Registrovat

PADDOCK SIG - Modellbrno 2013

Akce, výstavy a různé srazy

Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013

Příspěvekod Koudy » stř kvě 08, 2013 3:10 pm

Tento tvůj problémek mě nechává úplně v klidu, třeba díky tomu něco vyhraješ :wink: .
bazilišek píše:dofám, že v rozčilení si kvůli mě nedal za uši nějakému modelu..... :-D

Lancia byla první a poslední model, který takto dopadl. Navíc tento legendární kousek byl už překonaný, jak sílou úderu tak i počtem trosek :lol:
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...

Příspěvekod Michal Doskočil » stř kvě 08, 2013 4:07 pm

Koudy teda nevim, já bych to viděl tak, že jestli bude 6 stolů plných tak, že nebude kam přidat 6 aut, bude to opravdu nevídané .... za mne bych byl rád za každý další kousek .... Prostě to tam dáme, ať je na co koukat .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...

Příspěvekod Koudy » stř kvě 08, 2013 5:18 pm

Michale, já bych to zase viděl tak, že jsem se s Beaverem ujal organizace a šel jsem cestou uzávěrky počtu modelů právě proto, abysme věděli, kolik objednat stolů. Pokud bych to neudělal, tak nebudu ani týden před výstavou vědět, kolik tam bude bude modelů a ve finále buď budou auta namačkaný jak na parkovišti u Tesca anebo budou 4 prázdný stoly.

Zvolil jsem tento typ organizace, abych vyřešil stoly a nemusel už na to myslet. Ještě je potřeba udělat popisky, zákazový kartičky na stůl, nachystat grafiku na banner a loga na plotr. A to se samo taky neudělá...

Další akce se může ujmout někdo jiný a ukázat, že to jde i jinak :wink: Líp to momentálně neumím, na konec uzávěrky jsem v tématu upozorňoval dokonce barevně, ale opravdu nebudu nikomu psát osobní pozvánku.

Příspěvekod beaver63 » stř kvě 08, 2013 5:54 pm

Musím souhlasit s Koudym.Já teď řeším podobný problém se spolužáky neb spoluorganizuji slezinu.Je to o nervy :evil:

Příspěvekod Koudy » úte kvě 14, 2013 4:53 pm

Koudy píše:vyrobím i cedulky, co se na ně všechno píše?
- typ / označení
- jméno autora (můžete klidně dát jen nick)
- výrobce a měřítko
- doplňky (dekály, transkit apod.)

Nikdo nic? Očekával bych trochu aktivitu, pokud jde o společnou akci. Po soutěžích nechodím a tam nevím, co všechno se tam uvádí. Pokud to necháte na mě, tak si pak nestěžujte... :wink:

Dopředu uvádím, že bude nutné, aby si stoly hlídali organizátoři nebo účastníci SIGu. Tzn. počítejte s tím, že se během akce u stolů vystřídáme, aby si užili Modellbrno všichni. Vzhledem k obvyklé aktivitě členů počítám s tím, že se k situaci nikdo nevyjádří a tím pádem s tím souhlasíte :mrgreen:

Příspěvekod ron » úte kvě 14, 2013 6:15 pm

stitky:
ak maju byt jednotne, tak natlacit prazdne a kazdy si vypise, co potrebuje aj rukou. mame overene, ze staci, ze vyzeraju rovnako, natlaceny text uz az tak dolezity nie je. zaroven sa to da pouzit na lubovolnu akciu a doneseny model (teda, nie, ze by nejaky dalsi sig v dohladnej buducnosti bol). plus ich dat prazdne sem, kto chce, vypise a vytlaci, alebo vytlaci a vypise. na mieste akcie mat v zalohe bateriu cistych.

strazenie - kto sa o svoje modely boji, nech strazi. sorry, ale viem o strazeni svoje. na tom moze aj cele forum stroskotat :DDD
naozaj, modelom sa nic nestane, aj tak tam vacsinu casu niekto bude (aj tak, ma to sluzit ako taky kontaktny bod nie?) a ak nebude, nic sa im nestane.
napriklad - ja svoje model vybalim, pokojne necham nestrazene, zastavim sa, ked budem moct, ale mam kopu povinnosti hlavne mimo tohto sigu, takze so mnou rovno pocitat nemusis.
Obrázek
In Rust I Trust

