Wotvírák 2012
- Karl Kopfrkingl
Re: Wotvírák 2012
No, v kobce. Toť otázka, já už tam na krmení nechodím, dost se to zhoršilo a už minule mne obsluha dost nemile překvapila.
navrhoval bych tohle:http://www.rustikal.cz/
Ale hospod je v Hustopečích dost a tak si myslím, že problém nebude
navrhoval bych tohle:http://www.rustikal.cz/
Ale hospod je v Hustopečích dost a tak si myslím, že problém nebude
Zdeněk Valíček
Ok, pokud vybereš jinou knajpu, tak s tím asi nikdo nebude mít problém. Jen to chce dopředu rezervovat, ideálně salonek.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Tady pokračuje diskuse o Wotvíráku, téma s účastí je už zamčené, aby informace soustředily jen na jednom místě. Všechno důležité bude vždy přidáno do prvního příspěvku, tak to sledujte.
Nemal by niekto spacák na požičanie, včera som prišiel do Brna a zistil, že spacák zostal doma.
Ján Hanuska
Janci, mrknu doma, měl bych mít dva. Jen se bojím, že až tě bude Poky zase budit, abys mi ho neznečistil

Vďaka. Tentokrát mám v pláne vstať skôr, ako Pokyho nakopne hudobná múza 

Ján Hanuska
Ukulele a vozembouch se už těšej! Ještě možná vezmu housličky, ale nevím jak to zvládnu vše najednou obsluhovat!
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Koudy píše:Ok, pokud vybereš jinou knajpu, tak s tím asi nikdo nebude mít problém. Jen to chce dopředu rezervovat, ideálně salonek.
Jest-li jsem dobře počítal tak na pátek by to chtělo rezervovat 10 míst. Místo výběru bych alibisticky nechal na Karlovi, ať máme co pomlouvat

- Karl Kopfrkingl
Vzhledem k mimosmyslovému propojení jsem rezervoval 10 míst na pátek od 18.00 (dřív max tak 17.30) v restauraci RUSTICAL.
V případě příjezdu v době večeře, je restaurace tady.
Přímo přes ulici je pizzerka, klidně můžeme sednou i tam.
Industriálně vzdělávací prohlídku uděláme pravděpodobně až během soboty, z personálně okupačních důvodů.
Pro nováčky mohu připravit podrobnější mapku rozložení jednotlivých stage místního pobytu - pokud bude zájem.
Příjezd je možné plánovat cca od 15.00, klíče bych měl fasovat už dopoledne, ale jak sami víte, je na Pavučině program a nerad bych aby se po Hustopečích povídalo, že tam straší.
V případě příjezdu v době večeře, je restaurace tady.
Přímo přes ulici je pizzerka, klidně můžeme sednou i tam.
Industriálně vzdělávací prohlídku uděláme pravděpodobně až během soboty, z personálně okupačních důvodů.
Pro nováčky mohu připravit podrobnější mapku rozložení jednotlivých stage místního pobytu - pokud bude zájem.
Příjezd je možné plánovat cca od 15.00, klíče bych měl fasovat už dopoledne, ale jak sami víte, je na Pavučině program a nerad bych aby se po Hustopečích povídalo, že tam straší.

Zdeněk Valíček
Hlavně mi řekni, kdy tam končí tanečky těch slečen, abych si mohl zabrat keřík u vchodu do klubu. Pak už jen podle počasí doladím délku hubertusu
Je možné zase zaparkovat v areálu toho klubu?
Info o hospodě zase hodím i do prvního příspěvku.

Je možné zase zaparkovat v areálu toho klubu?
Info o hospodě zase hodím i do prvního příspěvku.
Koudy píše:Hlavně mi řekni, kdy tam končí tanečky těch slečen, abych si mohl zabrat keřík u vchodu do klubu. Pak už jen podle počasí doladím délku hubertusu![]()
![]()
![]()
.
Nebylo by lepší se "vsomrnout" do šaten. Půjčím ti montérky a nějaké to nářadí a můžeme dělat instalatéry. Vezmu firemní auto a tak to nebude nápadné.....

- Karl Kopfrkingl
Koudy píše:Je možné zase zaparkovat v areálu toho klubu?
Vždyť jste tam loni parkovali, ne?
Zdeněk Valíček
Pokud by měl někdo nápad na uspořádání nějaké soutěže, např. bobr za odvahu, tak věnuji cenu - 0,5 l brzdovky.
お疲れ様です。
Karl: co šlo loni, letos už nemusí. Radši se zeptám dopředu, než aby mě pak někdo tahal z hospody, že musím přeparkovat...