Škoda Fabia S2000,Ogier Monte Carlo 2012,Belkits 1/24
• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Škoda Fabia S2000,Ogier Monte Carlo 2012,Belkits 1/24
I když jsem původně myslel že Fabku od Belkits hned pořizovat nebudu - protože jsem ještě ani nedokončil tu od Reji model, okolnosti tomu chtěly jinak a krabička mi skončila na stole. Po shlédnutí obsahu zavládlo nadšení, jelikož kvalitou se opět v Belgii posunuli vpřed oproti Fiestám. Drobné nedostatky tam sice stále jsou, ale nejsou tak strašné, aby si model zasloužil mezi modeláři hodně používanou ránu finišovku
Tovární barvy si určitě postavím časem ale ted jsem se rozhodl pro verzi VW Motorsportu a to Ogier/Ingrassia z Monte Carla 2012, kterou v obtiskové varientě 1/24 vydalo Reji model a chystá jí též Pitwall.
K tomu použiju karbonové obtisky od několika výrobců.

Tovární barvy si určitě postavím časem ale ted jsem se rozhodl pro verzi VW Motorsportu a to Ogier/Ingrassia z Monte Carla 2012, kterou v obtiskové varientě 1/24 vydalo Reji model a chystá jí též Pitwall.
K tomu použiju karbonové obtisky od několika výrobců.
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
Re: Škoda Fabia S2000,Ogier Monte Carlo 2012,Belkits 1/24
no konečně téma i tady, když už jinde je na fotkách skoro půlka auta pokupě
jinak držím palce, ať se to podaří... a nespěchej...

jinak držím palce, ať se to podaří... a nespěchej...

V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
a ted něco ze stavby.
Bohužel mezi největší slabiny stavebnic Belkits patří kola a pneumatiky - hrany paprsků disků jsou neostré a středy disků málo hluboké stejný problém trvá i na Fabii
Na kastli je potřebuje prorýt spáry - jsou příliš mělké, na přechodu mezi předním nárazníkem a kapotou na obou stranách čelní mřížky dokonce chybí, stejně tak nejsou ani víka kufru mezi zadním světlem a zadním sklem. Jinak jsem na žádný větší problém nenarazil.
a ted již fotky ze stavby
Bohužel mezi největší slabiny stavebnic Belkits patří kola a pneumatiky - hrany paprsků disků jsou neostré a středy disků málo hluboké stejný problém trvá i na Fabii

Na kastli je potřebuje prorýt spáry - jsou příliš mělké, na přechodu mezi předním nárazníkem a kapotou na obou stranách čelní mřížky dokonce chybí, stejně tak nejsou ani víka kufru mezi zadním světlem a zadním sklem. Jinak jsem na žádný větší problém nenarazil.
a ted již fotky ze stavby
- Přílohy
-
-
- bočnice s karbonem
-
- kola
-
- na šustplechu bych chtěl ješte udělat nějaké to opotřebení
-
- progres
-
-
-
-
-
- dekály Reji model
teda nechci být za rypnu zase, ale podle fotek to logo Wings for Life je černo/šedá s červeným "i", ale na dekálech je to fialový... nebo blbě vidím

KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
okej, na těch prvních fotkách z Monte to vypadá skoro černý...
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Miro, to je fofr. Čím jsi stínoval motor a výfuck? To se mi líbí, asi provedu upgrade ve svých technikách a zkusím to taky
.
Podle fotky dekálů to vypadá, že je ten nápis opravdu jinou barvou. Teď jsem na hotelu v Č. Krumlově na služebce, ale doma mám v NTB nějaký fotky tohoto auta v hi-res a tak na to mrknu anebo hodím do Walkaroundu.

Podle fotky dekálů to vypadá, že je ten nápis opravdu jinou barvou. Teď jsem na hotelu v Č. Krumlově na služebce, ale doma mám v NTB nějaký fotky tohoto auta v hi-res a tak na to mrknu anebo hodím do Walkaroundu.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Logo Wings for Life v hi-res. Jestli mě NTB neklame, tak text je šedo-hnědý.
Sete zkus si opravit to barvení na trubce výfuku,protože jsi si do něj šáhl a otiskl jsi tam svůj prst.
A pásky na hasičáku co má spolujezdec pod nohama by chtěly taky srovnat.
Jinak koukám ,že jsi dal "rychlost 30 a roubíky do úst"(je to z nějakého dílu Angeliky....)

A pásky na hasičáku co má spolujezdec pod nohama by chtěly taky srovnat.

Jinak koukám ,že jsi dal "rychlost 30 a roubíky do úst"(je to z nějakého dílu Angeliky....)
motor jsem stínoval tou černou vodičkou do spár co prodává Tamiya.Výfuk opravím,nevšiml jsem si toho (už taky začínám slepnout
) tam dělam opálení Tamiya weathering set D

- Přílohy
-

Tak tomuto jsem nikdy "nepřišel na chuť" .
Používám starou dobrou "olejovku" .
Kobaltovou modrou a Šarlatovou červeň event Sienu burn.
Miro, porovnával jsi už barvu "Wings for life" s fotkama?
jo, o pár příspěvků výše, je tam dokonce i moje fotka z Německa 2012.
Neshledal jsem nic co by stálo za tak velký řešení
Neshledal jsem nic co by stálo za tak velký řešení

• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5