Příspěvekod Janči » úte kvě 14, 2013 6:22 pm

Na štítky bude podľa mňa stačiť typ, výrobca, miekra a meno autora. Ron má možno dobrý nápad s čistými lístočkami, napr. ja som síce nahlásil koľko donesiem áut ale ešte som sa nerozhodol, ktoré to budú a keď sa bude dokončovať noc pred Modellbrnom, tak to ani nemôžem vedieť :lol:

Čo sa týka stráženia, tak mne budú stačiť tak 2 hodiny na nákup a obzretie pár modelov, inak môžem stáť pri stoloch a dávať po prstoch každému, kto sa na naše modely zle pozrie 8-8
Ján Hanuska

Příspěvekod Koudy » úte kvě 14, 2013 7:07 pm

Ron, Janči: štítky budou prázdný, s tím počítám. Udělám to v PDF a Šumák to hodí někam ke stažení pro ostatní. Jen jsem nevěděl, co se tam všechno píše, jestli má smysl třeba psát i doplňky (např. transkit, dekály jinýho výrobce atd.) nebo stačí jen výrobce stavebnice.

S tím hlídáním to píšu proto, že co jsem pochopil, tak z ofiko organizátorů se o tématický výstavky nikdo starat nebude, tak aby to třeba nebylo bez dozoru. Nemyslím, že by to někdo mohl ukrást, spíš se bojím těch plandajících foťáků na pupku...

Příspěvekod Michal Doskočil » úte kvě 14, 2013 8:35 pm

Koudy píše:.... Nemyslím, že by to někdo mohl ukrást, spíš se bojím těch plandajících foťáků na pupku...
tomu se i tak těžko zabrání . Já chci vše ladit do černé, takže přivezu černé štítky a bílou fixu, pokud někdo bude chtít ....

Příspěvekod beaver63 » úte kvě 14, 2013 10:13 pm

Michal Doskočil píše: Já chci vše ladit do černé, takže přivezu černé štítky a bílou fixu, pokud někdo bude chtít ....

No jen aby se toho nechytil Kárl a nedozdobil by ti to ...
Přílohy

Příspěvekod Koudy » úte kvě 14, 2013 10:20 pm

Michal Doskočil píše:Já chci vše ladit do černé

Nechceš si to teda celý vzít na starosti ty? Doteď se nikdo neozval s pomocí a tak dělám štítky, mám domluvený banner i jeho financování. Ale abych s tím ztrácel čas a pak si každý dělal co chtěl, tak to sorry, ale to fakt ne [-X . Tak se rozhodni, jestli tuto část zajistíš komplet celou (což mě jen pomůže, budu rád a nebudu ti do toho kecat) anebo to nech na mě a Beaverovi.

Příspěvekod Michal Doskočil » úte kvě 14, 2013 10:21 pm

no tak vzhledem k derniéře Brna to tak klidně můžem pojmout . Mimochodem vezmu lahvinku a aspoň plastové panáčky ? Shodnem se na něčem ? Jameson ?

Příspěvekod Michal Doskočil » úte kvě 14, 2013 10:27 pm

... ale tak však jsem to tu psal, že zajistim karton, černý . Dám sem fotku o víkendu, jak to myslim, jak to bude vypadat a rozhodnem . Na kartonu bude banner Paddocku a web v bílé, nebo stříbrné . Jsou to čtverce 600 x 600 mm, nakašírované, takže celkem tvrdé a mohlo by to vypadat dobře . ( nechtělo se mi tahat 1200 x 600 , je problem s odvozem ... ) . Že všichni mlčej je asi standard, já jsem chtěl pomoct . Taky to něco stálo . Tak jak chceš, pokud to pomůže, klidně to dotáhnu . A nebo se na to v klidu vybodnu, práce a radostí jiných mám taky dost .

Příspěvekod Aress » úte kvě 14, 2013 10:28 pm

Koudy píše:...spíš se bojím těch plandajících foťáků na pupku...
A on auto-moto ještě někdo na soutěžích fotí? Protože pokud si projdu témata věnovaná soutěžím tak bych se tohoto druhu poškození neobával.
Michal Falta

Příspěvekod Koudy » úte kvě 14, 2013 10:38 pm

Michal: k černýmu pokladu by to asi chtělo vyjádření Aresse, nevím jak se na tom budou fotit modely a jestli se třeba tmavý auta nebudou ztrácet :-k . Jinak se toho klidně ujmi, ale dej vědět v jakým rozsahu, ať se něco nedělá zbytečně dvakrát.
Vem Jamesona, já si vemu na starost Margotky...

PředchozíDalší

Zpět na AKCE