc malé na rozměry takové formy.
Co mi je divné, tak první odlitky starým resinem, který měl ztvrdlou krustu na složce tvrdidla pořád maloučko roní nějakou tekutinu po odříznutí z nálitku Je to jak poraněná kůra na smrku.
Napadlo mě jestli to není vlchkostí co si to natáhlo
A taky nová kola která jsem musel hodně upravovt aby se vůbec vecpaly do podběhů.
Zůžit šířku gum a vyfrézovat vnitřek disků kvůli brzdičům a na předku i svislejm čepům.
Co mi je divné, tak první odlitky starým resinem, který měl ztvrdlou krustu na složce tvrdidla pořád maloučko roní nějakou tekutinu po odříznutí z nálitku Je to jak poraněná kůra na smrku.
Napadlo mě jestli to není vlchkostí co si to natáhlo
A taky nová kola která jsem musel hodně upravovt aby se vůbec vecpaly do podběhů.
Zůžit šířku gum a vyfrézovat vnitřek disků kvůli brzdičům a na předku i svislejm čepům.
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3