Mitsubishi Lancer Evo VI Monte Carlo 99
• Stránka 1 z 1
Mitsubishi Lancer Evo VI Monte Carlo 99
Model Tamiya 1/24 + transkit od Renesaince
posádka T.Makinen/R.Mannisenmaki
posádka T.Makinen/R.Mannisenmaki
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
Re: Mitsubishi Lancer Evo VI Monte Carlo 99
Miro, toto je takový slabší kousek. Určitě to chtělo snížit podvozek a ty kola mají hrozně tenký loukotě. Originál byl o něco silnější, na tom modelu to vypadá divně.
Jinak je to pěkně postavené, rukavice u volantu jsou dobrý nápad, ale kola ten model degradují...
Jinak je to pěkně postavené, rukavice u volantu jsou dobrý nápad, ale kola ten model degradují...
- Přílohy
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
díkes já vím-ty kola jsou už takhle od Ren když bude čas a chut tak to předělám
upravil jsem i tento model-konečne se správným podvozkem
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
Není ten zadek trochu "utopený" ?
Nebo jsou větší ráfky ....
- Michal Doskočil
... ta úprava hodně pomohla, ale pořád to nejni tiptop ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
- PeťoWRC
zadok je presne ako má u asfaltovej evo 5,6 byť no a o ost.muchách sete vieš sám..
PeťoWRC píše:zadok je presne ako má u asfaltovej evo 5,6 byť....
opravdu ?
možnost porovnání s fotkou přímo ze závodu pro Matweje-porovnávat to s Showcarem může být zavádějící
ale pravdu má Pítr je tam spoustu jiných chyb-proto jsem stavěl i verzi ze Zálandu kde jsem se snažil je odstranit ale to tu asi nikdo nezaznamenal
ale pravdu má Pítr je tam spoustu jiných chyb-proto jsem stavěl i verzi ze Zálandu kde jsem se snažil je odstranit ale to tu asi nikdo nezaznamenal
- Přílohy
-
Zadní nápravu má Sete v pořádku, u EVO VII je to zalezlé v blatníku ještě víc. Auta z výstav nejsou směrodatný, jde o nastavení auta na konkrétní závod.
Sete, není to špatný, ale určitě to chtělo ještě víc rozleštit lak (levý bok se mi zdá dost matný). Spáry jsou dost mělký, doporučuju model (každý) před začátkem stavby pořádně prorýt. Pak nemusíš ani řešit napouštění spár. Ale jinak pěkný model, reklamy Marlboro to oživí.
Sete, není to špatný, ale určitě to chtělo ještě víc rozleštit lak (levý bok se mi zdá dost matný). Spáry jsou dost mělký, doporučuju model (každý) před začátkem stavby pořádně prorýt. Pak nemusíš ani řešit napouštění spár. Ale jinak pěkný model, reklamy Marlboro to oživí.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
• Stránka 1 z 1