Toyota 86 Rocket Bunny (Aoshima) 1:24
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Toyota 86 Rocket Bunny (Aoshima) 1:24
cisto moj komentar - to kridlo je fasa, bral by som jedno. akurat by som skratil na polovicu, ale inak ten tvar sa mi paci...
tie kola, opat, tvoja volba. uvidim vo vysledku, ale mne osobne tam nesedia. nevadi, ja budem mat aspon lepsie :>>
tie kola, opat, tvoja volba. uvidim vo vysledku, ale mne osobne tam nesedia. nevadi, ja budem mat aspon lepsie :>>
In Rust I Trust
To křídlo neni problém.
Pokud chceš, tak ti můžu hned dát jedno a nebo více stranou?
Potom buďto poslat poštou a nebo přez posly postupně dostat k tobě?
Pokud chceš, tak ti můžu hned dát jedno a nebo více stranou?
Potom buďto poslat poštou a nebo přez posly postupně dostat k tobě?
- Michal Doskočil
křídlo moc pěkné, hezké téma
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Na C-M-K se objevil nový výrobce BAZI a má stejný křídlo jako ty Tak přeju, ať to má úspěch...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Jsi bystrý hoch
Takle poprvé to beru spíš jako recesi, uvidíme......třeba se chytnu a bude ze mě milionáááár
spíš mě zajímá jestli o to třeba bude mít zájem nějaký eskymák z eskymácka a nebo maledivanec
Takle poprvé to beru spíš jako recesi, uvidíme......třeba se chytnu a bude ze mě milionáááár
spíš mě zajímá jestli o to třeba bude mít zájem nějaký eskymák z eskymácka a nebo maledivanec
to uz ale dava isty zavazok kvality. odvaha!
co bude baz002?
co bude baz002?
In Rust I Trust
Snažím se o to a když si vezmu kvalitku HD odlitků a za jaký ceny je dávají tak si troufám tvrdit, že na tom s kvalitou tak špatně nejsem.
baz002 (mělo by to bejt obchodní tajemství, ale.... )
Nejspíš otevřené nádechy na Murcielago a nebo jeho rakev na střechu....co bude dřív.
možná ale opravdu možná (spíš teda né) resinové díly na UH-1 cobra 1:144
ps.:potřeboval bych sehnat tu "plastelínu" co měkne pod teplou vodou na jednoduché otisky. Nevíte kde jí sehnat?
baz002 (mělo by to bejt obchodní tajemství, ale.... )
Nejspíš otevřené nádechy na Murcielago a nebo jeho rakev na střechu....co bude dřív.
možná ale opravdu možná (spíš teda né) resinové díly na UH-1 cobra 1:144
ps.:potřeboval bych sehnat tu "plastelínu" co měkne pod teplou vodou na jednoduché otisky. Nevíte kde jí sehnat?
http://www.hrst.cz/sada-gumovych-modelo ... v/d-74390/
http://www.papirnictvi-tvorivysvet.cz/H ... _105_2.htm
http://www.papirnictvi-tvorivysvet.cz/H ... _105_2.htm
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
do bílého surfu jsem dal trochu červený a růžová je taky dobrá
Brzdy jsou pěkné, naznačil jsem i lehké poškrábání kotoučů od destiček, ale ve finále nebudou vůbec vidět.
Brzdy jsou pěkné, naznačil jsem i lehké poškrábání kotoučů od destiček, ale ve finále nebudou vůbec vidět.
Na co růžový surf?
Ty jsi otiskoval na hotovém modelu ?
Ty zvíře....
Ty jsi otiskoval na hotovém modelu ?
Ty zvíře....
Někde jsem četl, že je to vhodnější pod červenou barvu, pro její lepší prokreslení a myslím že to funguje.
Naposledy jsem tada červenou na celou kastli stříkal ještě sprejem a to mě prosvítaly hrany.
Jinak otisk na hotovém modelu není přesný výraz.
Prostě jsem to zamaskoval, udělal kolem ohrádku, její okraj jsem zpevnil dvousložkovým epoxidem, nalil elastosil co s ním formuji, celé to strčil do vakukomory a odvakuoval.....na hotovém modelu jak prosté a účinné.
Naposledy jsem tada červenou na celou kastli stříkal ještě sprejem a to mě prosvítaly hrany.
Jinak otisk na hotovém modelu není přesný výraz.
Prostě jsem to zamaskoval, udělal kolem ohrádku, její okraj jsem zpevnil dvousložkovým epoxidem, nalil elastosil co s ním formuji, celé to strčil do vakukomory a odvakuoval.....na hotovém modelu jak prosté a účinné.
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3