PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
toto jsou dva stoly a zaplnili to 3 lidi a moc se nemuseli namáhat.
Michale to sklo z poliček je rozměr 25x58 cm .
Pak se mi tam válí po dědkovi zrcadla 58x58cm a 50x70cm (to kdyby jsi měl nějakou vizi).
Jinak jsem se propůjčil a na MB budu už od čtvrtka možná i dřív.
V pátek odpoledne jdu na dva workshopy a v sobotu po soutěži pomohu uklízet a mažu domů.
- Michal Doskočil
-
... přesně takhle Matěji popravdě ( já za sebe ..) nechci, aby to vypadalo ... Zrcadla popřemýšlim, to by mohlo být zajímavé ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
honzahovezak píše:Tak pánové stihli jste to naposlední chvíli. Nyní už nejsou žádný stoly pro SIGy a klubovky k dispozici. Rozdělil jsem poslední kusy a rozbraná je i rezerva. Tak doufám že se nezklamete a těch 8 stolů zaplníte
To mě celkem překvapuje co píšeš, protože jsem ti mail s rezervací 8 ks stolů psal už 8. 5. večer. Takže kdybych ho včera nenapsal znova, nebyl by SIG?

Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- honzahovezak
-
Koudy teď se dívám a máš pravdu. To bylo období majálesů a ten týden jsem byl moc použitelnej nebyl. Nejspíš jsem to jen v opilecké pýše přečetl ale už nezapsal. No stoly máte, tak není co řešit
jsou i tací na který se už nedostane.

Matwej píše:
toto jsou dva stoly a zaplnili to 3 lidi a moc se nemuseli namáhat.
Matěji malá oprava 4 lidi a 3 stoly

- Přílohy
-
honzahovezak píše:Koudy teď se dívám a máš pravdu. To bylo období majálesů a ten týden jsem byl moc použitelnej nebyl. Nejspíš jsem to jen v opilecké pýše přečetl ale už nezapsal. No stoly máte, tak není co řešitjsou i tací na který se už nedostane.
Ty woe Honzo,to jsou nervy ...
- honzahovezak
-
kein stress...stoly máte a kdyby ne tak by se to nějak vyřešilo 

Michale, co ty štítky, řešíš to nějak? Dej aspoň vědět, ať to pak neřešíme týden před akcí... 

- Michal Doskočil
-
dal jsem tomu chvíli, jestli se ještě někdo nevyjádří .... tak Koudy hlavní cedule je na Tobě, doladíme jen ukotvení . Já udělám k deskám pylonky, kde by se mi líbily i dovětky co navrhl Dale . Jen to chce odsouhlasit a dopsat všechny, kdo tam budou ... ještě by mne zajímalo, jak ty stoly budou u sebe, to se ví ? Jako jestli lajna, nabo roh, kout, do U, Z .... ?
můžeme tam dát tři historická čísla "Paddocku"...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Michale, bude 8 stolů, takže asi 4x2. Hlavní ceduli udělám, jak jsi na tom s těma popisnýma štítkama?
Šumák: Kárl by ti k tomu mohl hodit malý věnec se stuhou Nikdy nezapomeneme

- honzahovezak
-
Koudy píše:bude 8 stolů, takže asi 4x2.
jakých 4x2? Stoly budou to v jedné řadě, kde přesně budete ještě nevím. Rozmístění sigů budu dělat teď o víkendu. Rozmístění stolů už je dáno a zakresleno v mapě pavilonu. Jen tak pro představu: stoly na SIGy a klubovky jsou žluté krom dvou velkých "Ú"ček uprostřed, který jsou soutěžní.

- Přílohy
-
- Michal Doskočil
-
no tak to doladíme po víkendu, až bude kompozice od pořadatele ...
Koudy píše:Michale, bude 8 stolů, takže asi 4x2. Hlavní ceduli udělám, jak jsi na tom s těma popisnýma štítkama?
Ta hlavní cedule má být ta ode mě? Jestli ano, potřebuji poslat podklady.
お疲れ様です。
- Dale Cooper
-
kluci, s cim muzu vypomoci v teto fazi? Jsem ochoten se zapojit, ale bannery a popisky neumim
. Jinak krome modelu prislibuji minivystavku autogramu, muzu vzit i notebook, pokud je pripojeni k proudu a nejaka videa z f1, wrc, motogp, p
okud je zajem.... Sumaku, ten tisteny paddok urcite. Dale vezmu ty 2 lahve, klidne ze sveho koupim i nejake bonbony na rozdavani detem. Michale, dokazal bys tam ty fotky s podpisy zakomponovat treba v rameckach, nebo alespon po skly. Treba i pod nektere modely... Treba k modelu podepsana fotka jezdce... Vim, ze to chces sjednotit, ale mam takovou nejakou vizi, ze by to nikdo po modelem nekradl....nechat tam fotku volne se mi nechce, prece jenom mam uz tu sbirku zalozenou...