Sunseeker Predátor 108 1:72 Revell
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Sunseeker Predátor 108 1:72 Revell
Tak už došlo i na tohodle kostlivce.
Začátek stavby je tu:
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a
Po roce a půl jsem zpět s progresem.
Od původního záměru trupu v černé a nástavby v bílé, jsem se dopracoval k trupu modrému a nástavbě stříbrné.
Uvědomil jsem si, že mi tu hnijí pozůstatky sprejů co jsem používal ještě před pistolí, a tak......využil jsem slunného počasí...
Taky jsem rozhodnut si pořídit ty figurky šejků, ať loď pěkně oživí.......měl by někdo odkaz, kde se dají sehnat?
Začátek stavby je tu:
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a
Po roce a půl jsem zpět s progresem.
Od původního záměru trupu v černé a nástavby v bílé, jsem se dopracoval k trupu modrému a nástavbě stříbrné.
Uvědomil jsem si, že mi tu hnijí pozůstatky sprejů co jsem používal ještě před pistolí, a tak......využil jsem slunného počasí...
Taky jsem rozhodnut si pořídit ty figurky šejků, ať loď pěkně oživí.......měl by někdo odkaz, kde se dají sehnat?
Re: Sunseeker Predátor 108 1:72 Revell
Původně jsem chtěl "letadýlko s autíčkem", ale snad mi projde i lodička... když na tebe udělám voči
...... 

Letadýlko s autíčkem leží na skříni a moc se mi do toho nechce, snad někdy...
Myslím, že s loďkou nebude mít problémy nikdo, aspoň je to něco novýho a změna. Smarža má Titanica od Academky, tak si můžete na Burnout vzít loďky, Kárl vám napustí víko od rakve vodou a můžete si to tam pouštět
Myslím, že s loďkou nebude mít problémy nikdo, aspoň je to něco novýho a změna. Smarža má Titanica od Academky, tak si můžete na Burnout vzít loďky, Kárl vám napustí víko od rakve vodou a můžete si to tam pouštět

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...

- Přílohy
-
sete píše:hezký Bazi
ta modrá to je co za ostín?
Já už nevím.....je to z mejch pozůstatků, tuším TS 51 ale přelakovaná perletí.
turbo32 píše:budu aj riasy?
já netuším co jsou riasy?

rád bych ty s tím šejkem, jak je tady někde v odkazu.Matwej píše:A nějaké krásky (nejlépe polonahé) na přídi ?
madish se mi je pokouší najít, sám jsem našel jeden odkaz,ale to nejspíš nejsou ony.
- PeťoWRC
-

Klíííííd, člověk potřebuje někdy změnit rank.
By jsi se divil co třeba Koudy (nebo i já) staví pro radost.

By jsi se divil co třeba Koudy (nebo i já) staví pro radost.

• Stránka 1 z 2 • 1, 2